#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 03 Nov 2018

P8 Dusseldorf Airport

P8 Dusseldorf Airport

Met uw auto naar luchthaven Dusseldorf reizen? Dan zoekt u wellicht een parkeerplaats! Het goedkoop parkeren Dusseldorf Airport is wel degelijk mogelijk en graag maken wij dit een stukje inzichtelijker! De verschillende parkings bieden andere faciliteiten en tarieven, maar zijn allemaal even betrouwbaar. In dit artikel lichten we graag de P8 parkeerfaciliteit van Dusseldorf Airport voor u uit.

Let op: P8 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle informatie over P8 Dusseldorf Airport

Net als de P1 of P7 parking van Dusseldorf Airport, doet u parkeren P8 Düsseldorf Airport te voer naar Dusseldorf Airport. Dat wil zeggen dat de parking gelegen is in de buurt van de terminal. U hoeft daarom geen extra vervoer meer te regelen en u kunt lekker te voet de weg naar het vliegveld vervolgen. Dat is comfortabel, maar zeker niet goedkoop. Parkeerplaats P8 Düsseldorf Airport faciliteit beschikt over 1.857 parkeerplekken, waarvan er 39 voor invaliden zijn gereserveerd. Met deze enorme hoeveelheid parkeerplaatsen is dit een van grootste parkeervoorzieningen van de luchthaven. Een ander voordeel: Ten opzichte van de P2 locatie, zijn hier de parkeervakken groter. Zij hebben een breedte van 2,50m, dat maakt het parkeren gemakkelijk en ook grote voortuigen kunnen hierom terecht. De inrijdhoogte bedraag 1,90m en daarnaast is het elektrisch opladen mogelijk. U kunt de moderne P8 parkeergarage 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken en verlaten. Het adres is ‘ Flugsteig C’, gelegen op enkele minuten loopafstand van de terminal en parkeergarage is volledig overdekt!   

Parkeertarieven P8 vliegveld Dusseldorf

Zoals hierboven beschreven, het dichtbij parkeren is bijzonder comfortabel. Echter, dit brengt wel kosten met zich mee. Parkeren P8 Düsseldorf is met name handig als u gehaast bent of luxe wilt parkeren. Voor een uur parkeren, betaalt u 3,50 euro en het parkeertarief bedraagt maar liefst 24,50 euro per dag. Om u een beeld te geven van de parkeertarieven Dusseldorf Airport, zetten wij hier de verschillende parkeeralternatieve op een rij. Zo kunt u zelf beslissen waar uw voorkeur naar uitgaat!

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P8 (official)

€ 196,00

€ 392,00

3 min lopen

ParkenflughafenDUS

€ 43,00

€ 65,00

Valet: 1 min lopen

Parkplatz DUS Valet

€ 53,00

€ 79,00

Valet: 1 min lopen

Airportparking Dusseldorf

€ 55,00

€ 75,00

Valet: 1 min lopen

Parken24

€ 69,00

€ 85,00

Valet: 1 min lopen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.​

 

Zoals u kunt zien, is het aanbod van P8 niet de goedkoopste. Er zijn nogal wat verschillen in prijs als het gaat om de parkeren luchthaven Dusseldorf. Wilt u liever goedkoop parkeren bij vliegveld Dusseldorf? Overweeg dan ook de gegeven alternatieven, deze zijn overigens vergelijkbaar met de P8 parking van de luchthaven.

Informeer en overtuig uzelf over de perfecte parking Dusseldorf

Ons advies, van Vliegen en Parkeren is als volgt. Het is begrijpelijk dat het op een van de grootste Duitse luchthavens altijd druk is. Wegens die hoge drukte is er een tekort aan parkeerplaatsen. Gelukkig heeft de luchthaven zelf een groot assortiment aan parkeerfaciliteiten, maar ook rondom de luchthaven zijn er verschillende parkeerpartijen actief. Deze particuliere parkings, bieden een betrouwbare en vergelijkbare service aan, maar dan wat goedkoper. Het is dus absoluut de moeite waard om deze te overwegen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw reiswensen en reisdata door te geven. Hierna gaan wij samen met u op zoek naar de ideale en meest geschikte parking! Bovendien, krijgt u in dat overzicht niet alleen alle informatie over alle beschikbare parkeerfaciliteiten, maar u ziet in één oogopslag welke parkeerterreinen het goedkoopst zijn voor de reisperiode! De aller goedkoopste parkings bij de luchthaven van Dusseldorf, die vindt u terug in de TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport. Hier kunt u  betrouwbaar parkeren, met oog op de portemonnee! Toch liever op de luchthaven zelf parkeren, bekijk dan het overzicht met alle parkeertarieven van vliegveld Dusseldorf, daarin vindt u welke officiele P-parkings er allemaal zijn en wat zij kosten. Wij helpen u graag op weg!  

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b