#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 27 Okt 2018

P22 Parkeren Dusseldorf

P22 Dusseldorf Airport

Een kleine, maar goed gelegen parkeermogelijkheid is het P22 parkeertterein van vliegveld Dusseldorf. Deze parking is ideaal voor reizigers die graag willen lang parkeren Dusseldorf Airport. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de P22 parkeerfaciliteit.

Let op: P22 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Info over de P22 locatie

De parkeerplaats op P22 beschikt over een uitstekende locatie. Deze is namelijk op 2 minuten loopafstand van de terminal gevestigd! Op die manier hoef je nauwelijks extra tijd te besteden aan het parkeren en bovendien hoef je je bagage maar een stukje te dragen. Omdat de parking zich buiten bevindt, is er geen maximale inrijdhoogte. Daarnaast is er voldoende ruimte voor welke auto dan ook. De parkeervakken zijn namelijk maar liefst 2,30m breed en in principe kan iedere auto hier dus terecht. De P22 locatie heeft 123 parkeerplaatsen, waarvan er 2 speciaal voor invaliden worden gereserveerd.

Parkeertarieven P22 Dusseldorf Airport

Het parkeerterrein P22 is met name geschikt voor langdurig parkeren en wordt sterk door het airport aanbevolen, wanneer je voor een langere tijd op reis gaat. Want ook op deze locatie geldt: Hoe langer je blijft, hoe voordeliger de tarieven worden (relatief gezien). In vergleijking met de weekprijs is de dagprijs hoog, want deze bedraagt € 24,50. Wanneer je hier slechts enkele uren wilt parkeren, betaal je € 3,50 per uur. Maar wanneer je een week parkeert, is het tarief goedkoper. Deze kost namelijk slechts € 79 euro en voor elke opeenvolgende week betaal je € 19 euro extra. Dit is de reden waarom het voordeliger is langer te parkeren. De parkeertarieven van P4, P5 en P25 komen het meest overeen met die van P22. Dit zijn niet de goedkoopste, maar wel een van de meest comfortabele parkings wegens de nabijgelegen locatie. Dat is perfect voor de reizigers die graag tijd besparen. Echter, vind je het belangrijker om kosten ipv tijd te besparen? Dan zijn wellicht alternatieve parkings meer geschikt! In de TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport vind je een overzicht van de meest goedkope parkeerfaciliteiten bij de luchthaven. In onderstaande tabel vind je tevens andere parkeergelegenheden die zeker zo comfortabel, maar een stukje goedkoper zijn. Het overwegen waard dus!

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P22 (official)

€ 79,00

€ 98,00

2 min lopen

ParkenflughafenDUS

€ 36,00

€ 57,00

4 min met shuttle

Cleverparks

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

Relax Park

€ 52,00

€ 73,00

2 min met shuttle

Airportparking Dusseldorf

€ 55,00

€ 75,00

Valet: 1 min lopen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.​

 

Zo ziet u maar, het parkeren op een officiele parking van Dusseldorf Airport hoeft niet perse goedkoper of betrouwbaarder te zijn. Let wel: De parkings die hierboven worden genoemd bevinden zich niet op loopafstand van de terminal maar hier kunt u een forse kostenbesparing doen. Bovendien, beschikken bovenstaande parkings over een uitstekende shuttle service. Die shuttleservice is niets anders dan een pendelbus die iedere 20 minuten vertrekt. De reisafstanden staan in de tabel gegeven, dus u hoeft nauwelijks extra reistijd in te plannen! Deze pendeldiensten zijn tevens bij de prijs inbegrepen. De parkeerlocaties in de tabel maken middels hun shuttle service het goedkoop parkeren Dusseldorf Airport mogelijk. Voor meer informatie over de parking, klik op de naam en vind daar alle foto’s, service-en veiligheidsfaciliteiten. Wil je meer weten over het shuttle parkeren, bekijk dan eens ons instructiefilmpje op de pagina parkeervormen of kijk in onze FAQ voor veelgestelde vragen.

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Ons persoonlijke advies is om alle parkeermogelijkheden te bekijken. Zeker rondom Dusseldorf Airport is er ontzettend veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld op de luchthaven zelf parkeren, vind hier alle de parkeertarieven op Dusseldorf Airport. Of u kunt kiezen voor de goedkopere, maar vergelijkbare parkings rondom de luchthaven. Op onze website vindt u gemakkelijk het volledige aanbod en deze kunt u filteren op basis van uw eigen persoonlijke reiswensen. Wilt graag goedkoop, of luxe parkeren bijvoorbeeld. Heeft u graag uw auto overdekt geparkeerd staan? Of wilt u op loopafstand parkeren, wat u ook wenst, wij zoeken uw meest geschikte parking! Via de lang parkeren Dusseldorf airport pagina voert u eenvoudig uw reisdata in en hierna gaan wij met u op zoek naar de meest geschikte parking! Wilt u graag advies op maat of een van onze medewerkers spreken? Contact dan gerust onze gratis klantenservice! Reserveren duurt slechts twee minuutjes en hiervoor hoef je niet eens een account aan te maken! Wij helpen u graag op weg.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b