#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 19 Juli 2019

TOP 5 Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Eindhoven Airport

Het parkeren Eindhoven Airport kan behoorlijk in de kosten lopen. Zeker wanneer u niet vooraf de parking reserveert. In Eindhoven zijn veel mogelijkheden voor zowel het shuttle- als valet parkeren beschikbaar. Daarnaast, is het zelfs mogelijk om op loopafstand van de luchthaven te parkeren! Dat is nog eens handig, zo hoeft u bijna geen extra reistijd in te plannen. Bij Vliegen en Parkeren zetten we speciaal voor u de top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport op een rijtje.

 

1. Schipperstop, € 62,00/8dagen, € 7,75/dag

schipperstop logo

De nummer één in de lijst van goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven is Schipperstop. Deze parking is van alle markten thuis, zij bieden naast hun shuttle service namelijk ook nog andere service faciliteiten aan. Klanten krijgen hier bijvoorbeeld allemaal een wasbeurt! Dat is nog eens luxe, zo komt u thuis van de reis en kunt u uw weg naar huis vervolgen met een schone auto!

2. EazzyPark, € 66,00/8dagen, € 8,25/dag

eazzypark logo

Op maar één minuut reisafstand van de luchthaven Eindhoven, bevindt zich EazzyPark. Deze aanbieder wordt veel geboekt vanwege de goede prijs en de goede locatie. Middels hun shuttle service maken zij het goedkoop parkeren luchthaven Eindhoven mogelijk De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00, houdt hiermee rekening wanneer u buiten de openingstijden vertrekt.

3. Park and Fly - P24 Mid Stay € 69,50/8dagen, € 8,69/dag

park & fly p24 mid stay logo

Park & Fly P24 Mid Stay neemt een derde plek in van goedkoop parkeren airport Eindhoven. Dit is een van de meest geboekte parkings vanwege de uitstekende locatie. Het parkeerterrein is namelijk op slechts 200m van het terminal gevestigd waardoor u gewoon te voet naar vliegveld Eindhoven kunt lopen. Bovendien is de optie tot sleutelbehoud hier mogelijk en daarnaast is Park & Fly Meet en Greet 24 uur per dag geopend. Waardoor uw vertrek/ aankomsttijdstippen moeilijkheden met zich meebrengt.

4. Park and Fly - Valet € 74,50/8dagen, € 9,31/dag

park & fly valet logo

Vierde in het rijtje van goedkoop parkeren Eindhoven scoort Park & Fly Valet met hun valet service. Dat is erg gunstig, want het valet parkeren is een luxe manier van parkeren. U spreekt namelijk met de chauffeur bij het terminal van Eindhoven af, die het parkeerproces voor u volbrengt. Bij terugkomst rijdt deze chauffeur de auto weer voor. Dat is nog eens handig, zo kunt u de weg naar huis meteen voortzetten!

5. EazzyPark – Valet, € 90,00/8dagen, € 11,25/dag

eazzypark valet logo

Ook EazzyPark neemt twee plaatsen in beslag. Op de vijfde en laatste plaats vindt u EazzyPark Valet. U geniet van dezelfde service mogelijkheden als de shuttle parking, echter rijdt u direct naar het kantoor van EazzyPark voor de luchthaven en uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parking.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )