#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 13 Okt 2016

Parkeren bij de P-locaties van Parkvogel Düsseldorf

Parkvogel Düsseldorf

Parkeren bij Düsseldorf Airport kan bij verschillende parkings in de buurt van het vliegveld. Parkvogel biedt u enkele opties aan zoals P24, P23 en P4. De andere locaties zoals P8,P3 en P7 worden ook door Parkvogel aangeboden deze zijn echter gigantisch duur. Zo betaald u voor 8 dagen parkeren bij P7 of P8 €175! De andere parkinglocaties kunnen wel interessant zijn. De goedkopere locaties zoals Flypa en RelaxPark kunt u reserveren door hier te klikken!

Let op: de officiële parkeerplaatsen van Dusseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Parkeertarieven Düsseldorf Airport

 

P24
3 min. afstand

P23
10 min. lopen

P4
2 min. Skytrain

Flypa
4 min. afstand

RelaxPark
2 min. afstand

 5 dagen

€39

€59

€69

€33

€26

 8 dagen

€39

€59

€69

€39

€30

 11 dagen

€58

€74

€88

€54

€40

 14 dagen

€58

€78

€88

€63

€47

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode november 2016.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dysseldorf Airport parkeren website.

 

P24 parkeren bij Düsseldorf Airport

Deze parkeerplaats bij Düsseldorf Airport ligt op 3 minuten afstand tot het vliegveld. U wordt naar het vliegveld gebracht door middel van een shuttlebus. De bus vertrekt iedere 20 minuten naar het vliegveld en zit bij de prijs inbegrepen. De doorrijhoogte is overigens onbeperkt hierdoor kunnen ook grotere voertuigen gemakkelijk een parkeerplek vinden. Houdt wel rekening dat de P23 locatie regelmatig vol staat dus vooraf reserveren is zeer aan te raden. Dat kunt u hier doen.

Kosten voor parkeren bij P24

  • 5 dagen €39
  • 8 dagen €39
  • 11 dagen €58
  • 14 dagen €58

Goedkoper parkeren bij Düsseldorf Airport

Lang parkeren Düsseldorf Airport kan ook zeer gemakkelijk & goedkoper bij een van de parkings rondom het vliegveld. We hebben het hier dan niet over Parkvogel maar over overige parkings die veelal gelegen zijn aan de zelfde straat als het vliegveld. Deze straat heet de Theodorstraße. Zo betaald u bijvoorbeeld voor 11 dagen parkeren Düsseldorf Airport €39 en voor 8 dagen parkeren bijvoorbeeld €29. In de zomermaanden kunnen deze tarieven €5 hoger uitvallen. U kunt deze goedkope en betrouwbare parkeerplaatsen gemakkelijk reserveren via Vliegen en Parkeren!

Parkeren bij 23, hoe werkt dat?

Wie zijn auto parkeert bij de P23 locatie moet rekening houden dat deze parkeerplaats gelegen is op 10 minuten loopafstand tot het vliegveld. Er is geen shuttle die u van en naar het vliegveld vervoert.

Parkeertarieven van P23

  • 8 dagen €59
  • 11 dagen €74

Met de SkyTrian naar het vliegveld Düsseldorf met P4!

Een leuk ritje met een ‘hangende trein’ heeft zelfs iets weg van een attractie in de Efteling. Deze parkeerplaats is wel iets duurder maar het ritje is met enkele minuten redelijk snel. Zo betaald u voor 8 dagen parkeren P4 Düsseldorf €69 en voor 11 dagen €88. Mocht u het ritje alvast eens willen ervaren bekijk dan de video!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b