#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 13 Juli 2020

P7 Dusseldorf Airport

Begint uw reis vanaf Dusseldorf Airport en bent u hierdoor op zoek naar het parkeren Luchthaven Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P7 Dusseldorf en de beschikbare alternatieven.

Let op: P7 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

De Parkeertarieven van P7 Dusseldorf en alternatieve opties

Parkeeraanbieder Kosten per week
(8 dagen)
Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Reserverings-
kosten


Budget Parkeeraanbieders
 

ParkenFlughafenDUS Neuss € 32,00 € 4,00 Shuttle 18 min -
ParkenFlughafenDUS Kieshecker € 35,00 € 4,38 Shuttle 5 min -
Park & Fly € 36,00 € 4,50 Shuttle 3 min -
Parkplatz DUS Valet € 38,00 € 4,75 Valet 0 min -
Easy Parking DUS € 39,00 € 4,88 Valet 0 min -


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P7 Dusseldorf € 79,00 € 9,88 Loopafstand 2 min + € 3,00

 

Bij Dusseldorf airport geldt: Hoe langer u parkeert, hoe goedkoper (relatief gezien) dit wordt. De parkeertarieven bij Dusseldorf airport lopen ontzettend uiteen, en daarom zetten we deze graag voor u op een rijtje. Hierboven vindt u een tabel met daarin de parkeerkosten van de P7 parkeerlocatie, deze zetten we tegenover alternatieve parkeermogelijkheden. Zo ziet u zelf wat de verschillen zijn op basis van de tarieven en servicemogelijkheden.

Bent u op zoek naar een totaaloverzicht aan parkeermogelijkheden? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata en klik op ‘Zoeken’. Wij tonen vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod, u kunt deze opties eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren.

Let op: Parkeren Dusseldorf Airport P7 is niet mogelijk via onze website, hiervoor dient u de website van Dusseldorf Airport te raadplegen.

 

Alle info over P7 Dusseldorf AirportKaart P7 Dusseldorf Airport

Met een totaal van 3.066 parkeerplaatsen, is de P7 locatie een van de grootste parkeermogelijkheden rondom Dusseldorf International. Het lang parkeren Dusseldorf Airport is zeer comfortabel, want de parking ligt op slechts 2 minuten van de terminal gevestigd. Hierdoor kunt u in no-time de weg naar het inchecken vervolgen en hoeft u nooit ver met uw bagage te zeulen.

De weg naar de terminal betreft een loopbrug. U komt hierna direct uit bij de incheckbalies van zowel Lufthansa als Germanwings. Het inrijden en wegrijden verloopt snel wegens de kentekenherkenning en het elektrisch opladen van uw auto is hier mogelijk. De parkeergarage kent een maximale inrijhoogte van 2 meter. Daarbij is de P7 parkeergarage ook nog eens 24/7 geopend.

Het betalen van de reservering kunt u online doen, maar ook ter plekke. Indien u ter plekke wilt betalen dan betaalt u bij het uitrijden, met deze optie betaalt € 6,00 extra reserveringskosten.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
* P7 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b