#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 10 Juni 2016

P4 en P5 Düsseldorf Airport

P4 en P5 parkeren Düsseldorf

Het merk ParkVogel, van Dusseldorf Airport, biedt twee parkeergarages op de luchthaven aan. Hier staat uw auto geparkeerd tegen weer en wind, want deze parkeerfaciliteiten zijn namelijk overdekt! Alle info over beide garages vindt u in dit artikel.

Meer info over P4

De P4 voorziening van het vliegveld, beschikt over maar liefst 3.000 overdekte parkeerplatsen en behoort daarmee tot een van de grootste parkeergarages van Dusseldorf Airport. Echter, de locatie van deze parkeervoorziening, is niet direct gelegen aan de terminal. Deze kunt u namelijk vinden in de buurt van een snelweg. Dit is niet erg, want aan het vervoer naar de luchthaven is al gedacht! Het vliegveld heeft namelijk de ‘’SkyTrain’’ (letterlijk: Luchttrein), voor u ontwikkeld. De trein vertrekt iedere 3 minuten vanuit het parkeertterein naar de terminal en de reis duurt slechts 2 minuutjes. U staat dus in no-time op het vliegveld, zonder daarvoor veel geld te betalen! De parkeervakken zijn 2,25m breed en de ingangshoogte van de garage is beperkt tot 2,10m. In totaal beschikt P4 over 60 invalidenparkeerplaatsen en de parking is 24 uur per dag geopend!

Meer info over P5

Parkeergarage P5 lijkt bijzonder veel op de P4 parking. De garages liggen namelijk tegenover elkaar en tevens P5 is volledig overdekt. De parkeergarage heeft 3.013 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 40 speciaal voor invaliden. Ook hier verloopt de transfer naar de terminal via de SkyTrain. Met een breedte van 2,50m zijn de parkeervakken iets breder dan in P4. Een laatste verschil is dat de P5 locatie beschikt over oplaadstations voor elekrische auto’s, deze zijn gevestigd op de begane grond in de garage.

Parkeertarieven P4 en P5 Dusseldorf Airport

Beide garages zijn uiterst geschikt voor het lang parkeren bij vliegveld Dusseldorf. Dat komt omdat het dagtarief relatief hoog ligt. Voor slechts een hele dag betaalt u namelijk al € 24,50 euro. Wilt u slechts enkele uren betalen, dan kost dat € 3 euro. Het weektarief klinkt daarentegen een stuk aantrekkelijker, want voor slechts € 69 euro kunt u hier 8 dagen de auto kwijt. Iedere opvolgende week kost evenveel en dat maakt deze parkings vergelijkbaar met de P22 of P25 van het vliegveld. Wilt u langer dan een week weg en zeker niet te veel betalen? Neem dan een kijkje in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport voor de allergoedkoopste parkeermogelijkheden! Of klik op onderstaande namen in de tabel, voor meer informatie over de desbreffende parkeerpartij.

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P4 en P5 (official)

€ 69,00

€ 138,00

2 min met SkyTrain

ParkenflughafenDUS

€ 36,00

€ 57,00

4 min met shuttle

Parken24

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

Relax Park

€ 52,00

€ 73,00

2 min met shuttle

Park am Ring

€ 52,00

€ 73,00

2 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018.

Zoals u kunt zien, zijn bovenstaande aanbieders goedkoper voor zowel een, als twee weken parkeren. Bovendien, beschikken zij over identiek dezelfde service. Hun shuttle service is tevens bij de prijs inbegrepen en bij aanbieders zoals Relax Park, vormt het overdekt parkeren geen enkel probleem. Het is de moeite waard om deze parkings te overwegen, zij bieden een betere prijs omdat zij geen officiele P-parking van luchthaven Dusseldorf zijn. Wilt u op het parkeergeld besparen voor tijdens de reis? Dan bent u hier helemaal aan het juiste adres! Het lang parkeren bij airport Dusseldorf, was nog nooit zo voordelig! Wilt u toch liever op een van de vliegveld- parkings reserveren, bekijk dan de goedkopere alternatieven op de parkeertarieven luchthaven Dusseldorf pagina.

Lang parkeren Dusseldorf, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren begrijpen wij, dat u niet te veel wilt betalen voor uw parking. Zo houdt u namelijk een extra centje over voor bijvoorbeeld tijdens de reis. Daarnaast, vinden wij het ook belangrijk dat u niet alleen goedkoop parkeert, maar uw auto ook betrouwbaar parkeert. Al jarenlang spotten wij veilige en voordelige parkings. Inmiddels is dat uitgegroeid naar een wezenlijk portfolio en dus gaan we graag met u op zoek naar uw meest geschikt parking! Het enige wat u hoeft te doen, is uw reisdata en reiswensen in te voeren. Wij laten u dan meteen het actuele en meest goedkope aanbod zien. Gouden tip: Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper! Voor het online reserveren heeft u geen account nodig en dit duurt slechts twee minuutjes. Bij Vliegen en Parkeren helpen wij u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )