#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 09 Juli 2020

P4 en P5 Dusseldorf Airport

Het merk ParkVogel, van Dusseldorf Airport, biedt het Dusseldorf Airport parkeren bij twee verschillende parkeergarages aan. U vindt alle info over beide parkeergarages terug in dit artikel.

Let op: P4 en P5 Dusseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven van P4 Dusseldorf en P5 Dusseldorf

Parkeeraanbieder Kosten per week
(8 dagen)
Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Reserverings-
kosten


Budget Parkeeraanbieders
 

ParkenFlughafenDUS Neuss € 32,00 € 4,00 Shuttle 18 min -
ParkenFlughafenDUS Kieshecker € 35,00 € 4,38 Shuttle 5 min -
Park & Fly € 36,00 € 4,50 Shuttle 3 min -
Parkplatz DUS Valet € 38,00 € 4,75 Valet 0 min -
Easy Parking DUS € 39,00 € 4,88 Valet 0 min -


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P4 Dusseldorf € 69,00 € 8,63 Skytrain 2 min + € 3,00
P5 Dusseldorf € 69,00 € 8,63 Skytrain 2 min + € 3,00

 

Meer Informatie over de Parkeertarieven

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, is het eenvoudig om te besparen op uw parkeerkosten wanneer u alternatieven voor P4 Dusseldorf Airport en P5 Dusseldorf Airport overweegt. U kunt al tot € 40,45 besparen op een parkeertermijn van 8 dagen. Hierbij zijn de transfertijden wellicht wat langer, u parkeert wel op parkeerplaatsen die net zo goed beveiligd zijn en nagenoeg dezelfde faciliteiten bieden. De afweging die u in dit geval maakt is hoe snel u op de luchthaven wilt zijn of hoeveel wilt u besparen.

Het gehele parkeeraanbod is vele malen ruimer dan u bovenstaand is beschreven. Naast de vermelde shuttleservices en de enkele valetservice zijn er nog tal van parkeeraanbieders met dezelfde services. Hierbij is de reistijd nog korter dan die van P4 en P5! U kunt in deze periode al een valet parking reserveren vanaf € 40,00. Op een valet parkeerplaats kunt u dus tot € 29,00 besparen én u heeft een korte reistijd. Bekijk ons gehele aanbod en kom erachter hoeveel u kunt besparen!

 

P4 DusseldorfMeer informatie over P4 Dusseldorf Airport

Wilt u parkeren P4 Dusseldorf? Dan is er in ieder geval genoeg plaats. De parkeerplaats beschikt over maar liefst 3.000 overdekte parkeerplaatsen en behoort daarmee tot een van de grootste parkeergarages van Düsseldorf Airport. Bij deze parkeerplaats parkeert u in combinatie met een unieke transfermethode.

Het vliegveld heeft namelijk de ‘’SkyTrain’’ (letterlijk: Luchttrein), voor u ontwikkeld. De trein vertrekt iedere 3 tot 7 minuten vanuit Dusseldorf P4 naar de terminal en de reis duurt slechts 2 minuten. De parkeervakken zijn 2,25 meter breed en de ingangshoogte van de garage is beperkt tot 2,10 meter. In totaal beschikt Dusseldorf P4 over 60 invalidenparkeerplaatsen en de parking is 24/7 geopend!

 

P5 Dusseldorf Meer informatie over P5 Dusseldorf Airport

Het parkeren P5 Dusseldorf lijkt bijzonder veel op dat van de P4 parking. De garages liggen namelijk tegenover elkaar en tevens is Dusseldorf P5 volledig overdekt. De parkeergarage heeft 3.013 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 40 speciaal voor invaliden. Ook hier verloopt de transfer naar de terminal via de SkyTrain.

Met een breedte van 2,50 meter zijn de parkeervakken iets breder dan normaal. Een laatste verschil is dat de Dusseldorf Airport P5 locatie beschikt over oplaadstations voor elektrische auto’s, deze zijn gevestigd op de begane grond in de garage. Let op: Deze zijn niet online te reserveren. Wilt u gebruik maken van een oplaadstation, dan moet u erop gokken dat er een parkeerplaats beschikbaar is. 

 

 

Overzicht van de Officiële ParkeermogelijkhedenP4 en P5 Dusseldorf Airport

Wij geven u graag in alle opzichten een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en in dit geval de locaties. Daarom hebben wij een schematische weergave gemaakt van de parkeerplaatsen. Zoals u kunt zien zijn de P4 en P5 parkeerplaatsen hierin ge-highlight. Zo kunt u precies zien waar de parkeerplaatsen gevestigd zitten en wat voor afstand en route u aflegt.

De alternatieve mogelijkheden zitten allen rondom en nabij de luchthaven gevestigd. Wilt u precies waar uw gewenste parkeeraanbieder gevestigd zit? Na het selecteren van de luchthaven en uw reisdata tonen wij ons beschikbare parkeeraanbod. In deze lijst van aanbieders kunt u op “uitgebreide info” klikken en zo komt u alles te weten over de desbetreffende aanbieder. Hier vindt u namelijk foto's van de parkeerplaats, klantreviews, adresgegevens, en nog veel meer. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en met een onbezorgd gevoel op reis gaan. 

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2020
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.

* P4 Vliegveld Dusseldorf en P5 Vliegveld Dusseldorf zijn niet via onze website te reserveren

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b