#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 03 Nov 2018

P3 Dusseldorf Airport

P3 Parkeren Dusseldorf

De P3 parkeergarage, maakt parkeren bij Dusseldorf Airport wel erg comfortabel! Deze parking heeft een ideale locatie, met name voor vliegreizigers die in teminal 3 aan hun reis beginnen. Tevens andere terminals zijn uitstekend bereikbaar vanuit deze P3 parkeerfaciliteit. In dit artikel stellen we u voor aan de luxe P3 parkeervorziening, lees hieronder verder voor alle belangrijke informatie!

Let op: P3 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alles wat u moet weten over P3 Dusseldorf Airport

Het allergrootste voordeel van de P3 locatie in Dusseldorf is dat het zo centraal gelegen is. Op slechts 1 minuut loopafstand, een paar stappen dus, staat u al in de terminal. Zo kunt u meteen de weg naar het vliegveld eenvoudig vervolgen. Bovendien, bent u tijdens deze korte reis beschermd tegen alle weersomstandigheden, u kunt namelijk via een overdekte brug naar de luchthaven. Dit voorkomt dat u in de regen met uw bagage aan de reis moet beginnen! Met het enorme aantal van 3.335 parkeerplaatsen, parkeert u in een van de grootste parkeergarages van het vliegveld. Wilt u graag parkeren bij Dusseldorf airport omdat u logeert in het Sheraton Hotel, dan is deze locatie tevens perfect. Want middels de lift staat u in no-time in de voyer van het hotel. Er zijn in totaal 29 invalidenparkeerplaatsen beschikbaar en op niveau 0 bevindt zich een geldautomaat voor rolstoelgebruikers.

In de P3 parkeergarage, is tevens een ‘First Class Parking’ beschikbaar. Deze wordt aangeboden door ‘Parkvogel’ en deze nieuwe manier van parkeren is weg erg bijzonder… U hoeft namelijk niet meer te zoeken naar uw auto, deze komt u namelijk naar zoeken! Het klinkt wellicht een beetje vreemd, maar op het laagste niveau van de garage zijn ‘transferboxen’ geplaatst, die uw auto parkeren. Nadat u het vak hebt verlaten, kunt u uw vluchtgegeven achterlaten en de box gaat uw auto parkeren. Op de dag van terugkomst, wordt uw auto automatisch weer voor u klaargezet en afgeleverd. Dat is nog eens handig, zo hoeft u nooit meer lang te zoeken in de enorme parkeergarage. Het lang parkeren bij Dusseldorf Airport was nog nooit zo luxe!

Parkeertarieven P3 Dusseldorf Airport

Zoals hierboven omschreven, betreft dit een erg luxe parkeergarage. Deze is met name geschikt voor het langdurig parkeren op luchthaven Dusseldorf, omdat dat een stukje goedkoper is. Vergelijkbare acties vindt u op de P4, P5, P7 en P8 van Dusseldorf in het overzicht van parkeertarieven Dusseldorf Airport. Het parkeertarief bedraagt € 4 euro per uur en voor een volledige dag betaalt u € 24,50. Wat bijzonder is aan de P3 parking is het weekendtarief. Bij parkeren van vrijdag tot zondag hoeft u slechts € 39 euro te betalen! Dat is een speciale actie. Een hele week parkeren kost € 79 euro en hierna kost elke extra week slechts € 19 euro. Dit zorgt ervoor dat de luxe P3 parking met name interessant wordt voor vliegreizigers die een wat langere reis voor de boeg hebben. Hier biedt men weliswaar een erg comfortabele dienst, maar zeker niet de goedkoopste. Om u een beeld te geven van alternatieve en vergelijkbare faciliteiten, zetten we wat mogelijkheden voor u op een rijtje!

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P3 (official)

€ 39,00

€ 68,00

3 min met shuttle

ParkenflughafenDUS

€ 36,00

€ 57,00

4 min met shuttle

Parken24

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

FLYPA

€ 49,00

€ 65,00

4 min met shuttle

Relax Park

€ 52,00

€ 73,00

2 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.​

 

Belangrijk om te weten: De parkeerplaatsen op P3 hebben een aantrekkelijke locatie, maar daar betaalt u dan ook voor. Bovenstaande parkings bieden ook parkeerfaciliteiten aan, maar een stuk goedkoper. Het shuttle parkeren is een veelvoorkomende service en wordt vaak geboekt wanneer men kosten wilt besparen. Goed om te weten: De shuttle dienst zit in bovenstaande prijs al inbegrepen! Er is onzettend veel mogelijk dus, waar de voorkeur naar uit gaat laten we graag aan u over! Voor meer info over bovenstaande parkeeraanbieders of voor een kleine sfeerimpressie, klik in de tabel op de parking-naam. Wilt u meer weten over het shuttle parkeren? Kijk dan eens op onze pagina over parkeervormen. Deze parkeerfaciliteiten maken met hun uitstekende shuttle diensten het goedkoop parkeren bij Dusseldorf Airport mogelijk! Bovendien, ontvangen zij al jarenlang duizenden Nederlandse vliegreizigers. Ervaar het zelf…

Goedkoop lang parkeren Dusseldorf Airport

Ons advies? Wilt u graag goedkoop parkeren bij Dusseldorf Airport, dan kunt u beter andere locaties dan de P3 parking overwegen. Er zijn ook genoeg parkeerbeheerders in de buurt van het vliegveld waarbij u kunt parkeren voor de helft van het geld. Dit maakt het overwegen wellicht waard. Zo houdt u immers een extra centje over, voor tijdens de reis. De aller goedkoopste mogelijkheden, vindt u in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport lijst. Bovendien, bij deze parkings is ook het transfer van de parking naar de luchthaven in de prijs begrepen. Op onze vergelijkingspagina over parkeren Dusseldorf, vindt u welke parkeeraanbiedingen beschikbaar zijn, op basis van uw reiswensen en reisdata! Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte en goedkope parking. Wij vinden het nameljik zonde om teveel te betalen voor het parkeren bij Dusseldorf, u ook? Wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b