#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 27 Okt 2018

P25 Dusseldorf Airport

P25 Parkeren Dusseldorf

De officiele P25 parking van Dusseldorf Airport, heeft de ideale locatie! Wanneer je langer wilt parkeren, en weinig tijd wilt verspillen met parkeren en/of je wenst een korte loopafstand tot de terminal is deze P25 het overwegen helemaal waard! In dit artikel vind je alle relevante informatie over het parkeeraanbod op P25.

De bijzonder aantrekkelijke locatie maakt P25 erg populair. Deze ligt namelijk gelegen op slechts 2 minuten loopafstand van de luchthaven en biedt daardoor een hoog niveau van comfort. De parking bevindt zich buiten en dus hoef je geen rekening te houden met een maximale inrijdhoogte. De parkeervakken zijn 2,50m breed en de locatie is 24 uur per dag geopend. Echter, er kunnen hier slechts 365 auto’s parkeren dus de beschikbaarheid is beperkt.

Let op: P25 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Parkeertarieven P25 Dusseldorf Airport

De kosten van het parkeren op P25 worden, net als bij P23 en P24, goedkoper naar mate je langer parkeert. Dat wil zeggen, hoe langer je op reis gaat … des te goedkoper wordt het parkeertermijn (relatief gezien). Als je maar voor een paar uur op deze parking terrecht wilt, betaal je € 3,50 per uur. Voor een hele dag wordt € 24,50 in rekening gebracht. Dat tarief is wellicht wat minder aantrekkelijk. Echter, het wekelijkse tarief bedraagt slechts € 59 en elke opvolgende week kost dan nog € 19,- euro. Soortgelijke aanbiedingen vind je op P22, P4 en P5 van luchthaven Dusseldorf. Als je het belangrijk vind dat je in no-time op de airport bent, zijn deze parkings geschikt voor jou. Maar wanneer je geld wilt besparen, kun je wellicht beter kijken naar alle parkeerfaciliteiten rondom de luchthaven. Deze bevinden zich minder dichtbij, maar zijn vaak veel goedkoper. Bovendien, bieden zij een gratis transfer aan die je vanuit het terrein naar de terminal brengt. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het parkeren bij Dusseldorf Airport, maar de keuze laten we uiteraard graag aan jouzelf over! Hieronder vind je een tabel met daarin de P25 parkeertarieven, die worden vergeleken met alternatieve parkings rondom de vliegveld Dusseldorf…

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P25 (official)

€ 39,00

€ 68,00

2 min lopen

ParkenflughafenDUS

€ 36,00

€ 57,00

4 min met shuttle

Cleverparks

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

Parken24

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

FLYPA

€ 45,00

€ 67,00

4 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.​

 

Zo ziet je maar, er zijn grote prijsverschillen tussen de wel/niet officiele airport parkeerfaciliteiten. Als u parkeerkosten wilt besparen, is het handig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. De beste prijs vind je door jouw persoonlijke reisdata in te voeren, wij geven u dan de goedkoopst mogelijke optie voor het parkeren bij Dusseldorf Airport. Het enige wat u nog hoeft te doen is op onderstaande knop te drukken, graag gaan we samen met u op zoek naar de ideale en de meest voordelige Dusseldorf Airport parking! In één oogopslag de allergoedkoopste parkings op een rijtje? Dat kan, kijk in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport voor een recente update!

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Ons persoonlijke advies is om op basis van uw eigen reiswensen de ideale parking te kiezen. Wilt graag goedkoop, of luxe parkeren bijvoorbeeld. Heeft u graag uw auto overdekt geparkeerd staan? Of wilt u op loopafstand parkeren, wat u ook wenst, wij zoeken de best passende parking! Op onze website, kunt u gemakkelijk alle parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken. Voor een overzicht van de officiele vliegveld Dusseldorf parkeerfacilieiten, kijk op de pagina over parkeertarieven luchthaven Dusseldorf. Wilt u graag advies op maat of een van onze medewerkers spreken? Contact dan gerust onze gratis klantenservice!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )