#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 18 Febr 2020

P25 Dusseldorf Airport

Gaat u op vliegreis vanaf Dusseldorf Airport en bent u op zoek naar een Dusseldorf Airport parking? In dit artikel vindt u alle informatie over de parkeerplaats P25 Dusseldorf en de beschikbare alternatieven. 

Let op: P25 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven bij P25 Düsseldorf en Alternatieve Mogelijkheden

Parkeeraanbieder Kosten per week
(8 dagen)
Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Reserverings-
kosten


Budget Parkeeraanbieders
 

ParkenFlughafenDUS Neuss € 28,55 € 3,57 Shuttle 18 min -
ParkinDUS € 29,00 € 3,63 Shuttle 9 min -
ParkenFlughafenDUS Kieshecker € 32,00 € 4,00 Shuttle 5 min -
Relax Park € 34,00 € 4,25 Shuttle 2 min -
Parkplatz DUS Valet € 40,00 € 5,00 Valet 0 min -


P25 Dusseldorf Airport
 

P25 Dusseldorf € 59,00 € 7,38 Loopafstand 2 min + € 3,00

 

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien hoe de tarieven en bijbehorende mogelijkheden van Dusseldorf P25 zich verhouden ten opzichte van een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. U kunt al tot € 30,45 besparen op een parkeertermijn van 8 dagen! Hierbij geniet u van parkeerplaatsen die dezelfde facilteiten bieden, deze werken enkel met een andere parkeervorm. Wanneer u kiest voor een shuttle parkeerplaats dan kunt u maximaal besparen, u bent echter wat langer onderweg. Ook wanneer u kiest voor een valet parkeerplaats bespaart u eenvoudig. Omdat u uw auto aflevert bij de luchthaven zelf bent u nog sneller onderweg ook. 

Zo ziet u maar, er zijn grote prijsverschillen tussen de wel/niet officiele airport parkeerfaciliteiten. Als u parkeerkosten wilt besparen, is het handig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. De beste prijs vind je door jouw persoonlijke reisdata in te voeren, wij tonen u direct de goedkoopst mogelijke opties. Dit doet u bovenaan de pagina of door onder 'Duitsland' op 'Düsseldorf Airport' te klikken. Selecteer uw reisperiode, vergelijk, reserveer en bespaar!

 

P25 Dusseldorf AirportHoe gaat het Parkeren bij P25 in zijn werking?Parkeeroverzicht P25 Dusseldorf

Het parkeren bij P25 Dusseldorf International doet u middels de parkeervorm 'parkeren op loopafstand'. De naam van deze parkeervorm spreekt voor zich; u parkeert uw auto nabij de luchthaven en u kunt vervolgens te voet naar de luchthaven, de loopafstand bedraagt ongeveer 2 minuten. U parkeert uw auto op een onoverdekte parkeerplaats, hierdoor is er geen maximale inrijhoogte en kunt u dus ook hoge voertuigen parkeren.

De parkeerlocatie beschikt over 365 parkeerplaatsen, er zijn geen invalide parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaats is 24/7 geopend, en bevindt zich op de Flughafenstraße 110 – 40474 Düsseldorf. Het adres is eenvoudig te vinden dankzij de aanwezige bewegwijzering.

De parkeerplaats is enkel online te reserveren, de luchthaven rekent € 3,00 extra reserveringskosten, bovenop het bedrag voor uw reisperiode. U betreed en verlaat het parkeerterrein middels kentekenherkenning.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode april 2020
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.

* P25 Vliegveld Dusseldorf is niet via onze website te reserveren

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b