#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 27 Okt 2018

P24 en P26 Dusseldorf Airport

P24 en P26 Parkeren Dusseldorf

Dusseldorf Airport is een van de grootste vliegvelden in de Bondsrepubliek. Dat is terug te zien in o.a. het aantal parkeerplaatsen. Met een totaal van 20.000 parkeerplekken op en rondom de luchthaven, kunnen wij ons voorstellen dat u het overzicht verloren bent. In onze blog zetten we deze graag voor u op een rijtje, zodat jij door de bomen het bos terug kunt vinden… In deze tekst lichten we de P24 en P26 parking van Dusseldorf Airport voor u uit.

Let op: P24 en P26 Dusseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

De locaties van P24 en P26 bevinden zich wat verder weg van de terminals in Dusseldorf. Dit is tevens de reden waarom zij wat goedkoper zijn dan de parkeerfaciliteiten voor de deur. Net als parkeergarage P23, behoren ze in de zogeheten ‘langetermijn-spaarzone’ van Dusseldorf Airport. Dit houdt in, dat hoelanger je parkeert, hoe goedkoper het (relatief gezien) wordt. Ga je dus lang op reis, overweeg dan vooral deze plekken voor een forse kostenbesparing! P24 en P26 beschikken over een geasfalteerd buitenterrein. De P24 parking kan maar liefst 1.155 auto’s kwijt en op P26 kunnen 750 auto’s parkeren. Omdat de locaties op 1km van de terminals gevestigd zijn, is er een shuttleservice beschikbaar tussen 03:30 ‘s nachts en 01:00 ’s ochtends. Deze bussen zijn bij de prijs inbegrepen en vertrekken iedere 20 minuten, waardoor u nooit lang hoeft te wachten! Bovendien, is de reistijd in de bus slechts 3 minuten. Beide parkeerterrein bevinden zich buiten, waardoor er geen sprake is van een maximale inrijdhoogte. Op P24 zijn de parkeervakken 2,50m breed en op P26 bedraagt dit 2,40m. Vanwege de relatief lage parkeerprijzen, zijn deze parkings bijzonder populair onder vakantiegangers en vaak volgeboekt. Verder, kunt u deze parkeerfaciliteiten alleen vooraf online reserveren en de betaling hoeft u pas te voldoen bij vertrek.

Parkeertarieven op P24 en P26

In tegenstelling tot andere Dusseldorf Airport parkings, liggen P24 en P26 verderweg van de luchthaven gevestigd. Dit maakt de parkeertarieven aantrekklijker dan die van de P-locaties vlak voor de deur. Echter, deze laaggeprijsde parkeerplaatsen zijn zeer gewild en daarom schaars. In onze andere blog artikelen vind je o.a. waar je het goedkoopst kunt lang parkeren bij vliegveld Dusseldorf, dus neem gerust een kijkje! Het parkeren op P24 en P26 kost 39 euro voor 8 dagen, voor 14 dagen betaal je slechts 68 euro. Het gebruik van de shuttle bus zit daarbij inbegrepen. Mochten deze plaatsen volgeboekt zijn, kijk dan op de pagina over parkeertarieven vliegveld Dusseldorf, voor alle officiele P-plaatsen, of bekijk de onderstaande vergelijkbare/goedkopere parkings!

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P24 (official)

€ 39,00

€ 68,00

3 min met shuttle

P26 (official)

€ 39,00

€ 68,00

3 min met shuttle

ParkenflughafenDUS

€ 36,00

€ 57,00

4 min met shuttle

Cleverparks

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

Park Expert

€ 39,00

€ 57,00

6 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.

Belangrijk om te weten: De parkeerplaatsen P24 en P26 hebben aantrekkelijke parkeertarieven, maar zijn vaak volgeboekt wegens beperkte ruimte. Vooral in de zomermaanden, met hoge drukte op de luchthaven, is het moeilijk om hier een parking te scoren. Gelukkig zijn er dan nog genoeg andere en vergelijkbare parkings beschikbaar. Bovenstaande parkeeraanbieders zijn zelfs goedkoper en bieden dezelfde service aan. Voor meer info over die parkings of voor een sfeerimpressie, klik in de tabel op de parking-naam.

Goedkoop parkeren Dusseldorf Airport

Ons advies? Wilt u graag parkeren bij vliegveld Dusseldorf? Dan kan dat op de officiele airport parkeerfaciliteiten P24 ofo P26. Echter, er zijn ook genoeg parkeerbeheerders in de buurt van het vliegveld die dezelfde service tegen een lagere prijs aanbieden. De aller goedkoopste mogelijkheden, vind je terug in onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport lijst. Bovendien, bij deze parkings is ook het transfer van de parking naar de luchthaven in de prijs begrepen. U parkeert comfortabel op een parking naar keuze en wordt z.s.m. naar de airport gebracht. Op onze vergelijkingspagina vind je welke parkeeraanbiedingen beschikbaar zijn, op basis van uw reiswensen en reisdata! Zo ziet u gemakkelijk welke parkings nog vrij zijn en over welke service/veiligheidsfaciliteiten zij beschikken. Voor meer informatie over het shuttle parkeren, kijk dan op onze pagina over parkeervormen of kijk in onze FAQ voor veelgestelde vragen. Wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )