P24 en P26 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P24-P26

Gaat u op vakantie vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar meer informatie omtrent het parkeren Vliegveld Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerplaatsen P24 Düsseldorf en P26 Düsseldorf en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Wilt u parkeren bij P24 Dusseldorf of P26 Dusseldorf? Klik op de links en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P24 Düsseldorf Airport
€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Lopen
15 min
Reserveer
P26 Düsseldorf Airport
N.v.t.Lopen
15 min
Reserveer
Luxury Parking€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Sun Park€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
Ich Parke Selber€ 49,00 - week
€ 6,12 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
ParkAirport€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parking Spaces DUS - Valet€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer

 

Alle informatie over P24 Dusseldorf

P24 Dusseldorf Airport

U parkeert op loopafstand vanaf de luchthaven. Düsseldorf P24 is één van de goedkoopste parkeeropties, mede omdat het terrein op maar liefst 15 minuten loopafstand ligt van de terminals. U bent na het parkeren dus nog wel even aan het sjouwen met uw koffers. De parkeerplaats P24 biedt plaats aan maar liefst 1.100 auto's, waarvan meerdere invalide parkeerplaatsen en heeft geen maximale inrijhoogte.

De parkeerplaats is 24/7 geopend, u kunt dus ook 's nachts parkeren. Dusseldorf Airport P24 bevindt zich op de Frachtstraße 25 - 40474 Düsseldorf.

  • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
  • Service: Parkeren op loopafstand
  • Prijs: € 50 per week
  • Reistijd: 15 minuten
  • Aantal plaatsen: 1.100 voertuigen
  • Openingstijden: 24/7
  • Extra: Invalide parkeerplaatsen

Boek P24 Dusseldorf online →

 

Alle informatie over P26 Dusseldorf

P26 Dusseldorf Airport

Bij P26 Dusseldorf parkeert u in combinatie met een shuttleservice die u in 3 minuten naar de luchthaven brengt en om de 20 minuten vertrekt. De parkeerplaats P26 heeft een iets lager aantal parkeerplaatsen, namelijk 750, en er zijn geen invalide parkeerplaatsen beschikbaar.

Ook hier is geen maximale inrijhoogte en kunt u de reservering enkel online voltooien tegen € 3 extra reserveringskosten. De parkeerplaats en shuttleservice zijn net als bij P24 Dusseldorf 24/7 geopend en beschikbaar. Dusseldorf Airport P26 bevindt zich op de Kiesheckerweg 100 - 40468 Düsseldorf. 

  • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
  • Service: Shuttleservice
  • Prijs: Niet beschikbaar
  • Reistijd: 3 minuten
  • Interval bussen: Om de 20 minuten
  • Aantal plaatsen: 750 voertuigen
  • Openingstijden: 24/7

Boek P26 Dusseldorf online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig de tarieven en faciliteiten van P24 en P26 vergelijken met een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Het is te zien dat P24 een stuk voordeliger is dan de overige opties, dit komt mede door de parkeerservice waarbij u 15 minuten moet lopen. Op het moment van schrijven was P26 helaas niet beschikbaar. 

In tegenstelling tot andere Dusseldorf Airport parkings, liggen P24 en P26 verder weg van de luchthaven gevestigd. Dit maakt de parkeertarieven aantrekkelijker dan die van de P-locaties vlak voor de deur. Echter, deze laaggeprijsde parkeerplaatsen zijn zeer gewild en daarom schaars.

Belangrijk om te weten: de parkeerplaatsen P24 en P26 hebben aantrekkelijke parkeertarieven, maar zijn vaak volgeboekt wegens beperkte ruimte. Vooral in de zomermaanden, met hoge drukte op de luchthaven, is het moeilijk om hier een parking te scoren.

 

Disclaimer

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P24 Düsseldorf en P26 Düsseldorf, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Op moment van schrijven is P26 Dusseldorf niet beschikbaar. Mogelijk komt deze tijdens de zomerperiode weer online. Er is momenteel ook geen prijs bekend van deze parkeerlocatie.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand mei 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving