#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 10 Nov 2018

P2 Dusseldorf Airport

P2 parkeren Düsseldorf

Een vliegveld, maar oneindig veel mogelijkheden, dan hebben we het over vliegveld Dusseldorf. Wat betreft parkeren Dusseldorf Airport is de keuze reuze! Om het overzicht te bewaren, hebben wij bij Vliegen en Parkeren alle mogelijkheden voor u uitgepluisd. Welke wensen u ook heeft een het parkeerterrein, gegarandeerd dat we de perfecte parking voor u vinden! Dit kan op of rondom het airport, goedkoop shuttle parkeren of luxe valet parkeren zijn: Wij zijn van alle markten thuis! Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata invoeren, hierna gaan we samen met u op zoek naar de ideale parking voor uw reisperiode. Alle informatie omtrent de officiele airport parkeervoorzieningen, vindt u terug in het overzicht parkeertarieven Dusseldorf Airport. In dit artikel vindt u alles wat u moet weten over de P2 Parking bij Düsseldorf Airport!

Let op: P2 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle info over P2 Dusseldorf

Soms moet het snel gebeuren, u heeft haast, heeft onverwacht drukte op de weg gehad, of u bent gewoon aan de late kant vertrokken: Parkeren. Dit zal toch moeten, voordat u de weg naar het inchecken vervolgt. Voor deze vliegreizigers is de P2 parkeergarage van Dusseldorf Airport wellicht een verstandige keuze. P2 parkeren Düsseldof Airport bevindt zich op slechts 2 minuten lopen vanaf de terminal en dat zult u vast waarderen wanneer de tijd dringt! Kortom, deze toplocatie ligt direct tegen de vertrekhal. Dit is een van de grootste voordelen van de P2 locatie, wie wil er immers niet dichtbij de luchthaven Dusseldorf parkeren? Het comfort gaat helaas wel gepaard met een prijskaartje, waar we het later nog even over hebben…

P2 Düsseldorf Airport is voorzien van overdekte parkeervakken, omdat het over een parkeergarage gaat. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het Duitse weer, want wanneer u terugkomt staat de auto nog steeds beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast, is de parkeergarage eenvoudig t4e bereieken via de A44. U kunt de borden naar de luchthaven volgen. Later moet u de borden van Kiss & Fly aanhouden. Houd er rekening mee dat hiervoor een toegangsbewijs noodzakelijk is, dat u kunt hercoderen bij het betreden van de parking. In totaal heeft de parkeerfaciliteit plaats voor 789 auto’s met een maximale hoogte van 1,90m en een breedte van 2,25m.

Parkeertarieven P2 Dusseldorf

Zoals hierboven kort geintroduceerd, zijn de tarieven van P2 parkeren Vliegveld Düsseldorf aan de hoge kant. Dat komt door de uitstekende locatie. Het lang parkeren bij vliegveld Dusseldorf was nog nooit zo een luxe! Als u wilt kort parkeren bij Dusseldorf Airport, valt de P2 voorziening te overwegen. De kosten per uur bedragen namelijk € 4,50 per uur. Dus dit is met name interessant voor vliegreizigers die een weekendje weg gaan, of slechts iemand komen ophalen/wegbrengen. Het dagtarief bedraagt € 34 euro. Wellicht wilt u uwzelf informeren over goedkopere alternatieven. Speciaal daarvoor, zetten wij de voordelige – maar vergelijkbare – parkeermogelijkheden hieronder op een rijtje.

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P2 (official)

€ 272,00

€ 544,00

2 min lopen

ParkenflughafenDUS

€ 43,00

€ 65,00

Valet: 1 min lopen

Parkplatz DUS Valet

€ 53,00

€ 79,00

Valet: 1 min lopen

Airportparking Dusseldorf

€ 55,00

€ 75,00

Valet: 1 min lopen

Parken24

€ 69,00

€ 85,00

Valet: 1 min lopen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.

Zoals u zelf kunt zien, scheelt het nogal wat in de prijzen… Bovendien, is het valet parkeren een erg luxe manier van parkeren. Hierbij hoeft u namelijk ook niet met uw bagage te zeulen. U rijdt direct naar de terminal van Dusseldorf, waar een chauffeur uw voertuig komt overnemen. Bij terugkomst wordt uw auto weer teruggebracht in dezelfde staat en dus is er geen parkeren aan de orde! Dit wordt voor u gedaan. Misschien zou u verwachten dat dit een duurdere manier van parkeren is, maar in vergelijking met de P1 en P2 parkeertarieven van Dusseldorf, is het de moeite waard! Daarnaast bieden verschillende partijen rondom Dusseldorf airport, een nog goedkopere parkeervorm aan! Met het shuttle parkeren, maken zij het goedkoop parkeren luchthaven Dusseldorf mogelijk. Kijk voor de aller voordeligste mogelijkheden in ons recente onderzoek: TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport en kijk op onze pagina over parkeervormen, voor meer informatie over het valet-/ shuttle parkeren.

Aanbieders vergelijken en optimaal parkeren bij vliegveld Dusseldorf

Misschien is het u nu ook opgevallen, rondom Dusseldorf Airport is alles mogelijk. Al jarenlang zoeken wij de meest goedkope en meest betrouwbare parkings bij het vliegveld. Dit parking portfolio is inmiddels uitgegroeid tot een heuze verzameling. Boek daarom nu uw parking via Vliegen en Parkeren. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat, maar ook dat u nooit teveel betaald. Het enige wat u hoeft te doen, is uw reisdata en reiswensen invoeren. Samen met u gaan we op zoek naar uw persoonlijk best passende parkeermogelijkheid. Zo houdt u een extra centje over voor tijdens de reis, en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over een parkeerplek. Ga zorgeloos op reis en boek uw parking ruim op tijd via Vliegen en Parkeren, wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )