#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 10 Nov 2017

Parkeren bij Vliegvelden, autosleutels afgeven of niet?

Parkeren bij Vliegvelden, autosleutels afgeven of niet?

Dit is een van de meest gestelde vragen van bezoekers van VliegenenParkeren.nl. De reden waarom mensen dit graag willen weten is omdat ze de autosleutels graag bij zich willen houden tijdens hun vakantie. De achterliggende gedachte hierbij is de commotie die is ontstaan nadat Qube Parking zelf ging rijden met de auto’s van haar klanten. Dit is uitgebreid ten sprake gekomen tijdens de uitzending van Omroep Max. Dit heeft vanzelfsprekend voor veel commotie gezorgd. Mede hierdoor zijn de mensen huiveriger geworden om hun autosleutels in te leveren wanneer zij bij het vliegveld willen parkeren. 

Mag ik mijn autosleutels behouden als ik parkeer bij het vliegveld?

Laten we hierin even onderscheid maken tussen het parkeren ‘op’ het vliegveld zelf (On Airport) en het parkeren van uw auto bij een parkeergelegenheid rondom het vliegveld (off Airport). Als u kiest voor het eigen parking product van bijvoorbeeld Schiphol, Schiphol Smart parking dan kunt u uw autosleutels meer op reis nemen. Indien u kiest voor een parking rondom het vliegveld dan is dit bij verschillende parkings mogelijk. Op vliegenenparkeren.nl herkent u deze parkeergelegenheden aan het sleuteltje bij het logo.  Daarnaast kunt u hier ook gemakkelijk op filteren door de optie sleutelbehoud aan te zetten. Zodoende kunt u uw autosleutels behouden wanneer u op reis gaat.

Wat is de reden dat ik mijn autosleutels af moet geven?

Natuurlijk wordt er niet met uw auto rond gereden. Op Vliegenenparkeren.nl vindt u dan ook enkel betrouwbare aanbieders. We worden ook goed beoordeeld door onze klanten, lees de onafhankelijk ingevulde reviews hier maar eens! Uw autosleutels worden achtergehouden om het terrein optimaal in te kunnen richten en uw auto bij aankomst weer startklaar te zetten. Zodoende verloopt het proces lekker snel en soepel. Natuurlijk worden uw autosleutels hierbij veilig achter slot en grendel bewaart! 

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )