Lang Parkeren Frankfurt Airport

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Frankfurt am Main Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Gaat u op vliegreis vanaf Frankfurt am Main Airport? Dankzij onze handige vergelijkings- en boekingstool vindt en boekt u al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats.

Het shuttle parkeren bij Frankfurt Airport is een veelgekozen parkeervorm. Dat komt omdat dit de meest voordelige vorm van parkeren is en het werkt erg eenvoudig! Voordat uw reis op de luchthaven van Frankfurt am Main begint, rijdt u eerst met de auto naar het adres van de parking. Vanaf deze parkeerplaats wordt u middels een shuttle busje naar het Airport gebracht.

De shuttlebussen rijden op basis van flexibele rijschema's waardoor u nooit lang hoeft te wachten en altijd binnen 30 minuten op weg bent naar het vliegveld. Bij terugkomst dient u de parking bellen, die u komt ophalen op de luchthaven en u weer naar de parkeerplaats brengt. Dat is nog eens service en nog een voordelige vorm van parkeren bij Frankfurt Airport ook! 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeermogelijkheden inclusief shuttleservice

Shuttle parkeren is een makkelijke en voordelige parkeervorm en dankzij de voordelige tarieven de beste optie voor het lang parkeren Frankfurt Airport. Hierbij wordt u vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven gebracht met een shuttlebusje en bij terugkomst wordt u weeer opgehaald vanaf de luchthaven en teruggebracht naar de parkeerplaats.

Op het moment van schrijven zijn er zeven parkeerplaatsen beschikbaar inclusief een shuttleservice. Hiervan vindt u hieronder een handig overzicht.

 

🅿️ Aantal parkeerplaatsen7
🏆 Best beoordeeldMein Flughafenparkplatz P2
💶 Goedkoopste parkingParken & Shuttle
📍 Dichtst bij luchthavenMein Flughafenparkplatz P1

 

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Shuttle parkeren icoonMeer info over het shuttle parkeeraanbod

Bovenaan deze pagina of op onze parkeervormen pagina heeft u al kunnen lezen hoe het shuttle parkeren in zijn werking gaat. Wij vertellen graag ook meer over de beschikbare parkeermogelijkheden en de bijbehorende services. Hieronder volgt een kort overzicht.

Proces bij aankomst: Op de dag van uw uitgaande vlucht rijdt u direct naar het adres van de betreffende parkeeraanbieder. Hier meldt u zich bij de balie, inclusief uw reserveringsbevestiging, en volgt u zodra uw reservering bevestigd is de aanwijzingen van het personeel. Zodra uw auto geparkeerd is wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht in een van de aanwezige shuttlebusjes. 

Proces bij terugkomst: Op de dag van terugkomst dient u telefonisch contact op te nemen met de betreffende parkeeraanbieder. Doe dit zodra u uw koffers al in bezig hebt, het telefoonnummer vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. Uw wordt na uw telefoontje zo snel mogelijk opgehaald en teruggebracht naar het parkeerterrein. Houdt er rekening mee dat de spreektaal Engels of Duits zal zijn. 

 

Parken & Shuttle

Parken & Shuttle Frankfurt am Main AirportParkeren met sleutelbehoud voor een lage prijs doet u bij Parken & Shuttle. U kunt 24 uur per dag terecht bij deze parking, waarbij u na het parkeren in 10 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Tegen meerprijs kunt u elektrisch laden of uw auto laten wassen.

Direct boeken →

 

Mein Flughafenparkplatz P1Mein Flughafenparkplatz P1 Frankfurt am Main Airport

Geopend tussen 06:00 en 00:00 is shuttle parking Mein Flughafenparkplatz P1. Na het parkeren mag u uw autosleutels meenemen en brengt de shuttlebus u in 11 minuten naar de luchthaven toe. Er is de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden of uw auto laten wassen. Beide tegen meerprijs.

Direct boeken →

 

Mein Flughafenparkplatz P2

Mein Flughafenparkplatz P2 Frankfurt am Main AirportEveneens een goedkope parking is Mein Flughafenparkplatz P2. Net als bovenstaande is ook deze geopend van 06:00 tot 00:00 en is er sleutelbehoud. De shuttlebus brengt u in 13 minuten naar Frankfurt Airport. Tegen meerprijs kunt u een overdekte parkeerplaats reserveren in de garage. Tevens tegen meerprijs mogelijk is het elektrisch opladen van uw auto of het laten wassen van uw auto.

Direct boeken →

 

Aeropark ServiceAeroparkservice Frankfurt Airport

Aeropark Service is een van de meest voordelige parkeeraanbieder bij Frankfurt Airport. De parkeerplaats ligt op ongeveer 12 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. Het is tegen een meerprijs mogelijk om uw auto overdekt te parkeren. 

Direct boeken →

 

 

Frapark AirportFrapark Airport

Frapark Airport heeft een zeer nette parkeerlocatie, gelegen op ongeveer 12 minuten van Frankfurt Airport. De parkeerplaats biedt meer dan adequate veiligheids- en service faciliteiten. U kunt uw auto dus met een gerust gevoel achterlaten, ook wanneer u kiest voor een long term parking Frankfurt. 

Direct boeken →

 

Frankfurt Airport ParkingLogo Frankfurt Airport Parking

Bij Frankfurt Airport Parking kunt u kiezen voor een zeer nette overdekte parkeerplaats. Wel zo fijn als u uw auto voor een lange periode ergens gaat parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten van de luchthaven en is 24/7 geopend. 

Direct boeken →

 

MyWoMo ParkingMyWomo Parking Frankfurt Airport

Gaat u op reis met een auto die wat groter is dan gemiddeld, zoals een camper of busje? Dan is MyWoMo Parking uw ideale optie. Hier kunt u namelijk zonder extra tarieven grotere voertuigen parkeren. Ook deze parkeerplaats ligt op 12 minuten van de luchthaven. 

Direct boeken →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Frankfurt Airport
 Voordelige parkeertarieven
 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)
Veilig & betrouwbaar

 

Reserveren van parkeren via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren is een platform dat alle parkeermogelijkheden voor u in kaart brengt. Op basis van reviews en de aqeduate prijzen, die iedere dag automatisch worden opgehaald betaalt u nooit teveel voor een parking! Bovendien, bent u zeker van een betrouwbare parkeerplaats. Zo kunt u met een gerust gevoel kiezen voor het lang parkeren Vliegveld Frankfurt en uw auto onbezorgd achterlaten. 

Graag gaan we met u op zoek naar de ideale parking. Vul daarom in het menu resultaten filteren' alle reiswensen in, zodat we samen de meeste geschikte en meest voordelige parkeerplek voor u vinden! Indien u nog vragen heeft over wie wij zijn en wat we doen, kijk dan ook op de pagina over ons. Wanneer u vragen heeft over de reservering of parkeeraanbieders, maak dan gebruik van onze gratis klantenservice! 

Meer info over Frankfurt Airport

Frankfurt Airport is de grootste luchthaven van Nederland en de op vier na grootste van Europa. Jaarlijks maken tientallen miljoenen passagiers gebruik van deze luchthaven, gelegen in centraal-westelijk Duitsland in de deelstaat Hessen. Vanaf Utrecht is het ongeveer 4,5 uur rijden en is er een afstand van ongeveer 400 kilometer. 

Indien u lang op reis gaat en dus op zoek bent naar lang parkeren Frankfurt dan bent u het beste uit met een shuttleservice. De keuze is reuze en dankzij deze concurrentie zijn ook de tarieven competitief. Een week lang parkeren kan al voor een paar tientjes, houdt er wel rekening mee dat deze tarieven variëren per reisperiode. 

Bent u op zoek naar de beschikbaar parkeermogelijkheden? Selecteer simpelweg uw reisdata en klik op zoeken, wij tonen direct het beschikbare aanbod en u kunt een long term parking Frankfurt Airport eenvoudig reserveren. Na het afronden van uw reservering ontvangt u een bevestiging inclusief voucher waarop alle benodigde informatie staat vermeld. 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker