Hoe gaat het in zijn werk?

Lang Parkeren Frankfurt Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Gaat u op vliegreis vanaf Frankfurt am Main Airport? Dankzij onze handige vergelijkings- en boekingstool vindt en boekt u al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats.

Het shuttle parkeren bij Frankfurt Airport is een veelgekozen parkeervorm. Dat komt omdat dit de meest voordelige vorm van parkeren is en het werkt erg eenvoudig! Voordat uw reis op de luchthaven van Frankfurt am Main begint, rijdt u eerst met de auto naar het adres van de parking. Vanaf deze parkeerplaats wordt u middels een shuttle busje naar het Airport gebracht.

De shuttlebussen rijden op basis van flexibele rijschema's waardoor u nooit lang hoeft te wachten en altijd binnen 30 minuten op weg bent naar het vliegveld. Bij terugkomst mag u de parking bellen, die u komt ophalen op de luchthaven en u weer naar de parkeerplaats brengt. Dat is nog eens service en nog een voordelige vorm van parkeren bij Frankfurt Airport ook! 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeermogelijkheden inclusief shuttleservice

Shuttle parkeren is een makkelijke en voordelige parkeervorm. Hierbij wordt u vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven gebracht met een shuttlebusje en bij terugkomst wordt u weeer opgehaald vanaf de luchthaven en teruggebracht naar de parkeerplaats. Op het moment van schrijven zijn er vijf parkeerplaatsen beschikbaar inclusief een shuttleservice. Hiervan vindt u hieronder een handig overzicht.

 

🅿️ Aantal parkeerplaatsen5
🏆 Best beoordeeldFrapark Airport
💶 Goedkoopste parkingAeropark Service
📍 Dichtst bij luchthavenFrapark Airport

 

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Shuttle parkeren icoonMeer info over het shuttle parkeeraanbod

Bovenaan deze pagina of op onze parkeervormen pagina heeft u al kunnen lezen hoe het shuttle parkeren in zijn werking gaat. Wij vertellen graag ook meer over de beschikbare parkeermogelijkheden en de bijbehorende services. Hieronder volgt een kort overzicht.

 

Aeropark ServiceAeroparkservice Frankfurt Airport

Aeropark Service is een van de meest voordelige parkeeraanbieder bij Frankfurt Airport. De parkeerplaats ligt op ongeveer 12 minuten reistijd van de luchthaven en is 24/7 geopend. Het is tegen een meerprijs mogelijk om uw auto overdekt te parkeren. 

 

PT Planet Park TerminalPT Planet Park Terminal

De parking PT Planet Park Terminal ligt op 'maar liefst' 16 minuten van de luchthaven. Dankzij de ligging is deze reistijd van 16 minuten voor Nederlandse reizigers enigszins te verwaarlosen. Ook hier kunt 24/7 terecht en als extra optie kunt u uw autosleutels behouden tijdens uw reis. 

 

Frapark AirportFrapark Airport

Frapark Airport heeft een zeer nette parkeerlocatie, gelegen op ongeveer 12 minuten van Frankfurt Airport. De parkeerplaats biedt meer dan adequate veiligheids- en service faciliteiten. U kunt uw auto dus met een gerust gevoel achterlaten. 

 

Frankfurt Airport ParkingLogo Frankfurt Airport Parking

Bij Frankfurt Airport Parking kunt u kiezen voor een zeer nette overdekte parkeerplaats. Wel zo fijn als u uw auto voor een lange periode ergens gaat parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten van de luchthaven en is 24/7 geopend. 

 

MyWoMo ParkingMyWomo Parking Frankfurt Airport

Gaat u op reis met een auto die wat groter is dan gemiddeld, zoals een camper of busje? Dan is MyWoMo Parking uw ideale optie. Hier kunt u namelijk zonder extra tarieven grotere voertuigen parkeren. Ook deze parkeerplaats ligt op 12 minuten van de luchthaven. 

 

Reserveren van parkeren via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren is een platform dat alle parkeermogelijkheden voor u in kaart brengt. Op basis van reviews en de aqeduate prijzen, die iedere dag automatisch worden opgehaald betaalt u nooit teveel voor een parking! Bovendien, bent u zeker van een betrouwbare parkeerplaats.

Graag gaan we met u op zoek naar de ideale parking. Vul daarom in het menu resultaten filteren' alle reiswensen in, zodat we samen de meeste geschikte en meest voordelige parkeerplek voor u vinden! Indien u nog vragen heeft over wie wij zijn en wat we doen, kijk dan ook op de pagina over ons. Wanneer u vragen heeft over de reservering of parkeeraanbieders, maak dan gebruik van onze gratis klantenservice! 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker