#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 23 Maart 2020

Lock Park Charleroi

Gaat u op vliegreis vanaf Charleroi Airport en wilt u meer weten betreft het parkeren bij Charleroi Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over Lock Park Charleroi.

Let op: Lock Park Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren, u vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

Meer info over het parkeren bij Lock Park CharleroiLock Park Charleroi

Lock Park is een van de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport. Lock Park Charleroi Airport is een zogenaamde premium+ parkeervoorziening. Dit houdt in; meer service, betere faciliteiten maar ook een hogere prijs. Lock Park, ook wel Premium+ Lock genoemd, is de meest prijzige parkeeroptie bij de luchthaven.

U parkeert uw auto op slechts 1 minuut loopafstand van de terminal, de parking bevindt zich op de Rue Charles Lindbergh 6041 Charleroi. In de schematische weergave van Charleroi Airport ziet u precies waar Lock Park gevestigd zit en ziet u tevens de locaties van de overige officiële parkeerplaatsen. Lock Parking Charleroi is een beveiligde en overdekte parkeergarage. Houdt er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte van 1,90m is.

Het parkeren bij Lock Park Brussel Charleroi is enkel online te reserveren. Bij het maken van de reservering kunt u de fast track additioneel reserveren. Hiermee kunt u langs de veiligheidscontrole zonder eeuwenlang in de rij te staan.

 

De parkeertarieven van Lock Park Charleroi

Zoals al eerder benoemd, is Lock Park de meest prijzige parkeeroptie. Wij geven u graag een totaaloverzicht van de prijzen en zetten Charleroi Lock Park daarom tegenover vijf alternatieve parkeergelegenheden. Hier parkeert u wat verder van de luchthaven, maar geniet u van dezelfde service en faciliteiten en dat voor slechts een fractie van de prijs.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud


Budget Parkeeraanbieders
 

Airport Smart Parking € 28,00 € 3,50 Shuttle 10 min
A1 Parking € 28,49 € 3,56 Shuttle 7 min
Ace Parking € 34,00 € 4,25 Shuttle 11 min
Propark € 34,00 € 4,25 Shuttle 9 min
Parking Pas Cher € 37,00 € 4,63 Shuttle 7 min -


Lock Park Charleroi
 

Lock Park € 180,00 € 25,71 Loopafstand 1 min

 

In de bovenstaande tabel ziet u de tarieven en serviceaspecten van Lock Park tegenover die van een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Hierin kunt u eenvoudig zien dat u al snel tientallen euro’s kunt besparen voor dezelfde parkeertermijn van 8 dagen.

Wilt u meer weten over het parkeeraanbod? Selecteer dan bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdata en klik op ‘Zoeken’. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, u kunt eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging/voucher per e-mail en zo kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode april 2020.
  • De prijzen van Lock Park Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct
Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b