#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 05 Sept 2016

Alle informatie over Lock Park Charleroi

Parkeren Charleroi Lock Park P1

Wie graag wil ‘parkeren in Charleroi’ kan kiezen voor Lock Park Charleroi (P1). Dit houdt in dat u overdekt parkeert bij vliegveld Charleroi op 2 minuten loopafstand tot de terminal. Deze parkeergarage is in het bezit van Q-Park en wordt bestempeld als de premium locatie. Vandaar de naam: P1 parkeren Charleroi.

  • De maximale doorrijhoogte is 2,00 meter.
  • Adres: Rue Charles Lindberg 6041.
  • Kosten: Circa €15,75, per dag.

Parkeren Lock Park Charleroi Airport kan veel goedkoper en zelfs gemakkelijker bij de parkings die u direct kunt reserveren via onze website. Klik hier om direct ons aanbod te bekijken. Op Vliegen en Parkeren vindt u parkings die altijd goedkoper zijn dan parking P1 Charleroi. Daarnaast zijn de door ons aangeboden goedkopere en betrouwbare opties ook nog eens dichterbij. Parkeren bij Charleroi Airport P3 betekend dat u namelijk parkeert op 10 minuten afstand. De parkings op Vliegenenparkeren.nl liggen op slechts 5 minuten afstand!

Let op: Lock Park Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Charleroi Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Tarieven Lock Park & P3 Charleroi met die van Vliegen en Parkeren

 

5 dagen

8 dagen

11 dagen

14 dagen

 P1 Lock Park
 2 minuten lopen
 overdekt

€80

€125

€170

€185

 P3 Charleroi 
 10 minuten shuttle

€49

€67

€94

€95

 Eco Park
 5 minuten shuttle

€42

€54

€66

€78

 Park & Fly
 5 minuten shuttle

€43

€55

€67

€78

 Park Hall In
 10 minuten shuttle
 overdekt

€50

€65

€80

€95

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2016.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.

 

Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport via Vliegen en Parkeren!

Op Vliegenenparkeren.nl reserveert u met het grootste gemak een goedkope parking bij het vliegveld. Zo ook bij Charleroi Airport. Alle door ons aangeboden parkings zijn uiteraard geïnspecteerd en worden zeer positief beoordeeld door onze klanten. Al onze parkings zijn geopend tijdens de openingsuren van het vliegveld en houden altijd rekening met de eerste en de laatste vlucht. De shuttle service van en naar vliegveld Charleroi zit bij de prijs inbegrepen. Deze service is zeer flexibel waardoor u altijd binnen 30 minuten onderweg bent naar het vliegveld. We lichten nu de 3 parkings uit die we hebben vergeleken in de bovenstaande tabel. U bespaart gegarandeerd ten opzichte van Lock Park Charleroi parking!

Parkeren bij Eco Park

Een van de voordelen van parkeren Charleroi via Eco Park is dat u parkeert op een netjes verzorgd terrein dat gelegen is op slechts 5 minuten afstand tot het vliegveld. De parking is geopend tijdens de openingsuren van het vliegveld (04:00 en 00:00) maar houdt altijd rekening met de laatste vlucht. De shuttleservice van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen. 


Park en Fly Charleroi

Ook Park en Fly Charleroi is gelegen op slechts 5 minuten afstand tot het vliegveld. Daarnaast kunt u uw sleutel meenemen tijdens uw reis. Dit is niet bij alle parkings. De reden hiervoor is dat men de auto altijd wil in laten parkeren door een erkend chauffeur. Park & Fly is al jaren lang partner van Vliegen en Parkeren en dat met grote tevredenheid van onze klanten!

Park Hall In, Overdekt parkeren

Wie zijn auto graag overdekt wilt parkeren bij Charleroi Airport kiest voor Park Hall In. Deze parkeergelegenheid is wel iets verder gelegen van het vliegveld (namelijk 10 minuten). Park Hall In is de enigste parking bij Charleroi die u een overdekte parkeermogelijkheid aan kan bieden. Mede door deze optie is het een populaire keuze bij onze klanten. 

Welke conclusie kan er nu getrokken worden?

1.     Parkeren Bij P1 Charleroi / Lock Park is het dichts bij (2 minuten afstand) maar wel dubbel zo duur dan de alternatieven.

2.     P3 Charleroi het dan wel ‘P3’ maar ligt met haar 10 minuten reis afstand veel verder weg dan andere goedkope opties.

3.     De parkings via Vliegen en Parkeren zijn goedkoper en betrouwbaar.

4.     Binnen ons aanbod kunt u ook kiezen voor overdekt of het behouden van uw sleutel.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b