#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 09 Okt 2019

Parkeertarieven Rotterdam Airport

Het parkeren op Rotterdam Airport kan op verschillende manieren. In dit artikel vindt u alles over de officiële parkeerplaatsen van Rotterdam Airport, de alternatieve mogelijkheden en bijbehorende parkeerkosten Rotterdam Airport.

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Parkeeraanbieder

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Parkeervorm

Transfer tijd

Sleutel- behoud

Budget Parkeeraanbieders

World Hotel Wings

€ 57,75

€ 7,22

Loopafstand

1 min

Valet Parkeer Service

€ 59,50

€ 7,44

Valet

0 min

X

NuParkeren

€ 59,99

€ 7,50

Valet

0 min

X

Park Air

€ 60,99

€ 7,62

Valet

0 min

X

Speed Parking

€ 88,00

€ 11,00

Shuttle

5 min

Officiële Parkeermogelijkheden

P2 Business

€ 360,00

€ 45,00

Loopafstand

1 min

P6 Comfort

€ 117,50

€ 14,69

Loopafstand

3 min

P3 Rotterdam

€ 87.50

€ 10,94

Loopafstand

4 – 7 min

P1 Rotterdam

€ 87.50

€ 10,94

Loopafstand

4 – 7 min

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.
  • Enkel de beschikbare producten zijn opgenomen in de tabel van tarieven parkeren Rotterdam.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

Zoals u zelf kunt zien in bovenstaande tabel, verschillen de parkeerkosten Rotterdam airport nogal van elkaar. U kunt tot maar liefst € 302,25 besparen voor dezelfde 8 dagen parkeren! Dit verschil vindt u tussen twee aanbieders waar u beide op 1 minuut van de luchthaven parkeert en bij beide overdekt parkeert. Zo zijn de services nagenoeg gelijk maar bespaart u wel op de kosten parkeren Rotterdam Airport.

Alle getoonde prijzen zijn inclusief alle services, dus inclusief de shuttle- en valetservices en sleutelbehoud. U betaalt bij het gehele aanbod geen extra reserveringskosten. U kunt ervoor kiezen, voor 9% van het totaalbedrag, om bij het Vliegen en Parkeren aanbod een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee kunt u tot aan het moment van aankomst annuleren. Zonder annuleringsverzekering kan dit tot 24 uur voor aanvang.

 

Budget parkeeraanbieders

World Hotel Wings Rotterdam

World Hotel Wings

World Wings Hotel Rotterdam is de enige parking die het parkeren op loopafstand aanbiedt, naast de officiële airport parkings uiteraard. De goede locatie is niet eens aan de prijs af te lezen, want de parkeren Rotterdam tarieven zijn hier nog steeds aanzienlijk lager dan op het vliegveld zelf. Bovendien is het sleutelbehoud bij deze parkeerplaats mogelijk!

 

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport

Valet Parkeer Service

Valet Parkeer Service bewijst ook dat de parkeren Rotterdam Airport kosten gecombineerd met valet service niet zo hoog hoeven te zijn. Voor een laag parkeertarief komen zij uw auto ophalen en voorrijden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Hierdoor maakt het niet uit hoe laat u arriveert en vertrekt en bent u altijd weinig tijd kwijt. 

 

NuParkeren Rotterdam Airport

Nu Parkeren

NuParkeren is 24 uur per dag geopend en beschikt over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Zo kunt u lekker met een gerust hart op vakantie gaan! U parkeert hier met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Uw auto wordt dus overgenomen door een chauffeur en gerparkeerd op de parkeerplaats. 

 

Park Air Rotterdam Airport

Park Air

Park Air is dagelijks geopend van 7:00 tot 23:00 en zij bieden een uitstekende valet service aan. De parking wordt niet voor niets zo hoog beoordeeld, bekijk eens de reviews en zie hoe Park Air beoordeelt wordt en lees de parkeerervaringen van onze klanten. Daarnaast parkeert u tegen een scherp geprijsd lang parkeren Rotterdam Airport tarief.

 

Speed Parking Rotterdam AirportSpeed Parking

Speed Parking is de enige shuttle aanbieder bij Rotterdam Airport die via onze website te reserveren is. U parkeert u ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven op een zeer nette uitermate goed beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels zelf meenemen tijdens uw reis, ook wel zo fijn! Speed Parking is geopend van 05:00 tot 00:00. 

 

 

De officiële parkeermogelijkheden
 

p1 rotterdam airportParkeren Rotterdam Airport P1

Het Rotterdam Airport parkeren P1 is vergelijkbaar met de locatie P3 Rotterdam Airport. Beide locaties hebben een loopafstand van 4 tot 7 minuten tot de vertrekhal van Rotterdam Airport. P1 Rotterdam is uitermate geschikt voor het reizen met kinderen of het kort parkeren Rotterdam Airport. Klik hier voor alle informatie over P1 Rotterdam Airport.

 

p2 rotterdam airport

Parkeren Rotterdam Airport P2

De duurste optie van parkeren Rotterdam Airport is bij uitstek P2 Rotterdam Airport. Hier kunt u uw auto elektrisch opladen en u hoeft vanaf P2 Rotterdam hoeft u slechts één minuut te lopen naar de vertrekhal. Vanwege de hoge parkeertarieven is deze parkeerplaats met name geschikt om kort te parkeren, wanneer u langer wilt parkeren dan betaalt u meer dan de hoofdprijs.

 

p3 rotterdam airportParkeren Rotterdam Airport P3

Let op: op het moment van schrijven is deze parkeerplaats niet beschikbaar. P3 Rotterdam bevindt zich slechts op een loopafstand van 4 tot 7 minuten. U hoeft hier nauwelijks met uw spullen te zeulen. Alle informatie over P3 Rotterdam Airport vindt u hier. Het online reserveren van een parkeerplaats hier is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen.

 

p6 rotterdam airportParkeren Rotterdam Airport P6

Bij de P6 Rotterdam Airport verwacht men een goedkope parking, die wat verder weg van de luchthaven gelegen is. Echter, de P6 is een duurdere parking dan de P1 of P3. Dat komt omdat dit terrein zich dichterbij de terminal bevindt. Op het moment van schrijven is het zelfde de op een na duurste parkeerplaats. Met slechts 2 tot 3 minuten lopen staat u al in de vertrekhal! 

 

p10 rotterdam airportParkeren P10 Rotterdam Airport

Let op: op het moment van schrijven is deze parkeerplaats niet beschikbaar. De parkeerplaats P10 Rotterdam Airport bevindt zich op loopafstand en is pas te reserveren vanaf 3 dagen. Het online reserveren van dit terrein is verplicht! U bent ongeveer 10 minuten te voet onderweg. Met veel koffers of reizigers die slecht ter been zijn is dit dus niet de beste optie.  

 

valet rotterdam airportValet parkeren Rotterdam Airport

Let op: op het moment van schrijven is deze parkeerplaats niet beschikbaar. Deze valet parking is in het bezit van de luchthaven, dankzij ze valetservice begint uw reis lekker ontspannen en luxueus! Deze is enkel te boeken via de officiële website van Rotterdam Airport. Voor meer informatie van het valet parkeren Rotterdam Airport klik op de link.

 

 

Overzicht van de parkeermogelijkheden bij Rotterdam AirportParkeermogelijkheden Rotterdam Airport

In de afbeelding rechts ziet u een bovenaanzicht van Rotterdam Airport en de locaties van de officiële parkeerplaatsen. Zo kunt u direct zien hoe de infrastructuur rondom Rotterdam geregeld is, waar u uw auto achter laat, hoe ver u ongeveer moet lopen en hoe u moet lopen. Let hierbij op dat op het moment van lezen deze weergave wellicht niet helemaal up to date is. 

Zoals u kunt zien zijn alle parkeerplaatsen direct gevestigd bij de luchthaven, u parkeert dus hoe dan ook dichtbij en comfortabel. Om u een beeld te geven van de afstanden: P10 Rotterdam bevindit zich op 8 tot 10 minuten lopen van de luchthaven. 

De locaties van de budget parkeeraanbieders vindt u op de pagina van de desbetreffende aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de foto of naam van een parkeeraanbieder te klikken in dit artikel. Hier vindt u alle specifieke informatie over de parkeeraanbieder zoals fotot's van de parkeerplaats en informatie over de faciliteiten. 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )