#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Juli 2020

Parkeertarieven Charleroi Airport

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar parkeren Brussel Charleroi? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerkosten Charleroi Airport.

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud


Budget Parkeeraanbieders
 

Eco Park € 65,00 € 8,13 Shuttle 5 min
Ace Parking Low Cost € 65,00 € 8,13 Shuttle 11 min
Aeropark € 65,00 € 8,13 Shuttle 7 min -

Propark

€ 70,00 € 8,75 Shuttle 9 min
A1 Parking € 70,00 € 8,75 Shuttle 7 min


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P1 Lock Park € 125,00 € 15,38 Loopafstand 1 min
P1 Charleroi € 103,00 € 12,75 Loopafstand 2 min
P2 Charleroi € 74,00 € 9,25 Loopafstand 5 min
P3 Charleroi x x Shuttle 5 min

P4 Charleroi

€ 45,00 € 4,63 Loopafstand 20 min

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Charleroi Airport

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Luchthaven Charleroi'. In het bovenstaande overzicht ziet u in één oogopslag de kosten parkeren Charleroi Airport. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen de officiële en alternatieve parkeermogelijkheden. De duurste parkeerplaatsen zijn de officiële parkeerplaatsen in het beheer zijn van Charleroi Airport, zoals te zien in de bovenstaande tabel. U parkeert op loopafstand en hierdoor bent u natuurlijk minder tijd kwijt dan bij een shuttle optie. Hier betaalt u echter wel de hoofdprijs voor, en op deze manier kunt u dus een afweging maken.

Wanneer u verzekerd wilt zijn van lage parkeertarieven Charleroi dan bent u het best uit bij de shuttle opties. De reistijd bedraagt maximaal 11 minuten, u bent dus nooit veel extra tijd kwijt en u kunt wel eenvoudig tientallen euro’s besparen. Wilt u precies weten wat u kunt besparen? Selecteer dan Charleroi Airport, uw reisdata en vergelijk ons aanbod!

 

Budget Parkeeraanbieders

Eco Park Charleroi
Eco Park

Bij Eco Park kunt u 24/7 parkeren en genieten van de aangeboden services. De parkeerplaats ligt op slechts 5 minuten reistijd (exclusief wachttijd) van de luchthaven en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. Check eens de reviews van onze klanten of de foto's van de parkeerplaats voor een betere sfeerimpressie. 

 

Ace Parking Charleroi

Ace Parking Low Cost

Het verschil is klein, maar Ace Parking Low Cost is een van de goedkoopste parkeeraanbieders met een zeer voordelig tarief parking Charleroi luchthaven. U reist ongeveer 11 minuten met de shuttlebus en uw auto staat op goed verzorgde en beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels behouden en de openingstijden zijn 04:00 tot 00:00.

 

Aeropark Charleroi
Aeropark

Bij Aeropark maakt u, verrassend genoeg, een slimme keuze. U parkeert namelijk niet alleen voordelig, maar ook nog op een net beveiligde parkeerplaats met meer dan voldoende servicefaciliteiten. U parkeert op slechts 7 minuten van de luchthaven, bij Aeropark dient u uw sleutels in te leveren, dit vanwege organisatorische en verzekeringstechnische redenen. 

 

Propark CharleroiProPark

De parking ProPark is de meest voordelige aanbieder. U parkeer hier middels een shuttleservice die u in ongeveer 9 minuten naar de luchthaven brengt, houdt hierbij rekening met eventuele wachttijd. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis.

 

A1 Parking Charleroi


A1 Parking

Bij A1 Parking hanteert de laagst mogelijke prijzen parkeren Charleroi Airport. Hier kunt u terecht van 04:00 tot 00:00 en kunt u uw sleutels meenemen op reis. De reistijd van de shuttlebus naar de luchthaven bedraagt, exclusief eventuele wachttijd, ongeveer 7 minuten. Uw auto laat u achter op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

Let op: Alle onderstaande parkeermogelijkheden zijn de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport zelf. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

P1 Lock Charleroi
P1 Lock Park

De overdekte parkeerlocatie P1 Lock is de meest prijzige parkeeroptie rondom Charleroi Airport. De maximale inrijhoogte is 1.90 meter, dit is dus bij grotere voertuigen iets om rekening mee te houden. De hoge prijs levert veel gemak op, u parkeert namelijk op loopafstand en slechts op 2 minuten van de luchthaven.

 

P1 Charleroi
P1 Charleroi

De parking P1 Charleroi is een veel gekozen optie. U parkeert namelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit gemak levert dan ook weer een hogere prijs op. De parkeergarage heeft meerdere verdiepingen en heeft ook een max. inrijhoogte van 1.90 meter.

 

P2 Charleroi
P2 Charleroi

Op 5 minuten loopafstand van de luchthaven bevindt zich P2 Charleroi. Net als alle andere officiële opties is de parkeerplaats 24/7 geopend. De parkeerplaats is voorzien van vele relevante veiligheids- en service faciliteiten.

 

P3 Charleroi
P3 Charleroi

Een stuk betaalbaarder optie is de P3 locatie van Charleroi Airport. Dit is de enige officiële locatie die u van een parkeerplaats voorziet in combinatie met een shuttleservice. De reistijd bedraagt hierbij, exclusief wachttijd, ongeveer 5 minuten.

 

P4 Charleroi
P4 Charleroi

Tot slot kunt u reserveren bij P4 Charleroi. Dit is de meeste voordelige optie waar u parkeert op loopafstand. U bent hierbij echter wel 20 minuten aan de wandel, mocht u minder mobiel zijn dan wordt dit natuurlijk afgeraden.

 

Parkeertarieven Charleroi AirportDe parkeermogelijkheden rondom Charleroi

Rondom de luchthaven van Charleroi zijn er veel verschillende parkeermogelijkheden. U kunt parkeren op zogenaamde officiële parkeermogelijkheden en bij de budget parkeeraanbieders. Bij de officiële parkeerplaatsen kunt u parkeren op loopafstand en bij één optie in combinatie met een shuttleservice. Bij de budget parkeeraanbieders kunt u normaal gesproken met een shuttle- of valetservice, bij Charleroi Airport is shuttle parkeren echter veruit de meest voorkomende parkeervorm.

In de schematische afbeeldingen kunt u een connectie leggen tussen de tarieven parkeren Charleroi en de locatie. Zo kunt u een mooie afweging maken van de kosten ten opzichte van de reistijd. Het is u wellicht opgevallen dat de reistijden bij de officiële parkings korter zijn dan de budget parkeeraanbieders, een kortere reistijd betekent echter hogere parkeerkosten Brussel Charleroi. Waar u ook voor kiest, u kunt meerdere variabelen met elkaar vergelijken en een weloverwogen keuze maken. 

 

* De kosten parking Charleroi luchthaven zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering in de periode juli 2020.
* De officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport zijn niet via onze website te reserveren.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b