#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 04 Sept 2019

Parkeertarieven Charleroi Airport

Parkeertarieven Charleroi Airport

Rondom de luchthaven van Charleroi zijn er veel verschillende parkeermogelijkheden. U kunt parkeren op zogenaamde officiële parkeermogelijkheden en bij de budget parkeeraanbieders. Bij de officiële parkeerplaatsen kunt u parkeren op loopafstand en bij één optie in combinatie met een shuttleservice. Bij de budget parkeeraanbieders kunt u normaal gesproken parkeren Brussel Charleroi met een shuttle- of valetservice, bij Charleroi Airport is shuttle parkeren echter veruit de meest voorkomende parkeervorm.

Om u meer inzicht te geven in alle mogelijkheden en de bijbehorende parkeerkosten Charleroi Airport zetten wij alle informatie voor u op een rijtje. Wij beschrijven alle mogelijkheden, hierbij vermelden we dat de officiële opties enkel via de officiële website van Charleroi Airport te reserveren zijn. De budget parkeeraanbieders zijn wel direct te reserveren via onze website. Lees dus vooral door als u meer wilt weten over de tarieven parkeren Charleroi!

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Lock Park

Loopafstand

€ 120,00

€ 15,00

2 min

P1

Loopafstand

€ 102,00

€ 12,75

5 min

P2

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

10 min

P3

Shuttle

€ 53,00

€ 6,63

10 min

P4

Loopafstand

€ 44,00

€ 5,50

20 min

Budget Parkeeraanbieders

Propark

Shuttle

€ 37,00

€ 4,63

9 min

Ace Parking Low Cost

Shuttle

€ 39,00

€ 4,88

11 min

A1 Parking

Shuttle

€ 39,99

€ 5,00

9 min

Parking Pas Cher

Shuttle

€ 41,00

€ 5,13

7 min

Park & Fly Charleroi

Shuttle

€ 45,00

€ 5,63

5 min

Aeropark

Shuttle

€ 45,00

€ 5,63

7 min

Eco Park

Shuttle

€ 55,00

€ 6,88

5 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Charleroi Airport

In het bovenstaande overzicht ziet u in één oogopslag de kosten parkeren Charleroi Airport. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen de officiële en alternatieve parkeermogelijkheden. De meest prijzige varianten zijn, los van P4 Charleroi, de meest prijzige varianten. U parkeert op loopafstand en hierdoor bent u natuurlijk minder tijd kwijt dan bij een shuttle optie. Hier betaalt u echter wel de hoofdprijs voor, en op deze manier kunt u dus een afweging maken.

Wanneer u verzekerd wilt zijn van lage parkeertarieven Charleroi dan bent u het best uit bij de shuttle opties. De reistijd bedraagt maximaal 11 minuten, u bent dus nooit veel extra tijd kwijt en u kunt wel eenvoudig tientallen euro’s besparen. Wilt u precies weten wat u kunt besparen? Selecteer dan Charleroi Airport, uw reisdata en vergelijk ons aanbod!

 

Budget Parkeeraanbieders

Propark Charleroi

 

ProPark

De parking ProPark is de meest voordelige aanbieder. U parkeer hier middels een shuttleservice die u in ongeveer 9 minuten naar de luchthaven brengt, houdt hierbij rekening met eventuele wachttijd. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis.

 

Ace Parking Charleroi
Ace Parking Low Cost

Het verschil is klein, maar Ace Parking Low Cost is de op-een-na goedkoopste parkeeraanbieder. U reist ongeveer 11 minuten met de shuttlebus en uw auto staat op goed verzorgde en beveiligde parkeerplaats. U kunt uw sleutels behouden en de openingstijden zijn 04:00 tot 00:00.


A1 Parking Charleroi


A1 Parking

Ook bij A1 Parking kunt u terecht van 04:00 tot 00:00 en kunt u uw sleutels meenemen op reis. De reistijd van de shuttlebus naar de luchthaven bedraagt, exclusief eventuele wachttijd, ongeveer 7 minuten. Uw auto laat u achter op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.
 

Parking Pas Cher Charleroi

 

Parking Pas Cher

Bij Parking Pas Cher kunt u helaas niet uw autosleutels meenemen, deze blijven in een kluis op de parking vanwege verzekeringstechnische en organisatorische redenen. De openingstijden zijn 04:00 tot 00:00 en u parkeert op slecht 7 minuten afstand van de luchthaven.

 

Park and Fly Charleroi
Park & Fly

Park & Fly ligt op ongeveer 5 minuten reistijd vanaf de luchthaven. De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u dient uw autosleutels af te geven. Uw auto staat op een verzorgde en uitstekend beveiligde parkeerplaats.

Aeropark Charleroi

 

Aeropark

Ook bij Aeropark dient u uw autosleutels in te leveren. Ook hier worden deze bewaard om het terrein beheersbaar te houden en verzekeringstechnisch gezien. Het parkeren en de bijbehorende services kan gedaan worden van 04:00 tot 00:00.

 

Eco Park Charleroi
Eco Park

Last but not least; Eco Park. Dit is de enige parkeeraanbieder waar u 24/7 terecht kunt. Mocht u onverhoopt vertraging oplopen dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken. U kunt uw autosleutels meenemen op reis en de reistijd in de shuttlebus bedraagt ongeveer 5 minuten.

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Lock Charleroi
P1 Lock Park

De overdekte parkeerlocatie P1 Lock is de meest prijzige parkeeroptie rondom Charleroi Airport. De maximale inrijhoogte is 1.90 meter, dit is dus bij grotere voertuigen iets om rekening mee te houden. De hoge prijs levert veel gemak op, u parkeert namelijk op loopafstand en slechts op 2 minuten van de luchthaven.

 

P1 Charleroi
P1 Charleroi

De parking P1 Charleroi is een veel gekozen optie. U parkeert namelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit gemak levert dan ook weer een hogere prijs op. De parkeergarage heeft meerdere verdiepingen en heeft ook een max. inrijhoogte van 1.90 meter.

 

P2 Charleroi
P2 Charleroi

Op 10 minuten loopafstand van de luchthaven bevindt zich P2 Charleroi. Net als alle andere officiële opties is de parkeerplaats 24/7 geopend. De parkeerplaats is voorzien van vele relevante veiligheids- en service faciliteiten.

 

P3 Charleroi
P3 Charleroi

Een stuk betaalbaarder optie is de P3 locatie van Charleroi Airport. Dit is de enige officiële locatie die u van een parkeerplaats voorziet in combinatie met een shuttleservice. De reistijd bedraagt hierbij, exclusief wachttijd, ongeveer 10 minuten.

 

P4 Charleroi
P4 Charleroi

Tot slot kunt u reserveren bij P4 Charleroi. Dit is de meeste voordelige optie waar u parkeert op loopafstand. U bent hierbij echter wel 20 minuten aan de wandel, mocht u minder mobiel zijn dan wordt dit natuurlijk afgeraden.

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )