#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 10 Jan 2017

Parkeren P3 Charleroi info en tarieven

P3 Charleroi Airport

Bij Vliegen en Parkeren zien we dat mensen het reserveren van een parkeerplaats uitstellen tot het laatste moment. Wij kunnen als specialisten u helpen en zorgen dat ook de start en het einde van uw vakantie vlekkeloos verlopen! Parkeren Charleroi Airport via Vliegenenparkeren.nl is goedkoper dan parkeren bij P3 Charleroi. Belangrijk om te weten is dat P3 gelegen is op 7 minuten afstand van de luchthaven. Dit is even ver als enkele parkings die u via ons kunt reserveren. De shuttle van P3 is beschikbaar vanaf 04:00 ‘s ochtends tot 24:00 s ‘avonds en zit bij de prijs inbegrepen. De frequentie van de shuttle ligt op 10 minuten. De maximale doorrijhoogte is 2,40 meter en u parkeert uw auto in de open lucht.

Let op: P3 Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Charleroi Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Wilt u parkeren Charlerois Airport? Klik dan op deze link en vergelijk de diverse parkings en reserveer!
 

Parkeertarieven Charleroi Airport

 

P3 Charleroi

Eco Park

Park & Fly

Ace Parking

 5 dagen

€ 44

€ 42

€ 43

€ 43

 8 dagen

€ 62

€ 54

€ 55

€ 54

 11 dagen

€ 89

€ 66

€ 67

€ 66

 14 dagen

€ 95

€ 78

€ 79

€ 78

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode februari 2017.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.


Waarom Parkeren Charleroi via Vliegen en Parkeren veel makkelijker is!

Indien u graag enkel een aanbod wilt vergelijken van betrouwbare maar goedkope parkings zit u bij Vliegen en Parkeren goed. Op onze site heeft u binnen enkele minuten een reservering gemaakt! Vragen over goedkoop parkeren Charleroi Airport kunt u ons gemakkelijk stellen via de chat, mail of telefoon. Daarnaast bieden wij u ook instructievideo’s die u gemakkelijk uitleg geven over shuttle parkeren of valet parking. Wanneer we de tarieven vergelijken van parkeren bij vliegveld Charleroi zelf (dus op loopafstand) bespaard u bij ons gemakkelijk € 40.

 

Parkeren op slechts 5 minuten afstand met Eco Park Charleroi

Zoals u op onze website kunt zien heeft Eco Park Charleroi een zeer mooie locatie! Ook nog eens gelegen op slechts 5 minuten afstand van Charleroi Airport. Lang parkeren Charleroi reserveren doet u gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. U betaald via ons en u krijgt vervolgens direct een reserveringsbevestiging toegezonden.

Kies voor Park & Fly Charleroi

Wederom gelegen op slechts 5 minuten reistijd tot het vliegveld is Park & Fly Charleroi. Ook hier zit de shuttleservice van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen. U heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen voor sleutelbehoud. Deze parking voert haar parkeerservice bij Charleroi uit tijdens dezelfde openingsuren als het vliegveld.

Ace parking Charleroi reserveren

Parkeren bij Ace Parking betekend dat u parkeert op circa 11 minuten afstand tot het vliegveld. Voor wie nog niet zo bekend is met het parkeren bij vliegvelden kan terecht op onze veelgestelde vragen pagina. Hier vindt u alles wat u moet weten. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u natuurlijk graag verder!

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b