#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 18 Jan 2019

P1 Rotterdam Parkeren

P1 Parkeren Rotterdam Airport

Uw reis begint op Rotterdam Airport maar u wilt meer informatie over de parkeerfaciliteiten daar? Dan zit u op Vliegen en Parkeren helemaal goed. Op onze website geven we graag alle informatie over de parkeermogelijkheden rondom Rotterdam Airport, maar ook over de officiële on-airport parkings. Laten we daarom boven aan in de rij beginnen: De P Rotterdam Airport is vergelijkbaar met de P3 van Rotterdam Airport, maar om verwarring te voorkomen wordt in dit artikel alleen over de P1 gesproken. De luchthaven zelf maakt geen onderscheid in deze twee terreinen maar let wel, dit zijn niet dezelfde locaties!

Alle info over P1 vliegveld Rotterdam

Om het overzicht te bewaren beginnen we met het schetsen van de mogelijkheden binnen deze parking. U kunt namelijk op P1 parkeren, deze bevindt zich op 3 tot 7 minuten loopafstand van de terminal. Daarnaast beschikt Rotterdam Airport nog over de zogenoemde P1A en die ligt op 4 tot 7 minuten loopafstand van het vliegveld. De P3 daarentegen ligt totaal ergens anders gevestigd, maar heeft dezelfde loopafstand. Ongeacht welke parking u boekt, vanaf deze drie parkeermogelijkheden kunt u te voet uw reis naar het inchecken voortzetten.

Volgens de luchthaven zijn de bovengenoemde P1 parkeerterreinen een perfecte keus als u op vakantie gaat met bijvoorbeeld uw gezin. De terreinen zijn eenvoudig te betreden en verlaten vanwege de kentekenherkenning. Het adres van de P1 bij Rotterdam The Hague Airport is: Rotterdam Airportplein 60 in Rotterdam.

Parkeertarieven P1 lang parkeren Rotterdam Airport

Het vooraf reserveren van de P1 zorgt ervoor dat u kosten bespaart, want de parkeertarieven Rotterdam Airport zijn lager bij een online reservering. Bij sommige parkeerterreinen en vliegvelden is het verplicht om vooraf te reserveren maar dat is bij P1 Rotterdam Airport niet het geval. U kunt hier op het laatste moment nog terecht, ook zonder reservering. De kosten van 8 dagen parkeren bedragen € 62,50 voor de P1 Rotterdam parking. In onderstaande tabel vindt u de tarieven voor 8 dagen, 14 dagen en de afstand tot aan de terminal. Daarnaast worden er alternatieve, betere of vergelijkbare parkings voorgesteld. Zo ziet u meteen hoe de parkeertarieven Rotterdam Airport van elkaar verschillen. Voordelig lang parkeren Rotterdam Airport, begint op Vliegen en Parkeren! 

 

Lang Parkeren Zestienhoven

8 dagen

14 dagen

Afstand

P1 (official)

€ 62,50

€ 97,50

4 - 7 min lopen

Garant Parking

€ 45,00

€ 69,00

1 – 2 min lopen

NuParkeren

€ 55,99

€ 63,00

1 – 2 min lopen

Easy Valet Parking

€ 57,99

€ 75,00

1 – 2 min lopen

Park Air

€ 57,99

€ 68,99

1 – 2 min lopen

 

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op maart 2019 en hiervoor is de officiële Rotterdam Airport The Hague Airport pagina geraadpleegd.

Zoals u zelf kunt zien zijn de prijzen voor het parkeren Rotterdam Airport uiteenlopend. U bent het voordeligst uit wanneer u een parking nabij de luchthaven reserveert. Bovenstaande mogelijkheden zijn valet parkeeraanbieders. Het valet parkeren is een erg luxe parkeervorm. Hierbij rijdt u direct naar de vertrekhal van Rotterdam Airport toe, waar u een chauffeur ontmoet. Hij of zij neemt de auto daar van u over en gaat het parkeerproces voor u vervullen. Bij terugkomst zorgt de parking dat uw auto weer netjes gereed staat voor vertrek op de plek van afgifte.

De valet parkeervorm is niet vaak de meest voordelige manier van parkeren. Bij Rotterdam Airport is dat echter wel het geval. Dat is handig, zo kunt u goedkoop parkeren bij vliegveld Rotterdam én genieten van de luxe parkeervorm voordelen. U betaalt minder, ook als u wilt kort parkeren Dusseldorf Airport en u hoeft geen extra reistijd in te plannen voor de loopafstand of het shuttle parkeren! Het vinden van uw perfecte parking, begint altijd op Vliegen en Parkeren. Samen met u gaan we op zoek naar de best passende en goedkoopste parking in uw reisperiode. Alvast een kijkje nemen door top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport lijst? Klik op de link.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )