#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 26 Sept 2019

P1 Rotterdam Airport

P1 Rotterdam Airport

Begint uw vliegreis vanaf Rotterdam Airport en wilt u meer informatie over de parkeerfaciliteiten? Wij voorzien u graag van alle informatie. Deze pagina staat in het kader van de P1 parkeerplaats van Rotterdam Airport. Parkeren Rotterdam Airport is hier zeer comfortabel maar ook iets prijziger dan andere opties.

Rondom Rotterdam Airport zitten namelijk ook zogenaamde budget parkeeraanbieders gevestigd. Hier kunt parkeren op loopafstand, middels een shuttleservice of middels een valetservice. U vindt een grote selectie van dit voordelige aanbod op onze website en deze aanbieders zijn direct te reserveren.

Let op: P1 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door Rotterdam Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.

 

Vergelijk hieronder de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Rotterdam

Loopafstand

€ 80,00

€ 10,00

4 – 7 min

Budget Parkeeraanbieders

World Hotel Wings

Loopafstand

€ 55,00

€ 6,88

1 min

Valet Parkeer Service

Valet

€ 69,50

€ 8,69

0 min

NuParkeren

Valet

€ 73,99

€ 9,25

0 min

Park Air

Valet

€ 75,99

€ 9,50

0 min

Speed Parking

Shuttle

€ 88,00

€ 11,00

5 min

 

Zoals te zien is in de tabel kunt u op 8 dagen parkeren al eenvoudig tot € 25 besparen. U levert hierbij weinig tot niks in op de servicemogelijkheden en veiligheid van de parkeerplaats. U vindt alle informatie over een aanbieder door in de bovenstaande tabel op de desbetreffende naam te klikken. Hier vindt u alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaatsen, meer informatie over de parkeerprocessen en overige informatie.

Ook kunt u in de tabel zien dat u met de parkeeraanbieders waar u op loopafstand of met een valetservice parkeert nog minder tijd kwijt bent dan bij Rotterdam P1. Bij de shuttleservice dient u naast de transfertijd nog rekening te houden met een eventuele wachttijd. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg van alle aangeboden parkeervormen. Bij de aanbieders World Hotel Wings en Speed Parking kunt u ook uw autosleutels zelf behouden.

Let op: Dit zijn enkel de tarieven bij het maken van een online reservering. De tarieven bij P1 Rotterdam kunnen prijziger uitvallen wanneer u geen reservering maakt.

 

Alle informatie over het parkeren bij P1 Rotterdam

Het vooraf reserveren van de P1 Luchthaven Rotterdam zorgt ervoor dat u kosten bespaart, want de tarieven zijn lager bij een online reservering. Bij sommige parkeerterreinen en vliegvelden is het verplicht om vooraf te reserveren maar dat is bij P1 Rotterdam The Hague niet het geval.

Om het overzicht te bewaren beginnen we met het schetsen van de mogelijkheden binnen deze parking, er zijn er namelijk twee. U kunt namelijk kiezen voor parkeren Rotterdam Airport P1, deze bevindt zich op 3 tot 7 minuten loopafstand van de terminal. Daarnaast beschikt Rotterdam Airport nog over de zogenoemde P1A en die ligt op 4 tot 7 minuten loopafstand van het vliegveld.

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt dan betreedt en verlaat u het terrein middels kentekenherkenning. Het adres van de P1 bij Rotterdam The Hague Airport is: Rotterdam Airportplein 60 in Rotterdam. U rijdt op de dag van vertrek simpelweg naar dit adres, parkeert hier uw auto en kunt te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer terug, stapt u in de auto en kunt u het terrein weer verlaten.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b