Lang parkeren Schiphol

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Wilt u lang parkeren bij Schiphol? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren. 

Gaat u een vliegreis maken vanaf Schiphol Airport en bent u nog op zoek naar een parkeerplaats? U bent aan het juiste adres. Dankzij onze handige vergelijkings- en boekingstool kunt u de parkeermogelijkheden bij Schiphol vergelijken en heeft u uw gewenste long term parking Schiphol al binnen enkele minuten gevonden en gereserveerd.

Heeft u ervoor gekozen om te parkeren bij Schiphol? U hoeft enkel de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren. Vervolgens klikt u op 'zoeken' en wij tonen de voor u beschikbare opties. Na het afronden van een reservering ontvangt u alle informatie per e-mail. Op uw reserveringsbevestiging vindt u een uitleg over het parkeerproces en hierop staan alle benodigde contactgegevens vermeld. 

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer Info over de Parkeermogelijkheden

Rondom de luchthaven van Schiphol vindt u enorm veel parkeeraanbieders die u een parkeerplaats aanbieden aan de hand van verschillende parkervormen. U kunt namelijk parkeren middels een shuttleservice, u kunt parkeren op loopafstand of u kunt kiezen voor een valet parking Schiphol

 

Alle shuttle parkeerinfo bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen7
🏆 Best beoordeeldParkingPoint
💶 Goedkoopste parkingAirport Indoor Parking
📍 Dichtst bij luchthavenP3 Schiphol
Airport-Schiphol-parking

De Shuttle Parkeermogelijkheden bij Schiphol

Shuttle parkeren icoon

De meest voordelige parkeervorm en hierdoor de meest interessante optie voor lang parkeren Schiphol Airport is het parkeren middels een shuttleservice. Shuttle parkeren is een veel gebruikte parkeervorm rondom luchthavens, Schiphol is hier geen uitzondering op. Op het moment van schrijven kunt u een Schiphol long parking bij 12 verschillende parkeeraanbieders boeken. Het parkeerproces werkt als volgt:

Aankomst: U rijdt op de dag van uw vlucht naar de gereserveerde parkeerplaats, het adres vindt u op uw reserveringsbevestiging. Hier parkeert u uw auto, toont u de voucher en u wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht.

Terugkomst: Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u wordt opgehaald vanaf de luchthaven en weer teruggebracht naar de parkeerplaats. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden. 

 

De voordelen van het Shuttle Parkeren bij Schiphol

 De goedkoopste manier van parkeren

 Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)

 Veilig & betrouwbaar

 

Airport Indoor Parking

Airport Indoor Parking Schiphol

Parkeren voor een lage prijs én met topservice? Dat kan bij Airport Indoor Parking! Hier parkeert u in een zeer goed beveiligde parkeergarage welke van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u uw elektrische auto opladen en is er een luxe wachtruimte met Starbucks koffie én WiFi. U kunt hier 24/7 parkeren, waarbij de shuttlebus u in 11 minuten naar de luchthaven brengt. Uw auto wordt via een moderne videostraat compleet op de foto gezet om extra veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

 

 • Transfertijd: 11 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

 

Boek online →

Q-Park Schiphol

Q-Park Schiphol Spaarne Gasthuis

Een van de goedkoopste opties voor langparkeren Schiphol is eigenlijk niet precies een shuttleservice, maar vergelijkbaar. Bij Q-Park Schiphol maakt u namelijk niet gebruik van de shuttleservice van de parkeeraanbieder maar u maakt gebruik van het openbaar vervoer. Bij iedere boeking krijgt u een QR-code waarmee u 'gratis' gebruik maakt van de bussen die vertrekken vanaf de parkeerplaats. Let goed op de reistijden van de bussen!

 

 • Transfertijd: 15 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

 

Boek online →

Mobihub Schiphol-West

Mobihub Schiphol West Airport


Op zoek naar een goedkope parking op korte afstand van de luchthaven? Wellicht is Mobihub Schiphol-West iets voor u. De parking is geopend van 06:00 en 23:00, hiermee dus niet geschikt voor hele vroege of nachtvluchten. U mag uw eigen autosleutels meenemen en de shuttlebus van het naastgelegen hotel brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe.

 

 • Transfertijd: 8 minuten
 • Openingstijden: 06:00 -  23:00
 • Extra service: Sleutelbehoud

 

Boek online →

EazzyPark

EazzyPark Schiphol Airport

Bij EazzyPark parkeert u wel volgens het gebruikte shuttle parkeerproces en kunt u eenvoudig goedkoop lang parkeren Schiphol. U parkeert uw auto op de parkeerplaats in Rozenburg en u bent vervolgens ongeveer 5 minuten onderweg. Let wel dat dit exclusief afhandelingstijd op de parkeerplaats is. Deze parkeerservice is 24/7 beschikbaar en u dient uw autosleutels in te leveren zodra uw auto geparkeerd staat. Deze worden uiteraard veilig bewaard.

 

 • Transfertijd: 5 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Wachtruimte met toilet

 

Boek online →

P3 Schiphol

P3 Schiphol Airport

Wilt u shuttle parkeren bij een officiële parkeerplaats van Schiphol? Dan kunt u terecht bij P3 Schiphol. Deze service is uitermate betrouwbaar en dankzij de tarieven is ook lang parkeren Schiphol P3 een goede optie wanneer u lang op reis gaat. U parkeert uw auto op slechts 5 minuten van het vliegveld en u kunt ervoor kiezen om buiten te parkeren of tegen een meerprijs ook overdekt. 

 

 • Transfertijd: 5 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

 

Boek online →

Central Parking

Central Parking Schiphol Airport

Op ongeveer 10 minuten reistijd van vertrekhallen, gelegen in Hoofddorp, vindt u het parkeerterrein van Central Parking. Dit parkeerterrein en de additionele shuttleservice zijn 24/7 beschikbaar. Uw auto staat op een net verlicht en geasfalteerd parkeerterrein dat voorzien is van 24-uurs bewaking, voertuiginspectie en nog veel meer! Klik op de naam of de onderstaande button voor meer informatie. 

 

 • Transfertijd: 10 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Sleutelbehoud

 

Boek online →

Xclusive Parking

Xclusive Parking Schiphol Airport

De service van Xclusive Parking is al jarenlang een populaire en goed beoordeelde optie voor lang parkeer Schiphol. Dit resulteert dan ook in een rapportcijfer van een 8.4, wat wij als zeer goed bestempelen. U kunt 24/7 gebruik maken van deze fijne parkeeraanbieder. Let op: U betaalt € 5,00 nachttoeslag bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00 en u betaalt € 15,00 last-minute toeslag mits u binnen 24 uur van vertek reserveert. 

 

 • Transfertijd: 8 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Sleutelbehoud

 

Boek online →

ParkingPoint

ParkingPoint Schiphol Airport

De lang parkeren Schiphol kosten zijn bij ParkingPoint in vergelijking met de andere opties wat hoger. U geniet echter van de best beoordeelde parking, op het moment van schrijven wel te verstaan. Ook deze service is net als de rest 24/7 geopend. Let op: U betaalt € 5,00 nachttoeslag bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00 en u betaalt € 15,00 last-minute toeslag mits u binnen 24 uur van vertek reserveert. 

 

 • Transfertijd: 8 minuten
 • Openingstijden: 24/7
 • Extra service: Starthulp

 

Boek online →

 

Het parkeerproces bij een shuttleservice

Zoals eerder gezegd is het parkeren met behulp van een shuttleservice, ook wel pendeldienst genoemd, een eenvoudige manier van parkeren. Maar hoe werkt dit precies precies en wat kost lang parkeren op Schiphol? Twee goede vragen! De kosten voor het parkeren vindt u eenvoudig door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren. Hieronder vindt u meer informatie over het parkeerproces. 

Nummer 1

Online reserveren: U vergelijkt de mogelijkheden online. Zodra u een keuze heeft gemaakt dan reserveert u deze direct online. Na het afronden van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop alle informatie omtrent het parkeren staat vermeld. 

Nummer 2

De dag van vertrek: Op de dag van vertrek rijdt u direct naar het parkeerterrein. Hier meldt u zich bij de balie of een medewerker en volgt u de aanwijzingen. Zodra uw auto geparkeerd staat en uw reservering gecontroleerd is wordt u naar de luchthaven gebracht. 

Nummer 3

De dag van terugkomst: Zodra u geland bent neemt u telefonisch contact op met de betreffende parking. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk opgehaald en weer teruggebracht naar het parkeerterrein en uw auto. 

Nummer 4

Deel uw ervaring: Wij zijn net zoals andere reizigers enorm benieuwd naar uw parkeerervaring. Wij waarderen het dan ook enorm als u een beoordeling in wilt vullen om zodoende ons en andere reizigers te informeren over wat zij kunnen verwachten!

 

Wilt u in een eenvoudig overzicht alle parkeertarieven bij en rondom Schiphol zien? Bekijk dan eens ons artikel omtrent de parkeertarieven Schiphol. In dit artikel vindt u alles over de officiële on-airport parkings en de bijbehorende prijzen.

Daarnaast zetten wij deze prijzen tegenover de prijzen van ons aanbod, zo ziet u direct hoe gemakkelijk en veel u kunt besparen! Zo weet u direct wat de mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn. 

Wat zijn de voordelen van het parkeren rondom Schiphol?

Allereerst is het reizen met de auto een van de meest comfortabele manieren. U heeft de reis altijd in eigen handen en bent van niemand afhankelijk. Zo beslist u zelf wanneer u vertrekt en hoe ruim van tevoren u arriveert op Schiphol. Daarnaast bent u zeker van de onderstaande voordelen!

 

Scherpe parkeertarieven

De parkeertarieven van Schiphol zijn tegenwoordig enorm interessant. Het parkeeraanbod is de laatste jaren enorm gegroeid wat heeft geresulteerd in een daling van de parkeertarieven. U kunt tijdens het hoogseizoen al voor een paar tientjes een week lang parkeren! Wilt u meer weten over de meest voordelige tarieven van parkeren Schiphol lang? Dat kan eenvoudig door ons artikel over de top 5 goedkoop parkeren Schiphol te bekijken. 

 

Eenvoudig filteren, sorteren en vergelijken

Dankzij het parkeeraanbod vindt u altijd wel een parkeerplaats die voldoet aan uw wensen. Via onze website kunt u van tevoren gebruik maken van onze filtermogelijkheden. Door de juiste opties of faciliteiten te selecteren krijgt u enkel het parkeeraanbod te zien dat past bij uw wensen. 

 

Transparante en betrouwbare informatie

Omdat wij alle informatie zo betrouwbaar en transparant mogelijk willen aanbieden krijgt elke klant na het maken van een reservering én na afloop van het parkeren een uitnodiging om een review in te vullen. Wij willen namelijk zo nauw mogelijk in contact staan met onze klanten om zo goed mogelijk service te bieden. U leert namelijk het meest over een parking middels de ervaringen van anderen! Zowel wij als onze klanten helpen u graag met het vinden van de juiste optie voor het Schiphol lang parkeren. 

 

Meer Info over de Luchthaven van Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste van Europa. De luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam, gevestigd in Haarlemmermeer. Ondanks dat de luchthaven prima te bereiken is met het openbaar vervoer kiest het merendeel van de reizigers ervoor om met de auto naar het vliegveld te reizen. Dit betekent dat het enorm druk kan zijn rondom de parkeerplaatsen van Schiphol. 

Gelukkig zijn er veel alternatieve parkings gevestigd rondom het vliegveld die lang parkeren Schiphol net zo betrouwbaar én veel voordeliger aanbieden dan de officiële on-airport parkings. Al deze parkings zijn gevestigd in de buurt van de luchthaven en bieden parkeerplaatsen aan in combinatie met shuttle- of valet service.

Omdat er zoveel mogelijkheden van parkeren Schiphol zijn staat het artikel ook in het kader van informeren, u leest dus hoe u parkeert per parkeergelegenheid en alle bijbehorende informatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met verschillende kostenplaatjes, u kunt door vooraf te reserveren al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren op Schiphol.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker