Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Parkeer uw auto

  U parkeert uw auto, hoort waar u bij terugkomst wordt opgehaald en krijgt een telefoonnummer mee.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus heenreis

  De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus terugreis

  U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking hebt gekregen en u loopt naar de afgesproken plek.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen.

Lang parkeren Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste van Europa. De luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam, gevestigd in Haarlemmermeer. Ondanks dat de luchthaven prima te bereiken is met het openbaar vervoer kiest het merendeel van de reizigers ervoor om met de auto naar het vliegveld te reizen. Dit betekent dat het enorm druk kan zijn rondom de parkeerplaatsen van Schiphol. Parkeren Schiphol regelt u echter zeer eenvoudig via onze website!

Gelukkig zijn er veel alternatieve parkings gevestigd rondom het vliegveld die lang parkeren Schiphol net zo betrouwbaar én veel voordeliger aanbieden dan de officiële on-airport parkings. Al deze parkings zijn gevestigd in de buurt van de luchthaven en bieden parkeerplaatsen aan in combinatie met shuttle- of valet service.

Waarom kiezen voor ?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Ga voorbereid op reis!

Lang parkeren Schiphol airport doet u betrouwbaar én voordelig via onze website. U vindt bij ons enkel aanbieders die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bij elke aanbieder vindt u een beschrijving van de parkeergelegenheid, kunt u foto’s en reviews bekijken en ziet u precies waarin de parking u voorziet op basis van de aspecten veiligheid, faciliteiten en service. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken en uw gewenste parking direct reserveren. Er is niks fijner dan zorgeloos aan uw reis te beginnen en daarbij nog te besparen ook!

Airport-Schiphol-parking

Hoe gaat het Parkeren in zijn werking?

Lang parkeren bij Schiphol kan via onze website op twee verschillende manieren. U kunt kiezen voor de parkeervormen shuttle- of valet parking Schiphol. Wanneer u kiest voor de eerstgenoemde optie dan rijdt u direct naar het adres van de door u gereserveerde parking en parkeert hier uw auto. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Wanneer u kiest voor de tweede genoemde optie dan rijdt u direct naar de vertrekhal, u neemt 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de door gereserveerde parking en zij zorgen ervoor dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. De chauffeur zal uw auto parkeren en u kunt simpelweg uw reis vervolgen. U kunt shuttle parkeren tot 2 uur van tevoren reserveren en valet parkeren tot 12 uur van tevoren.

De voordelen van Vliegen en Parkeren

In 2013 werden wij het eerste Nederlandse boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden en sindsdien zijn wij fulltime bezig met het regelen van de beste parkeerdeals en het verzorgen van een zo gemakkelijk mogelijk reserveringsproces. De prijzen van Schiphol lang parkeren zult u nergens anders zo voordelig vinden! Na uw reservering ontvangt u een bevestiging via de mail, de bevestiging kunt u zowel digitaal als geprint tonen bij de parking. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze gratis klantenservice of bekijk ons FAQ-pagina.

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Schiphol

Omdat wij alle informatie zo betrouwbaar en transparant mogelijk willen aanbieden krijgt elke klant na het maken van een reservering én na afloop van het parkeren een uitnodiging om een review in te vullen. Wij willen namelijk zo nauw mogelijk in contact staan met onze klanten om zo goed mogelijk service te bieden. U leert namelijk het meest over een parking middels de ervaringen van anderen!

 

Parkeren op Schiphol, meer over de Tarieven en Locaties

Wilt u meer weten over de tarieven van parkeren Schiphol lang? Dat kan eenvoudig door ons artikel hierover te lezen, het gehele artikel kunt u openen door op de onderstaande knop te drukken. In dit artikel vindt u alles over de officiële on-airport parkings en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zetten wij deze prijzen tegenover de prijzen van ons aanbod, zo ziet u direct hoe gemakkelijk en veel u kunt besparen!

Omdat er zoveel mogelijkheden van parkeren Schiphol zijn staat het artikel ook in het kader van informeren, u leest dus hoe u parkeert per parkeergelegenheid en alle bijbehorende informatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met verschillende kostenplaatjes, u kunt door vooraf te reserveren al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren op Schiphol.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker