Hoe gaat het in zijn werk?

Lang parkeren Schiphol

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Wilt u lang parkeren bij Schiphol? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren. 

Gaat u een vliegreis maken vanaf Schiphol Airport en bent u nog op zoek naar een parkeerplaats? U bent aan het juiste adres. Dankzij onze handige vergelijkings- en boekingstool kunt u de parkeermogelijkheden bij Schiphol vergelijken en heeft u uw gewenste long term parking Schiphol al binnen enkele minuten gevonden en gereserveerd.

Heeft u ervoor gekozen om te parkeren bij Schiphol? U hoeft enkel de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren. Vervolgens klikt u op 'zoeken' en wij tonen de voor u beschikbare opties. Na het afronden van een reservering ontvangt u alle informatie per e-mail. Op uw reserveringsbevestiging vindt u een uitleg over het parkeerproces en hierop staan alle benodigde contactgegevens vermeld. 

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer Info over de Parkeermogelijkheden

Rondom de luchthaven van Schiphol vindt u enorm veel parkeeraanbieders die u een parkeerplaats aanbieden aan de hand van verschillende parkervormen. U kunt namelijk parkeren middels een shuttleservice, u kunt parkeren op loopafstand of u kunt kiezen voor een valet parking Schiphol

De meest voordelige parkeervorm en hierdoor de meest interessante optie voor lang parkeren Schiphol airport is het parkeren middels een shuttleservice. Shuttle parkeren is een veel gebruikte parkeervorm rondom luchthavens, Schiphol is hier geen uitzondering op. Op het moment van schrijven kunt u een Schiphol long parking bij 12 verschillende parkeeraanbieders boeken. 

 

Airport-Schiphol-parking

Meer informatie over shuttle parkeren

Shuttle parkeren icoon

Het parkeerproces werkt als volgt: u rijdt op de dag van uw vlucht naar de gereserveerde parkeerplaats, het adres vindt u op uw reserveringsbevestiging. Hier parkeert u uw auto, toont u de voucher en u wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u wordt opgehaald vanaf de luchthaven en weer teruggebracht naar de parkeerplaats. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden. 

 

Alle shuttle parkeerinfo samengevat

🅿️ Aantal parkeerplaatsen14
🏆 Best beoordeeldCentral Parking
💶 Goedkoopste parkingBudget Shuttle*
📍 Dichtst bij luchthavenEazzyPark


* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Wilt u in een eenvoudig overzicht alle parkeertarieven bij en rondom Schiphol zien? Bekijk dan eens ons artikel omtrent de parkeertarieven Schiphol. In dit artikel vindt u alles over de officiële on-airport parkings en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zetten wij deze prijzen tegenover de prijzen van ons aanbod, zo ziet u direct hoe gemakkelijk en veel u kunt besparen! Zo weet u direct wat de mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn. 

Wat zijn de voordelen van het parkeren rondom Schiphol?

Allereerst is het reizen met de auto een van de meest comfortabele manieren. U heeft de reis altijd in eigen handen en bent van niemand afhankelijk. Zo beslist u zelf wanneer u vertrekt en hoe ruim van tevoren u arriveert op Schiphol. 

De parkeertarieven van Schiphol zijn tegenwoordig enorm interessant. Het parkeeraanbod is de laatste jaren enorm gegroeid wat heeft geresulteerd in een daling van de parkeertarieven. U kunt tijdens het hoogseizoen al voor een paar tientjes een week lang parkeren! Wilt u meer weten over de meest voordelige tarieven van parkeren Schiphol lang? Dat kan eenvoudig door ons artikel over de top 5 goedkoop parkeren Schiphol te bekijken. 

Dankzij het parkeeraanbod vindt u altijd wel een parkeerplaats die voldoet aan uw wensen. Via onze website kunt u van tevoren gebruik maken van onze filtermogelijkheden. Door de juiste opties of faciliteiten te selecteren krijgt u enkel het parkeeraanbod te zien dat past bij uw wensen. 

Omdat wij alle informatie zo betrouwbaar en transparant mogelijk willen aanbieden krijgt elke klant na het maken van een reservering én na afloop van het parkeren een uitnodiging om een review in te vullen. Wij willen namelijk zo nauw mogelijk in contact staan met onze klanten om zo goed mogelijk service te bieden. U leert namelijk het meest over een parking middels de ervaringen van anderen! Zowel wij als onze klanten helpen u graag met het vinden van de juiste optie voor het Schiphol lang parkeren. 

 

Meer Info over de Luchthaven van Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste van Europa. De luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam, gevestigd in Haarlemmermeer. Ondanks dat de luchthaven prima te bereiken is met het openbaar vervoer kiest het merendeel van de reizigers ervoor om met de auto naar het vliegveld te reizen. Dit betekent dat het enorm druk kan zijn rondom de parkeerplaatsen van Schiphol. 

Gelukkig zijn er veel alternatieve parkings gevestigd rondom het vliegveld die lang parkeren Schiphol net zo betrouwbaar én veel voordeliger aanbieden dan de officiële on-airport parkings. Al deze parkings zijn gevestigd in de buurt van de luchthaven en bieden parkeerplaatsen aan in combinatie met shuttle- of valet service.

Omdat er zoveel mogelijkheden van parkeren Schiphol zijn staat het artikel ook in het kader van informeren, u leest dus hoe u parkeert per parkeergelegenheid en alle bijbehorende informatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met verschillende kostenplaatjes, u kunt door vooraf te reserveren al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren op Schiphol.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker