#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 05 Sept 2018

TOP 5 Goedkoop parkeren Rotterdam Airport in één handig overzicht

Top 5 Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

Wat betreft het parkeren Rotterdam airport kiezen veel mensen voor het valet parkeren. Dat houdt in dat u zelf niet vooraf hoeft te parkeren, maar dat u dit uit handen geeft aan een chauffeur. Dat is luxe, want zo hoeft u geen extra reistijd in te plannen voor het zoeken naar een parkeerplek. Reizigers denken dat deze manier van parkeren vaak veel kosten met zich meebrengt, maar bij Rotterdam airport zijn er verschillende aanbieders waar u deze service voordelig kunt boeken. Bij Vliegen en Parkeren weten wij alles af van de beste parkeerdeals. Graag informeren wij u in dit artikel over alle goedkoop parkeren Rotterdam mogelijken.

1. Garant Parking, € 51,99/8dagen, € 6,50/dag

Op nummer één in de voordelig parkeren Rotterdam lijst staat Garant Parking. Zij bieden een uitstekende valet service aan en zijn 24 uur per dag geopend. Uw auto staat hier op asfalt geparkeerd en zij beschikken over een verlicht terrein dat afgebakend is middels een omheining en slagboom.

2. Nu Parkeren Rotterdam, € 55,99/8dagen, € 7,00/dag

Ook Nu Parkeren is een aanbieder die 24-uur per dag geopend is, dat is erg gemakkelijk want dan hoeft u geen rekening te houden met uw vertrek-/aankomsttijdstippen. Nu Parkeren beschikt over een goede valet service voor een goede prijs. Met hun valet parkeervorm, maken zij het goedkoop parkeren Rotterdam Airport gemakkelijk voor u mogelijk.

3. Park Air € 57,99/8dagen, € 7,25/dag

Derde in het rijtje staat Park Air met hun valet service. Deze aanbieder is iedere dag van 7:00 – 23:00 geopend en zij hanteren geen maximale doorrijhoogte. Lekker handig, als uw auto bijvoorbeeld groter is dan gemiddeld.

4. Speed Parking € 59,50/8dagen, € 7,44/dag

Op de vierde plaats staat Speed Parking. In tegenstelling tot alle bovengenoemde parkings, biedt deze parking de shuttle parkeervorm aan. Dat houdt in dat u vooraf naar het adres van Speed Parking rijdt, waarnaar uw reis naar de airport wordt vervolgd middels een shuttle bus. Het grote voordeel hiervan is dat u de auto niet hoeft over te dragen en dus de optie sleutelbehoud mogelijk is. De parking bevindt zich op slechts 5 minuten reisafstand van de luchthaven, waardoor de extra reistijd minimaal blijft.

5. Cruise Terminal Rotterdam, € 145,00/8dagen, € 18,13/dag

Last best: Cruise Terminal Rotterdam. Deze parking biedt een erg luxe valet service aan bij Rotterdam Airport, kiest u voor veiligheid én luxe parkeren? Dan bent u bij deze parking helemaal aan het goede adres! 

Zo ziet u maar! Het parkeren Rotterdam Airport kan goedkoop, als u maar de juiste bronnen raadpleegt. Heeft u nog vragen over het parkeren of wilt u een persoonlijk advies? Contact dan gerust onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )