#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 01 Okt 2019

P3 Rotterdam Airport

P3 Rotterdam Airport

Rotterdam heeft meerdere officiële parkeerplaatsen waar u terecht kan tijdens uw vakantie of zakenreis. P3 Rotterdam is een van deze opties, hier parkeert u op loopafstand van de luchthaven op 4 tot 7 minuten afstand. Wij gaan u alles vertellen over deze parkeerplaats, de bijbehorende tarieven en gaan alles vergelijken met het aanbod dat via ons website te reserveren is. In de onderstaande tabel vindt u alle bevindingen en hier zult u snel genoeg zien dat u eenvoudig kunt besparen als u vooraf vergelijkt en reserveert. Wanneer u op zoek bent naar parkeren Vliegveld Rotterdam dan hoeft u bovenaan de pagina enkel uw reisdata in te voeren en wij tonen direct het beschikbare aanbod. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren.

Let op: P3 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. De overige parkeeraanbieders in de tabel zijn wel direct via onze website te reserveren.

 

De parkeertarieven bij Rotterdam Airport

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Sleutel-

behoud

Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Rotterdam

Loopafstand

€ 80,00

€ 10,00

4 – 7 min

Ja

Budget Parkeeraanbieders

Valet Parkeer Service

Valet

€ 69,50

€ 8,69

0 min

Nee

NuParkeren

Valet

€ 73,99

€ 9,25

0 min

Nee

Park Air

Valet

€ 75,99

€ 9,50

0 min

Nee

Speed Parking

Shuttle

€ 88,00

€ 11,00

5 min

Ja

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie

 

In de bovenstaande tabel zijn de kosten voor 8 dagen parkeren bij P3 Luchthaven Rotterdam vergeleken met het beschikbare aanbod van budget parkeeraanbieders. Zoals u kunt zien zijn liefst vier van de vijf aanbieders voordeliger dan het parkeren P3 Rotterdam. U kunt zelfs tot € 25 besparen op een week parkeren. U levert hierbij helemaal niks in op service of afhandelingstijd. Sterker nog; u betaalt minder voor dezelfde service en een kortere afhandelingstijd. Uw auto parkeert u daarnaast op parkeerplaatsen die minstens zo goed beveiligd zijn als de parkeerplaats van P3 Rotterdam.

Wilt u meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan simpelweg op de naam van de aanbieder in de tabel, zo komt u direct op de specifieke pagina van de desbetreffende aanbieder. Hier vindt u de veiligheids-, facilitaire- en serviceaspecten van de parkeerplaats. Ook vindt u hier foto’s, reviews en adresgegevens van de parkeerplaats terug. Zo weet u precies wat u kunt verwachten voor u een reservering maakt en maakt u dus een weloverwogen keuze!

 

Alle informatie over P3 Rotterdam Airport

Het parkeren op P3 Vliegveld Rotterdam is vergelijkbaar met het parkeren op P1 of P1A bij Rotterdam. Om verwarring te voorkomen, worden deze parkings echter uitgelicht in twee verschillende artikelen. Het zijn ten slotte niet dezelfde locaties. De loopafstand tot aan de terminal is wel van dezelfde duur, deze bedraagt namelijk 4 tot 7 minuten. Volgens Rotterdam Airport zelf is deze parkeervoorziening uiterst geschikt voor mensen die reizen met kinderen of kort willen parkeren bij de luchthaven. Het lang parkeren wordt niet aangeprezen in verband met hogere parkeertarieven.

Een online reservering wordt aangeraden, op deze manier profiteert u namelijk van lagere parkeertarieven. Hierbij geldt, hoe eerder u boekt hoe goedkoper u parkeert! Wanneer u een online reservering heeft gemaakt betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Na het parkeren van de auto kunt u simpelweg te voet naar de luchthaven. Bij terugkomst loopt u weer naar uw auto en verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning.

 

Vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

Het vergelijkingsproces gaat zeer eenvoudig in zijn werking. Zoals gezegd selecteert u de luchthaven, uw reisdata en de verwachte aankomst- en vertrektijden. Bij de tijden vult u de parkeertijden in, dus niet uw vluchttijden. Het aanbod dat vervolgens getoond wordt is gegarandeerd beschikbaar op basis van uw ingevoerde gegevens.

Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken door de sortering en filtering aan te passen naar uw wensen en behoeften. Zo vindt u in een oogwenk uw ideale parking. Druk simpelweg op ‘Reserveren’, vul uw gegevens in, betaal direct online en u bent voorzien van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. U kunt de bevestiging direct online downloaden en u ontvangt deze ook via de mail, deze kan wellicht in uw spam terecht komen. Op deze bevestiging vindt u alle informatie over het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder terug.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b