#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 29 Jan 2019

P3 Parkeren Rotterdam Airport

P3 Parkeren Rotterdam Airport

U wilt graag lang parkeren Rotterdam Airport, maar u weet niet wat de beste mogelijkheid hiervoor is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het overdekt- of niet overdekt parkeren. Het kort of lang parkeren, het valet of on-airport parkeren Rotterdam. Wat uw reiswensen ook zijn, bij Rotterdam Airport parkeren biedt voor iedereen wat wils! In dit artikel vindt u alles over de P3 Rotterdam Airport.

Alle info over P3 Rotterdam Airport

Het parkeren op P3 is vergelijkbaar met het parkeren op P1 of P1A bij Rotterdam. Om verwarring te voorkomen, worden deze parkings echter uitgelicht in twee verschillende artikelen. Het zijn ten slotte niet dezelfde locaties. De loopafstand tot aan de terminal is wel van dezelfde duur, deze bedraagt namelijk 3 tot 7 minuten. Volgens vliegveld Rotterdam is deze parkeervoorziening uiterst geschikt voor mensen die reizen met kinderen of willen kort parkeren luchthaven Rotterdam. Het lang parkeren wordt niet aangeprezen in verband met hogere parkeertarieven. Bovendien kunt u op de P3 parking profiteren van lagere parkeertarieven wanneer u vooraf online reserveert. Hierbij geldt, hoe eerder u boekt hoe goedkoper! Op onze website vindt u alles over het voordelig lang parkeren vliegveld Rotterdam

Parkeertarieven Rotterdam Airport

De P1 en P3 parking worden door de luchthaven als hetzelfde beschouwd. De parkeertarieven zijn om die reden ook van gelijke hoogte. Het parkeren op P3 kost € 30 euro per dag! =Wanneer u 8 dagen wilt parkeren kost dat € 65 euro en de parkeertarieven lang parkeren Rotterdam bedragen € 92,50 voor 15 dagen op P3. Dat is vrij hoog, omdat u nog steeds 3-7 minuten moet lopen én

Lang Parkeren Rotterdam Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

P3 Rotterdam (official)

€ 65,50

€ 92,50

3 -7 min lopen

Garant Parking

€ 45,00

€ 69,00

1 min lopen

NuParkeren

€ 55,99

€ 63,00

1 min lopen

Easy Valet Parking

€ 57,99

€ 75,00

1 min lopen

Park Air

€ 57,99

€ 68,99

1 min lopen

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op de periode april 2019 en hiervoor is de officiële parkeren Rotterdam The Hague Airport website geraadpleegd.

Zoals u zelf in bovenstaande tabel kunt zien, is het parkeren op P3 niet de voordeligste parkeerfaciliteit rondom Rotterdam. Bovendien, zijn de gegeven alternatieve niet alleen goedkoper, maar ook luxer! Zij bieden namelijk een valet service aan. Dat houdt in dat u rechtstreeks voor de terminal uw auto overhandigt en dus niet meer hoeft te lopen. U kunt meteen de weg naar het inchecken vervolgen. Zeker wanneer u langer dan 8 dagen wilt parkeren, zijn dit interessante aanbieders. Ondanks zij zo een luxe parkeervorm bieden, maken zij met hun valet service het goedkoop parkeren Rotterdam Airport mogelijk. Voor meer informatie over de aanbieders, klik op hun naam in de tabel.

Gratis Vliegen en Parkeren Tips!

Het parkeren bij Airport Rotterdam valt niet mee. Zeker omdat het aantal vliegreizigers en vliegbewegingen ieder jaar toeneemt, terwijl de groei in het aantal parkeerplekken gestagneerd is.  Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bij aankomst op het vliegveld niet meer op zoek wilt naar een parking Rotterdam. Bovendien bespaart het ook kosten indien u online een boeking maakt! Onze grootste tip luidt daarom als volgt: Begin zorgeloos én voordelig aan uw reisof vakantie; boek u parking in voren! Voor de laagste deals en parkeertarieven Rotterdam Airport, check ook onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport. Daarin hebben we onlangs de scherpste parkeeraanbiedingen bij vliegveld Rotterdam opgesomd! 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )