#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 30 Sept 2019

P10 Rotterdam Airport

P10 Rotterdam Airport

Rotterdam Airport heeft in totaal zes officiële parkeerplaatsen, deze worden allen beheerd door de luchthaven zelf. De faciliteiten en voornamelijk de tarieven kunnen onderling sterk variëren, daarom voorzien wij graag van alle informatie. Zo kunt u eenvoudig alle opties doornemen, het aanbod vergelijken en een weloverwogen keuze maken.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de meeste voordelige parkeeroptie bij de luchthaven, Rotterdam Airport P10. Wij vertellen u meer over de parkeerplaats, het parkeerproces, de tarieven en zetten dit tegenover het aanbod dat via onze website te reserveren is.

Let op: P10 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.

 

Alle informatie over P10 bij Rotterdam Airport

De parkeerplaats van P10 Rotterdam bevindt zich op loopafstand van de luchthaven, u bent ongeveer 8 tot 10 minuten onderweg. Mocht u veel koffers of andere reisbenodigdheden bij hebben dan is het wellicht niet de meest ideale optie. Een online reservering is verplicht en u kunt hier pas terecht wanneer u minimaal drie dagen parkeert. Mocht u korter willen parkeren dan dient u een andere parkeerplaats te zoeken.

Parkeren P10 Rotterdam Airport kan voor € 4 euro per dag, maar het is goed om te weten dat u hier niet voor minder dan drie dagen terecht kan. Een online reservering van P10 is verplicht en deze kunt u boeken vanaf 3 dagen! Daarbij beweert Rotterdam Airport dat hoe eerder u reserveert, hoe lager de parkeertarieven zullen zijn! P10 maakt tevens gebruik van kentekenherkenning en het adres van de parking is: Fairoaksbaan 66 in Rotterdam. Heeft u al een online reservering gemaakt? Dan kunt u deze annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek. Hiervoor moet u contact opnemen met de luchthaven.

 

Vergelijk de parkeertarieven bij Rotterdam Airport

In het onderstaande overzicht ziet u de tarieven van het parkeren P10 Rotterdam ten opzichte van de budget parkeeraanbieders die via onze website te reserveren zijn. Enkel de beschikbare aanbieders zijn opgenomen in de tabel.

In het overzicht is te zien dan de P10 parkeerplaats van Rotterdam het meest voordelig is. Er zit echter wel een nadeel aan deze parkeerplaats. De transfertijd is 8 tot 10 minuten, u dient dus na het parkeren nog een redelijke afstand te lopen. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt deze parkeerplaats dan ook afgeraden.

Voor slechts € 10 meer kunt u direct bij de luchthaven parkeren. Dit kan zowel op loopafstand of in combinatie met een valetservice. Bij deze parkeeraanbieders parkeer u met maximaal gemak en dat tegen zeer scherpe tarieven. Dankzij de korte afhandelingstijd bent u snel op de luchthaven en bent u op tijd voor uw vlucht.

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Sleutel-

behoud

Officiële Parkeermogelijkheden

P10 Rotterdam

Loopafstand

€ 47,00

€ 5,88

8 – 10 min

Ja

Budget Parkeeraanbieders

World Hotel Wings

Loopafstand

€ 55,00

€ 6,88

1 min

Ja

Valet Parkeer Service

Valet

€ 69,50

€ 8,69

0 min

Nee

NuParkeren

Valet

€ 73,99

€ 9,25

0 min

Nee

Park Air

Valet

€ 75,99

€ 9,50

0 min

Nee

Speed Parking

Shuttle

€ 88,00

€ 11,00

5 min

Ja

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.

 

Meer informatie over het reserveringsproces

Het vergelijkings- en reserveringproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de juiste luchthaven, uw reisdata, uw reistijden en klikt op de groene ‘zoeken’ knop. Het beschikbare aanbod op basis van uw gegevens wordt direct getoond. U kunt dit hier ook direct bovenaan de pagina doen, wij hebben Rotterdam Airport al voor u geselecteerd.

De aanbieders staan automatisch gesorteerd op prijs, dit kan echter ook op reistijd en beoordeling. Daarnaast kunt u in de legenda aan de linkerzijde op de gewenste parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden filteren. U vindt meer verdiepende informatie over een aanbieder door op ‘uitgebreide info’ te klikken. Hier vindt u alle informatie terug, van een specifieke beschrijving van het parkeerproces tot aan foto’s van de parkeerplaats.

U kunt uw gewenste parkeeraanbieder direct reserveren, u betaalt direct online. Dit kan met de betaalsystemen iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Bancontact, Giropay en Sofort. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail, deze is ook direct online te downloaden. Na het maken van een reservering bent u dus verzekerd van een voordelige én betrouwbare parkeerplaats.

 

Meer informatie over het parkeerproces

Het parkeren kan zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien met drie verschillende parkeervormen. Wij zullen hieronder alles kort uitleggen. Het parkeerproces staat uitgebreid beschreven op uw reserveringsbevestiging en onze parkeervormen pagina.

  • Parkeren op loopafstand is direct bij de luchthaven en hier kunt u na het parkeren te voet naar de luchthaven. Veelal betreedt u het terrein middels kentekenherkenning. Bij terugkomst rijdt u ook uit middels kentekenherkenning.
  • Valet parkeren wordt gedaan door een chauffeur. U levert uw auto direct bij de luchthaven en een chauffeur van de parking parkeert vervolgens uw auto. Bij terugkomst wordt uw auto weer netjes afgeleverd bij de luchthaven.
  • Shuttle parkeren wordt gecombineerd met een shuttleservice. U parkeert de auto zelf op de parkeerplaats en wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b