#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 25 Jan 2019

P10 Budget Parkeren Rotterdam Airport

P10 Budget Parkeren Rotterdam Airport

U wilt graag lang parkeren Rotterdam Airport, maar met oog op uw portemonnee? Dan biedt P10 Budget parkeren een uitstekende mogelijkheid. De parkeertarieven op P10 zijn namelijk voor redelijk én de parking is op loopafstand gevestigd.

Alle info over P10 Budget Parkeren

Zoals de naam doet vermoeden: Op P10 kunt u voordelig lang parkeren Rotterdam. U parkeert weliswaar een stukje verderop maar in slechts 8 – 10 minuten staat u bij de terminal. Parkeren P10 Rotterdam Airport kan voor € 4 euro per dag, maar het is goed om te weten dat u hier niet voor minder dan drie dagen terecht kan. Een online reservering van P10 is verplicht en deze kunt u boeken vanaf 3 dagen! Daarbij beweert Rotterdam Airport dat u eerder u reserveert, hoe lager de parkeertarieven zullen zijn! P10 maakt tevens gebruik van kentekenherkenning en het adres van de parking is: Fairoaksbaan 66 in Rotterdam. Heeft u al een online reservering gemaakt? Dan kunt u deze annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek. Hiervoor moet u contact opnemen met de luchthaven.

Parkeertarieven P10 Budget Rotterdam

Lang Parkeren Rotterdam Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

P10 Rotterdam (official)

€ 52,00

€ 82,00

8-10 min lopen

Garant Parking

€ 45,00

€ 69,00

1 min lopen

NuParkeren

€ 55,99

€ 63,00

1 min lopen

Easy Valet Parking

€ 57,99

€ 75,00

1 min lopen

Park Air

€ 57,99

€ 68,99

1 min lopen

 

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd  op maart 2019 en verkregen op de officiële airportsite Rotterdam Airport.

Zoals u kunt zien is de Budget Parking toch niet zo budget... In vergelijking met de overige officiële on-airport parkings is P10 een prima en goedkoop alternatief. Echter, Garant Parking is nog voordeliger voor de periode van 8 dagen en vanaf 8 dagen worden vrijwel alle parkeeraanbieders rondom de luchthaven goedkoper dan de Airport zelf. Deze parkings hebben lagere parkeertarieven omdat zij niet in het bezit zijn van Rotterdam Airport en dus zelf hun prijzen bepalen. Bovendien parkeert u bij hen niet op het officiële luchthaventerrein. Voor meer info over een parking, klik op hun naam in de tabel. De  allergoedkoopste parkeerdeals vindt u in onze top 5 goedkoop lang parkeren Rotterdam Airport!

Valet parkeren Rotterdam

Bovengenoemde vier alternatieven zijn allemaal valet parkeeraanbieders. U zult zich misschien afgevraagd hebben waarom zij én goedkoper zijn én een kortere loopafstand hebben. Dat komt omdat het valet parkeren Rotterdam direct voor de terminal plaatsvindt. Het werkt als volgt. U rijdt naar Rotterdam Airport toe, 20 minuten voor aankomst belt u de geboekte parking dat u er bijna bent en dan zal de Rotterdam Airport parking op hetzelfde tijdstip arriveren. U ontmoet elkaar rechtstreeks voor de vertrekhal, de parking zal uw auto hier overnemen. U kunt meteen door naar inchecken, terwijl een chauffeur uw auto aan het parkeren is. Bij terugkomst belt u hem of haar weer op en wordt uw auto weer netjes voorgereden en gecontroleerd. Een valet service wordt veelgeboekt bij Rotterdam Airport omdat het de meest voorkomende parkeervorm is. Al jarenlang vertrekken veel luchtreizigers met een van de betrouwbare en ervaren parking vliegveld Rotterdam. Logisch ook, want dit is wel erg luxe en comfortabel parkeren! Voor meer informatie of een instructie filmpje, kijk op de pagina over parkeervormen of contact onze gratis klantenservice.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )