#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

TOP 5 Goedkoop parkeren Keulen AirportTop 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud
Parking Airea € 29,90 € 3,74 Shuttle 11 Min -

Park Cool

€ 37,00 € 4,63 Shuttle 11 Min -

IdealParken

€ 45,00 € 5,63 Shuttle 8 Min
ParkShuttle24 € 48,00 € 6,00 Shuttle 8 Min

HolidayParking

€ 48,00 € 6,00 Shuttle 9 Min -

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien waar het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen wél van toepassing is. Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie!

 

Parking Airea Keulen Airport
1. Parking Airea, € 29,90 – 8 dagen

Zoals u kunt zien aan het parkeertarief hierboven, kunt u bij Parking Airea zeer voordelig parkeren. Deze parking staat dan ook niet voor niets op de eerste plaats in de lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Keulen. Uw auto staat hier op een geasfalteerd terrein met verlichting en u wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage. Zo wordt het parkeren weer net wat comfortabeler. 

 

Park Cool Keulen Airport
2. Park Cool, € 37,00 – 8 dagen

De shuttleservice van Park Cool neemt een respectabele vierde plaats in betreft het goedkoop parkeren Koln Airport. Deze parking beschikt over 24-uurs bewaking, camera’s, een slagboom en omheining. Uw auto staat hier erg veilig geparkeerd en zo kunt u met een gerust gevoel op reis gaan! ​Let op als u grote bagage bij heeft, er kan een extra tarief voor worden gerekend. 

 

IdealParken Köln Bonn
3. IdealParken, € 45,00 – 8 dagen

Op een nog steeds mooie derde plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Koln Bonn vindt u IdealParken. Zij bieden tevens een goed georganiseerde shuttleservice aan. De parking bevindt zich op 8 minuten reisafstand en is ook 24-uur per dag geopend én bewaakt. U dient op basis van verzekeringsredenen uw autosleutels in te leveren, deze worden bewaart in een veilige kluis. 

 

ParkShuttle 24 Keulen Airport
4. ParkShuttle24, € 48,00 – 8 dagen

Op 8 minuten reistijd van de luchthaven bevindt zich ParkShuttle24. Zij staan vierde in de lijst van het parkeren Vliegveld Keulen goedkoop. U dient er rekening mee te houden dat de shuttlebus inbegrepen is voor 4 reizigers. Elk extra persoon betaald € 5. Ook voor grote bagage wordt er een extra tarief gerekend. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 

HolidayParking Keulen Airport
5. HolidayParking, € 48,00 – 8 dagen

Op nummer vijf in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat HolidayParking. Zij bieden al jarenlang een uitstekende shuttle service aan en bevinden zich op 9 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast, zoals de naam al doet vermoeden, is deze parking ruimschoots geopend; liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven van Keulen? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juli 2020.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b