#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

TOP 5 Goedkoop parkeren Keulen Airporttop 5 goedkoop parkeren keulen airport

Wilt u graag goedkoop parkeren Keulen Airport maar weet u niet wat alle mogelijkheden zijn? Bij Vliegen en Parkeren zetten we graag alle opties wat betreft het parkeren vliegveld Keulen voor u op een rijtje! Hieronder vindt u het overzicht van de meest voordelige parkeermogelijkheden bij Keulen Airport.

 

 

De Parkeertarieven rondom Keulen Airport

Parkeeraanbieder

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Parkeervorm

Transfer tijd

Openings-

tijden

Budget Parkeeraanbieders

ParkTime

€ 27,00

€ 3,38

Shuttle

15 min

24/7

Parking Airea

€ 31,00

€ 3,88

Shuttle

11 min

24/7

Ideal Parken

€ 44,00

€ 5,50

Shuttle

8 min

24/7

Park and Fly

€ 50,00

€ 6,25

Shuttle

6 min

24/7

Ideal Parken

€ 64,00

€ 8,00

Valet

0 min

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Keulen

€ 69,00

€ 8,63

Loopafstand

7 min

24/7

P-Nord Keulen

€ 102,00

€ 12,75

Loopafstand

3 min

24/7

P2 Keulen

€ 102,00

€ 12,75

Loopafstand

1 min

24/7

P1 Keulen

€ 249,00

€ 31,13

Loopafstand

1 min

24/7

  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode november 2019.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

In de bovenstaande tabel ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien waar het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen wél van toepassing is. Wij hebben een scheiding gemaakt tussen onze 5 goedkoopste aanbieders en de officiële parkeermogelijkheden.

Het is eenvoudig te zien dat u bij de budget parkeeraanbieders al snel tientallen euro’s kunt besparen. Als we van beide kolommen de meest voordelige opties nemen, dan bespaart u € 42,00. Als we van beide kolommen de meest prijzige opties nemen, dan bespaart u maar liefst € 185,00. Hierbij levert u weinig tot niets in op de aangeboden veiligheids- en servicefaciliteiten.

Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie!

 

ParkTime Keulen Airport1. ParkTime, € 27,00 – 8 dagen

Op nummer 1 in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat Park Time. Zij bieden al jarenlang een uitstekende shuttle service aan en bevinden zich op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast, zoals de naam al doet vermoeden, is deze parking ruimschoots geopend; liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 

Parking Airea Keulen Airport

2. Parking Airea, € 31,00 – 8 dagen

Een tweede shuttle parking bij Keulen is Parking Airea. Zij bieden tevens een goed georganiseerde shuttleservice aan. De parking bevindt zich op 11 minuten reisafstand en is ook 24-uur per dag geopend én bewaakt. Naast een shuttle service, biedt deze parking ook de valet parkeervorm aan. Beide services zijn via onze website te reserveren!

 

Ideal Parken Shuttle Keulen Airport

3. Ideal Parken Shuttle, € 44,00 – 8 dagen

Op 8 minuten reistijd van de luchthaven bevindt zich Ideal Parken Shuttle. Zij staan derde in de lijst van het parkeren Vliegveld Keulen goedkoop. U dient er rekening mee te houden dat de shuttlebus inbegrepen is voor 4 reizigers. Elk extra persoon betaald € 5. Ook voor grote bagage wordt er een extra tarief gerekend. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 

Park and Fly Koln

4. Park & Fly Köln, € 50,00 – 8 dagen

Zoals u kunt zien aan het parkeertarief hierboven, kunt u ook bij Park & Fly voordelig parkeren. Deze parking staat dan ook niet voor niets vierde in de lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Keulen. Uw auto staat hier op een geasfalteerd terrein met verlichting en bovendien heeft Park & Fly geen maximale doorrijhoogte. Dus wat voor auto u ook heeft, hier kunt u terecht!

 

Ideal Parken Valet Keulen Airport

5. Ideal Parken Valet, € 64,00 – 8 dagen

De valet parking van Ideal Parken Valet is de optie omtrent het goedkoop parkeren Koln Airport. Deze parking beschikt over een 24-uurs bewaking, camera’s, een slagboom en omheining. Uw auto staat hier erg veilig geparkeerd en zo kunt u met een gerust gevoel op reis! ​

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )