P2 Keulen Airport

Airport-Koeln-P2

Wilt u graag parkeren bij Keulen Airport en wilt u meer weten over P2 Keulen Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren bij P2 Keulen, van de kosten voor het parkeren tot aan een beschrijving van het parkeerproces. 

Wilt u parkeren bij P2 Keulen Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Keulen Airport
ParkingKosten per weekService 
P2 Keulen Airport
€ 102,00 - week
€ 12,75 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
Elite Parken€ 29,00 - week
€ 3,62 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Flughafen Shuttle Parkplatz€ 29,79 - week
€ 3,72 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Trema Parken€ 29,87 - week
€ 3,73 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Ideal Parken€ 29,89 - week
€ 3,73 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Park and Fly Köln€ 35,00 - week
€ 4,37 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P2 Keulen Airport

P2 Keulen AirportHet parkeren bij Keulen Airport P2 doet u direct aan terminal 2, u parkeert uw auto dus op loopafstand van de luchthaven. Het parkeerterrein is grotendeels overdekt en heeft hierdoor een maximale inrijhoogte van 1,95 meter. Houdt hier dus rekening mee als u een wat groter en hoger voertuig heeft. 

🚗 ParkeerterreinGrotendeels overdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Plaats voor 4006 voertuigen
 • Deels overdekt en deels openlucht
 • Slechts 1 minuut loopafstand van terminal 2
 • Maximale inrijhoogte van 1,95 meter
 • 10 laadstations voor elektrische voertuigen
 • Entree middels kentekenherkenning of QR-code
 • Parkeerplaatsen voor gehandicapten beschikbaar

Het terrein van P2 Koln Airport is deels overdekt en deels onoverdekt, in totaal zijn er maar liefst 4006 parkeerplaatsen beschikbaar. Het is onduidelijk hoe veel plaatsen overdekt zijn. Wel is het bekend dat er een maximale inrijhoogte van 1,95 meter is, auto's die hoger zijn kunnen geparkeerd worden op P-Nord Keulen Airport. 

Het is mogelijk om een elektrische auto op te laden, er zijn in totaal 10 laadstations aanwezig op Koln Airport P2. Deze laadplaatsen zijn niet online te reserveren, het laden zelf is gratis dus u betaalt de gebruikelijke parkeerkosten.

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor gehandicapten, het aantal plaatsen is niet duidelijk. Daarnaast zijn er ook parkeerplaatsen beschikbaar voor vrouwen, deze bevinden zich in een veilige en verlichte locatie die dicht bij de liften en in- en uitgaan zijn geplaatst. 

Boek P2 Keulen Airport online →

 

Het proces van parkeren bij P2 Keulen

Parkeren op loopafstandParkeren doet bij P2 Keulen-Bonn op loopafstand, dit is de gemakkelijkste manier van parkeren en u bent enkel afhankelijk van uzelf. Het parkeerterrein ligt direct voor terminal 2 dus u bent slechts 1 á 2 minuten onderweg richting de juiste terminal. 

 • Aankomst: U rijdt simpelweg naar het parkeerterrein gelegen op de Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland. Ter plekke kunt u de borden richting het correcte parkeerterrein volgen. Eenmaal aangekomen maakt u gebruik van uw QR-code of kentekenherkenning om de slagboom te openen en het parkeerterrein te betreden. Parkeer vervolgens uw auto en u kunt te voet door richting Keulen-Bonn Airport. 
 • Terugkomst: U loopt simpelweg weer terug naar het parkeerterrein en uw auto. U verlaat het terrein op dezelfde manier als bij uw aankomst. Mocht u dus voor kentekenherkenning hebben gekozen dan gebruikt u dit ook bij het verlaten van het terrein, ditzelfde geldt voor de QR-code. 

Tip: Wilt u zo voordelig mogelijk parkeren? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Keulen Airport voor meer informatie. 

 

Tarieven exclusief reservering

ParkeertermijnKosten
Per aangevangen uur€ 5,00
1 - 2 dagen€ 39,00 - € 78,00
3 - 7 dagen€ 117,00 - € 119,00
14 dagen€ 179,00
Iedere volgende dag+ € 7,00 per extra dag

In de bovenstaande tabel ziet u de tarieven exclusief online reservering. Zoals u kunt zien verschillen deze ten opzichte van het parkeren inclusief reservering. Dit is dan ook een van de redenen om altijd vooraf te reserveren. Een van de andere voornaamste redenen is beschikbaarheid, met een reservering weet u zeker dat u een plekje hebt!

Boek P2 Keulen Airport online →

 

Reserverings- en annuleringsbeleid P2 Keulen

De luchthaven raadt aan om minstens 24 uur voor vertrek een reservering te plaatsen, in dit geval betaalt u geen extra reserveringskosten. Indien u kort voor vertrek een reservering plaatst dan maakt u een zogeheten 'express reservering', hierbij betaalt u een toeslag bovenop het standaard bedrag. 

Gaat uw reis niet door? Het is mogelijk uw reservering te annuleren. Het annuleren van uw reservering kan tot 12 uur voor vertrek, u betaalt € 3,00 annuleringskosten. 

 

Disclaimer: 

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Keulen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving