Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Keulen Airport

Airport-Koeln-P1

Gaat u op reis via Keulen Airport en wilt u meer weten over de parkeermogelijkheden rondom het vliegveld? Dan bent u hier aan het juiste adres. Na het lezen van dit artikel weet u precies wat de parkeermogelijkheden rondom Keulen Airport zijn en hoeveel u kunt besparen op Keulen Airport parking! U kunt de auto parkeren op P1, P2, P3 en PN. P1, P2 en P3 zijn allen parkeergarages. PN is een buitenparking en is de enige parking zonder maximale doorrijhoogte. In dit artikel leest u alles over P1, een van de vier officiële parkeergelegenheden van Keulen Airport. Wij helpen u graag op weg met parkeren Keulen Luchthaven!

Let op: P1 Keulen Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door Keulen Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.

 

P1 Keulen AirportAlle info over P1, parkeren Keulen Airport

De parkeergarage P1 bevindt zich direct bij Terminal van het vliegveld. U bent dus minimale tijd kwijt tijdens het parkeren en de vervolging van uw reis naar het vliegveld, maar hier betaalt u dan ook voor. U kunt niet zomaar elk type auto voor een onbepaalde tijd parkeren. P1 heeft een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter en de maximale parkeertijd is 10 dagen. Als u langer op reis gaat zult u dus uit moeten wijken naar de parkeergarages P2 Keulen, P3 Keulen of buitenparking PN Keulen. De parkeergarage P1 heeft plaats voor 1.120 auto’s waarvan de meeste plaatsen bedekt zijn.

 

Parkeertarieven P1 Keulen Bonn Airport

ParkeeraanbiederParkeervormKosten per week (8 dagen)Kosten per dagTransfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Keulen Airport

Loopafstand

€ 231,00

€ 28,88

1 min

Budget Parkeeraanbieders

ParkTime

Shuttle

€ 37,00

€ 4,63

15 min

Parking Airea

Shuttle

€ 41,00

€ 5,13

11 min

Park and Fly

Shuttle

€ 50,00

€ 6,25

6 min

ParkShuttle/Valet

Valet

€ 74,00

€ 9,25

0 min

Sky Autopark

Valet

€ 75,00

€ 9,38

0 min

 

De locatie van parkeergarage P1 is absoluut een voordeel voor reizigers die zo dichtbij mogelijk willen parkeren en zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn. Deze voordelen kennen ook een prijs, P1 is de duurste parkeeroptie van Keulen Airport. De parkeertarieven Keulen Airport vergelijken raden wij dan ook zeer zeker aan. U kunt al snel tientallen euro’s besparen op het parkeren. Parkeren op P1 kost namelijk € 4,50 per uur en € 30 per dag. De prijzen verschillen echter ook per zone. Wanneer u parkeert op in zones voor kort parkeren zoals niveau 0 of parkeergarage 1A worden de tarieven respectievelijk per 15 minuten en 10 minuten gerekend.

U kunt het hierboven zelf zien, parkeergarage P1 is zeer prijzig en u kunt al op een week parkeren al zeer eenvoudig tientallen euro’s besparen. Hierdoor kunt u toch nog dat kleine beetje extra genieten van de vakantie! De parkeerplaatsen in het overzicht hierboven bieden shuttle parking aan. Hierbij parkeert u in de omgeving van het vliegveld en wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U bent maximaal 30 minuten, veelal 15 minuten bezig met het parkeren en vervoer, snel verdient dus! Bovenstaande prijzen zijn op basis van september 2019.

 

Disclaimer van de parkeertarieven

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker