Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P-Nord Keulen Airport

Airport-Koeln-PN

Wilt u meer informatie over alle parkeerfaciliteiten op Cologne (Keulen) Bonn Airport? Dat is goed, want op die manier weet u wat alle mogelijkheden en de parkeertarieven zijn. Indien u met de auto naar het vliegveld reist, en dus moet parkeren Keulen Airport, zijn er in totaal 3 parkeergarages op de luchthaven van Keulen aanwezig. Er is slechts één onoverdekte parking beschikbaar voor voertuigen met een bijzondere hoogte en dat is P-Nord Keulen Airport! In dit artikel informeren we u over Park Nord Parking (PN). Zo kunt u goed voorbereid op reis gaan. Wij helpen u graag verder bij het parkeren bij Keulen Airport.

Let op: P-Nord Keulen Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door Keulen Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.

 

P-Nord Keulen AirportAlle informatie over de parkeerplaats P-Nord

Op het vliegveld van Keulen zijn in totaal vier verschillende parkeerfaciliteiten aanwezig om uw auto te parkeren. De drie parkeergarages tezamen, beschikken over meerdere verdiepingen en in totaal plaats voor 12.700 auto’s. Park Nord Keulen Airport is de verreweg de kleinste parkeerplaats. Op PN kunnen slechts 68 auto’s parkeren, desalniettemin bevindt PN zich op maar 150 meter loopafstand en hier kunnen ook auto’s met een grote afmeting terecht, vandaar de lagere capaciteit.

 

Parkeertarieven PN Keulen Bonn Airport

ParkeeraanbiederParkeervormKosten per week (8 dagen)Kosten per dagTransfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P-Nord Keulen Airport

Loopafstand

€ 92,00

€ 11,50

3 min

Budget Parkeeraanbieders

ParkTime

Shuttle

€ 37,00

€ 4,63

15 min

Parking Airea

Shuttle

€ 41,00

€ 5,13

11 min

Park and Fly

Shuttle

€ 50,00

€ 6,25

6 min

ParkShuttle/Valet

Valet

€ 74,00

€ 9,25

0 min

Sky Autopark

Valet

€ 75,00

€ 9,38

0 min

 

Direct op de luchthaven parkeren en snel naar de terminal, dat wil iedereen! Vaak is hier wel een prijskaartje aan verbonden. Dus wanneer dit wenselijk is, dan kunt u de officiële parkeerplaatsen zeker overwegen. Wilt u liever parkeren met oog op uw portemonnee? Dan zijn er gelukkig genoeg aanbieders die het voordelig parkeren bij vliegveld Keulen mogelijk maken! De hoge parkeertarieven van PN Keulen worden hieronder vergeleken met aanbieders die in evengoed in de buurt liggen van Keulen Airport. U hoeft hiervoor nauwelijks extra reistijd in te plannen en middels hun shuttle services, staat u in no-time in de vertrekhal. Voor meer info, check het volledige overzicht van de parkeertarieven op vliegveld Keulen.

Zoals u hierboven zelf kunt zien, is het wel degelijk mogelijk om voordelig te parkeren bij Keulen Bonn. Bovenstaande budget parkeeraanbieders bieden namelijk een shuttle service aan, waardoor u veel minder hoeft te betalen! Kiest u toch liever voor comfort? Zorg dan dat u tijdig uw boeking maakt, wegens beperkte plaatsen én houdt rekening met de maximale inrijdhoogte!  

 

De tarieven nader uitgelicht

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker