P-Nord Keulen Airport

Airport-Koeln-PN

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent parkeren bij Keulen Airport? U kunt uw auto parkeren bij P-Nord Keulen, een onoverdekte parkeerplaats op ongeveer 3 minuten lopen van terminal 2. In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeergelegenheid P-Nord Keulen Airport. 

Wilt u parkeren bij P-Nord Keulen Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

Parkeren bij P-Nord Keulen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Parkeertarieven van P-Nord Keulen

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

P-Nord Keulen Airport

€ 137,00 - week
€ 17,13 - dag

Loopafstand
> 3 min

Reserveer

Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 21,92 - week
€ 2,74 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Ideal Parken

€ 21,92 - week
€ 2,74 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

ParkTime

€ 22,00 - week
€ 2,75 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

Parking Airea

€ 23,70 - week
€ 2,96 - dag

Shuttle
> 9 min

Reserveer

Park and Fly

€ 32,00 - week
€ 4,00 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

 

Alle informatie over de parkeerplaats P-Nord Keulen

P-Nord Keulen Airport

Op het vliegveld van Keulen zijn in totaal vier verschillende parkeerfaciliteiten aanwezig om uw auto te parkeren. De drie parkeerplaatsen/garages tezamen, beschikken over meerdere verdiepingen en in totaal plaats voor ruim 12.500 auto’s. U kunt naast de Nord Parking Keulen optie ook kiezen voor P1 Keulen Airport, P2 Keulen Airport en P3 Keulen Airport

Park Nord Keulen Airport is deze vier opties verreweg de kleinste parkeerplaats. Op PN kunnen namelijk slechts 60 auto’s parkeren, desalniettemin bevindt PN zich op maar 200 meter loopafstand en hier kunnen ook auto’s met grotere afmetingen terecht, vandaar de lagere capaciteit. 

Boek P-Nord Keulen Airport online →

 

Meer informatie over het parkeerproces

Zoals gezegd parkeert u op loopafstand van de luchthaven, dit betekent simpelweg dat u na het parkeren te voet naar de luchthaven gaat. Het parkeerterrein van P-Nord Vliegveld Keulen is toegankelijk middels kentekenherkenning of een QR-code. Let wel dat u in beide gevallen online een reservering dient te maken. 

 • Het proces bij aankomst: U rijdt richting de luchthaven en volgt ter plaatse de borden richting P Nord Keulen Airport. Bij aankomst opent de slagboom zichzelf middels kentekenherkenning of handmatig middels de verkregen QR-code. U zoekt vervolgens een lege parkeerplaats en kunt te voet door naar de juiste terminal. 
 • Het proces bij terugkomst: U loopt simpelweg weer terug naar het parkeerterrein en uw auto. Vervolgens verlaat u het terrein middels kentekenherkenning of QR-code en u kunt uw reis vervolgen. 

Het parkeerterrein ligt op ongeveer 200 meter afstand van de terminals, u bent dus zowel bij aankomst als terugkomst ongeveer 3 minuten onderweg. Let op dat dit parkeerterrein beschikbaar is voor een maximale periode van zes weken. 

 

Het parkeerterrein en de faciliteiten

Het onoverdekte parkeerterrein is specifiek afgestemd voor grotere voertuigen. Zo is er geen maximale inrijhoogte en zijn de parkeerplaatsen zelf ook extra groot. Mocht u dus een grote SUV of een groot busje in bezit hebben dan is P Nord Koln Airport de optie voor u!

Parkeren kan zowel inclusief als exclusief reservering, het is echter altijd aan te raden om een parkeerplaats van tevoren te reserveren omwille van prijsverschil en beschikbaarheid. 

P-Nord Keulen op een rijtje: 

🚗 Aantal parkeerplaatsen60
🕒 Reistijd3 minuten
↪️ Loopafstand200 meter
🅿️ ParkeerterreinOpenlucht
 • Onoverdekte parkeerplaats met plaats voor 60 auto's
 • 200 meter/3 minuten loopafstand tot terminal 2
 • Geen maximale inrijhoogte
 • Extra grote parkeerplaatsen
 • Maximale parkeerperiode van 6 weken

Boek P-Nord Keulen Airport online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel ziet u in een vergelijkend overzicht wat de parkeertarieven voor Keulen P-Nord zijn en hoe deze parkeeroptie zich verhoudt ten opzichte van een aantal alternatieven. Het is duidelijk te zien dat er gemakkelijk bespaard kan worden op de parkeerkosten, hiervoor dient u voor een van de alternatieve parkeerplaatsen te kiezen. 

Het parkeerproces bij deze alternatieven is daarentegen wat tijdsintensiever, u maakt namelijk gebruik van een shuttle- of valetservice. U kunt uzelf dus de vraag stellen wat het belangrijkste is, een zo gemakkelijk mogelijke parkeerservice of een zo voordelig mogelijke parkeerplaats. 

Tip: wilt u zo voordelig mogelijk parkeren? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Keulen Airport voor informatie en inspiratie. 

 

Meer info over de alternatieve parkeerplaatsen

U heeft in de prijstabel al een aantal alternatieve parkeerplaatsen gezien. Hier parkeert u in tegenstelling to PN Keulen niet op loopafstand, maar met een shuttle- of valetservice. Beide parkeervormen worden hieronder nog even uitgelegd. 

Shuttle parkeren

Blauw busjeWanneer u kiest voor een shuttleservice dan parkeert u uw auto op het betreffende terrein. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst ook weer opgehaald. Een gemakkelijk en snel proces zoals u kunt zien. Deze service is te reserveren bij de onderstaande parkeeraanbieders: 

 • ParkTime: 15 minuten reistijd, 24/7 geopend, sleutels inleveren, beoordeling: 8,3.
 • ParkCool: 8 minuten reistijd, 24/7 geopend, sleutels behouden, beoordeling 8,5.
 • Park and Fly Köln: 6 minuten reistijd, 24/7 geopend, sleutels inleveren, beoordeling: 7,6. 
 • Parking Airea: 9 minuten reistijd, 24/7 geopend, sleutels inleveren, beoordeling: 8,8. 

Valet parkeren

Blauw icoon valet parkerenWanneer u kiest voor een valetservice bij Keulen Airport dan levert u uw auto af bij de luchthaven, hier staat een chauffeur van de parkeeraanbieder voor u klaar. Deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op het parkeerterrein. Een bijzonder snelle en comfortabele manier van parkeren. Op het moment van schrijven kunt u terecht bij de volgende parkeeraanbieder:

 • ParkCool Valet: 0 minuten reistijd, 24/7 geopend, sleutels inleveren, beoordeling: 8,5. 

 

Online vergelijken en reserveren

Wilt u het liefst het gehele beschikbare parkeeraanbod vergelijken? Dit doet u eenvoudig door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en op de grote groene zoeken knop te drukken. Wij tonen het parkeeraanbod dat via onze website te reserveren is. U kunt hiernaast ook even ons artikel over de parkeertarieven bij Keulen Airport checken!

Zodra u uw reservering hebt afgerond sturen wij direct een reserveringsbevestiging inclusief voucher door per mail. Hierop vindt u alle informatie terug omtrent het parkeren, inclusief contactgegevens van ons en de parkeeraanbieder!

 

Parkeren bij Keulen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P-Nord Keulen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand december 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving