P-Nord Keulen Airport

Airport-Koeln-PN

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent parkeren bij Keulen Airport? U kunt uw auto parkeren bij P-Nord Keulen, een onoverdekte parkeerplaats op ongeveer 3 minuten lopen van terminal 2. In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeergelegenheid P-Nord Keulen Airport. 

Wilt u parkeren bij P-Nord Keulen Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Keulen Airport
ParkingKosten per weekService 
P-Nord Keulen Airport
€ 128,00 - week
€ 16,00 - dag
Lopen
3 min
Reserveer
Park Time€ 32,00 - week
€ 4,00 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Trema Parken€ 32,49 - week
€ 4,06 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Airport Drive Cologne€ 33,00 - week
€ 4,12 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
Elite Parken€ 33,80 - week
€ 4,22 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Eco Park€ 34,49 - week
€ 4,31 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P-Nord Keulen

P-Nord Keulen Airport

Het parkeerterrein P Nord Keulen Airport is de kleinste officiële parkeerplaats van de luchthaven. In totaal is er plaats voor slechts 101 auto's. Wat P-Nord uniek maakt, is dat dit het enige terrein is waar u grotere voertuigen kunt parkeren.

U parkeert u op 150 meter loopafstand van terminal 2, dit betekent dat u ongeveer 3 minuten onderweg bent. U kunt naast de Nord Parking Keulen optie ook kiezen voor P1 Keulen Airport, P2 Keulen Airport en P3 Keulen Airport

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (3 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats met plaats voor 101 auto's
  • Parkeren op 150 meter loopafstand, 3 minuten lopen naar terminal 2
  • Geen maximale inrijhoogte
  • Extra grote parkeervakken
  • Maximale parkeerperiode van 6 weken

Parkeren doet u op loopafstand van de luchthaven, het parkeerterrein ligt op ongeveer 150 meter afstand van de terminals, u bent dus zowel bij aankomst als terugkomst ongeveer 3 minuten onderweg. 

Het onoverdekte parkeerterrein is specifiek afgestemd voor grotere voertuigen. Zo is er geen maximale inrijhoogte en zijn de parkeerplaatsen zelf ook extra groot. Mocht u dus een grote SUV of een groot busje in bezit hebben, dan is P Nord Koln Airport de optie voor u!

Het parkeerterrein van P-Nord Vliegveld Keulen is toegankelijk middels kentekenherkenning of een QR-code. Let wel dat u in beide gevallen online een reservering dient te maken. Let op dat dit parkeerterrein beschikbaar is voor een maximale periode van zes weken. 

Parkeren kan zowel inclusief als exclusief reservering, het is echter altijd aan te raden om een parkeerplaats van tevoren te reserveren omwille van prijsverschil en beschikbaarheid. 

Boek P-Nord Keulen Airport online →

 

Parkeertarieven P-Nord Keulen

Wilt u het liefst het gehele beschikbare parkeeraanbod vergelijken? Dit doet u eenvoudig door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en op de grote groene zoeken knop te drukken. Wij tonen het parkeeraanbod dat via onze website te reserveren is. U kunt hiernaast ook even ons artikel over de parkeertarieven bij Keulen Airport checken!

Het is mogelijk om zonder reservering uw auto te parkeren. Houdt er hierbij rekening mee dat de offline tarieven doorgaans hoger uitvallen dan de online tarieven. Daarnaast heeft u geen garantie op een parkeerplaats. 

ParkeertermijnKosten
Per 10 minuten€ 2,00
Per 30 minuten€ 5,00
1 - 3 dagen€ 39,00
4 - 7 dagen€ 130,00
Iedere volgende dag€ 9,00 per extra dag

Hierboven ziet u in een handig overzicht wat de offline parkeertarieven zijn van Keulen P Nord. Het is mogelijk kort of lang te parkeren en het is tevens mogelijk om vooraf online te reservering. Druk simpelweg op de onderstaande knop! 

Boek P-Nord Keulen Airport online →

 

Reserverings- en annuleringsbeleid P-Nord Keulen

Keulen Airport raadt aan om uw parkeerplaats minstens 24 uur van tevoren te reserveren. Reserveert u binnen 24 uur voor aanvang, dan betaalt u een express toeslag. Het is onduidelijk hoe veel deze toeslag is. 

U kunt tot 1 uur voor vertrek reserveren en u kunt maximaal een periode van 6 weken parkeren. Annuleren is mogelijk tot 12 uur voor vertrek, hierbij betaalt u standaard € 3,00 annuleringskosten. 

Tip: wilt u zo voordelig mogelijk parkeren? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Keulen Airport voor informatie en inspiratie. 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P-Nord Keulen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand april 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving