Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Keulen Airport
ParkingKosten per weekService 
Elite Parken€ 26,40 - week
€ 3,30 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Eco Park€ 47,00 - week
€ 5,87 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Airport Drive Cologne€ 47,50 - week
€ 5,93 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
Park and Fly Köln€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Park Time€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is.

Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! 

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport! Hierin gaan we uiteraard verder dan de vijf goedkoopste parkeermogelijkheden en beschrijven we alle beschikbare opties. 

1. Elite Parken (€ 26,40 / week)

Elite Parken

Op plek één van parkeren Keulen Airport goedkoop vindt u Elite Parken. U parkeert hier in combinatie met een shuttleservice, waarbij u in 6 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, waardoor u dag en nacht kunt parkeren. Het verharde parkeerterrein is omheind en voorzien van verlichting en camerabewaking. Zo weet u zeker dat uw voertuig veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Tegen meerprijs kunnen ook grote voertuigen, zoals een busje, geparkeerd worden op deze parking.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

2. Eco Park (€ 47,00 / week)

EcoPark Cologne

Voor goedkoop parkeren bij Keulen Airport kunt u onder andere terecht bij de nummer twee: Eco Park. U kunt 24 uur per dag terecht bij deze parkeeraanbieder, waarbij u zelf uw auto parkeert op de verharde parkeerplaats. Vervolgens brengt de shuttlebus u in 6 minuten naar de luchthaven toe, waarbij op aanvraag kinderzitjes beschikbaar zijn. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig, zodat u in alle rust kunt wachten op de shuttlebus. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw afwezigheid. 

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

3. Airport Drive Cologne (€ 47,50 / week)

Airport Drive Cologne

Op de derde plek in de goedkoop parkeren Keulen Bonn Airport lijst staat Airport Drive Cologne. Gedurende 24 uur per dag kunt u gebruik maken van de parkeerplaats en shuttleservice van deze aanbieder. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u in ongeveer 9 minuten naar de luchthaven gebracht. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking die 24/7 gecontroleerd wordt voor de veiligheid van uw voertuig. Op aanvraag is er verder een kinderzitje beschikbaar voor in de shuttlebus.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

4. Park and Fly Köln (€ 48,00 / week)

Park and Fly Köln

Bij de nummer vier van goedkoop parkeren Keulen parkeert u in combinatie met een shuttleservice. Zo kunt u bij Park and Fly Köln 24 uur per dag terecht om uw auto te parkeren en gebruik te maken van de shuttlebus. U bent ongeveer 6 minuten onderweg naar de luchthaven toe, terwijl uw auto achterblijft op een goed beveiligd parkeerterrein.  Dankzij de verlichting kunt u ook 's nachts uw auto goed terugvinden en de camerabewaking zorgt ervoor dat u met een gerust hart op reis kunt.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

5. ParkTime (€ 48,00 / week)

ParkTime

Goedkoop parkeren vliegveld Keulen doet u onder andere bij de nummer vijf: Time Park. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, waarbij u na het parkeren in 15 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Het verharde parkeerterrein is voorzien van alle veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking, omheining en een beveiliger die regelmatig rondes loopt. Er is een wachtruimte aanwezig, zodat u comfortabel op de shuttlebus kunt wachten. Op aanvraag is er tevens een kinderzitje beschikbaar, wanneer u met jonge kinderen reist.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Filteren en sorteren

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties. De mogelijkheden zijn standaard gesorteerd op basis van prijs. Wanneer u zeker wilt zijn van Keulen Airport goedkoop parkeren dan vindt u op deze manier gemakkelijk de ideale optie. 

 

Reserveringsbevestiging en beschrijving parkeerproces

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren, want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldParkTime
💶 GoedkoopsteAirport Drive Cologne
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juli 2024
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u goedkoop parkeren luchthaven Keulen-Bonn? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en reserveer uw parkeerplaats online.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving