Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de meeste voordelige parkeeraanbieders bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdBeoordeling
ParkTime€ 42,50€ 5,25Shuttle15 min8,6
Parking Airea€ 80,00€ 10,00Shuttle8 mingeen beoordeling
Park and Fly Köln€ 81,00€ 10,13Shuttle6 min7,9
Ideal Parkenniet beschikbaarniet beschikbaarShuttle8 Min8,1
Park Coolniet beschikbaarniet beschikbaarShuttle7 Min9,0

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is. Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie!

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport!

 

 

1. ParkTime

€ 42,50 – 8 dagen

ParkTime Keulen AirportOp nummer een in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat Park Time. Zij bieden al jarenlang een uitstekende shuttle service aan en bevinden zich op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast, zoals de naam al doet vermoeden, is deze parking ruimschoots geopend; liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 • Prijs: € 42,50 per week (€ 5,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

2. Parking Airea

€ 80,00 – 8 dagen

Parking Airea Keulen AirportZoals u kunt zien aan het parkeertarief hierboven, kunt u bij Parking Airea zeer voordelig parkeren. Deze parking staat dan ook niet voor niets op de tweede plaats in de lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Keulen. Uw auto staat hier op een geasfalteerd terrein met verlichting en u wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage.

 • Prijs: € 80,00 per week (€ 10,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

3. Park and Fly

€ 81,00 – 8 dagen

Park and Fly Keulen AirportPark and Fly Köln vindt u terug op een nette derde plaats in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. U parkeert middels een shuttleserivce, dit doet u op ongeveer 6 minuten van de luchthaven en u kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 • Prijs: € 81,00 per week (€ 10,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice


Boek nu →

 

 

4. IdealParken

Niet beschikbaar – 8 dagen

Ideal Parken Keulen AirportOp een mooie vierde plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Koln Bonn vindt u IdealParken. Zij bieden tevens een goed georganiseerde shuttleservice aan. De parking bevindt zich op 8 minuten reisafstand en is ook 24-uur per dag geopend én bewaakt. Een bijkomend voordeel van Ideal Parken is de optie sleutelbehoud, hierbij kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 • Prijs: niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

5. Park Cool

Niet beschikbaar – 8 dagen

Park Cool Keulen AirportDe shuttleservice van Park Cool neemt de vijfde plaats in betreft het goedkoop parkeren Koln Airport. Deze parking beschikt over 24-uurs bewaking, camera’s, een slagboom en omheining. Uw auto staat hier erg veilig geparkeerd en zo kunt u met een gerust gevoel op reis gaan! ​Let op als u grote bagage bij heeft; hier kan een extra tarief voor worden gerekend. 

 • Prijs: niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties.

 

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode september 2021.
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker