Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Parkeren bij de officiële Keulen Airport parkings?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Ideal Parken

€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Park Time

€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

Parking Airea

€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag

Shuttle
> 9 min

Reserveer

Eco Park

€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is.


Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! 

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport! Hierin gaan we uiteraard verder dan de vijf goedkoopste parkeermogelijkheden en beschrijven we alle beschikbare opties. 

 

 

Parkeren bij Keulen-Bonn Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

Meer informatie over de goedkope parkeermogelijkheden

 

1. Ideal Parken

€ 54,00 - 8 dagen

Park and Fly Keulen AirportOp de eerste plaats in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat Ideal Parken. Zij bieden een uitstekende shuttleservice aan en bevinden zich op 8 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast is deze parking ruimschoots geopend; maar liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 • Prijs: € 54,00 (€ 6,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

2. Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 54,00 - 8 dagen

Logo Flughafen Shuttle ParkplatzOp de tweedeplaats in onze lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Koln Bonn vindt u Flughafen Shuttle Parkplatz. De naam zegt het al; u parkeer inclusief een shuttleservice. De reistijd bedraagt ongeveer 7 minuten en de parking is 24/7 geopend. De parking is niet overdekt, waardoor ook grote voertuigen hier kunnen parkeren.

 • Prijs: € 54,00 (€ 6,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

3. Park Time

€ 55,00 - 8 dagen

Logo Park TimeDe aanbieder Park Time staat op de derde plek in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren Koln Airport. Ze bieden een shuttleservice aan, waarbij u in 15 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. Deze rit is bij de prijs inbegrepen voor drie personen. De verharde parkeerplaats is 24/7 geopend en is voorzien van bewaking, verlichting en een wachtruimte.

 • Prijs: € 55,00 (€ 6,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

 

Boek nu →

 

4. Parking Airea

€ 65,00 - 8 dagen

Logo Eco Park Keulen AirportOp de vierde plek vindt u de shuttleservice van Parking Airea. Het parkeerterrein bevindt zich op ongeveer 9 minuten rijden van de luchthaven met de shuttlebus, welke is inbegrepen in de prijs voor 2 personen. De parking is 24 uur per dag geopend en wordt gedurende deze tijd ook goed bewaakt. Tegen meerprijs kan uw auto gewassen worden tijdens uw reis. 

 • Prijs: € 65,00 (€ 8,13 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand


Boek nu →

 

5. Eco Park

€ 65,00 - 8 dagen

Logo Trema ParkenDe parking Eco Park vindt u terug op een vijfde plaats in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. U parkeert middels een shuttleservice, dit doet u op ongeveer 6 minuten van de luchthaven en u kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 • Prijs: € 65,00 per week (€ 8,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Filteren en sorteren

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties.

 

Reserveringsbevestiging en beschrijving parkeerproces

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteIdeal Parken
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode maart 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving