Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Parkeren bij de officiële Keulen Airport parkings?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Parking Airea

€ 37,00 - week
€ 4,63 - dag

Shuttle
> 11 min

Reserveer

ParkTime

€ 47,00 - week
€ 5,88 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

Park and Fly Köln

€ 49,00 - week
€ 6,13 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Trema Parken

€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag

Shuttle
> 9 min

Reserveer

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is.


Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! 

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport! Hierin gaan we uiteraard verder dan de vijf goedkoopste parkeermogelijkheden en beschrijven we alle beschikbare opties. 

 

 

Parkeren bij Keulen-Bonn Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

Meer informatie over de goedkope parkeermogelijkheden

1. Parking Airea

€ 37,00 - 8 dagen

Logo Parking AireaOp de eerste plek vindt u de shuttleservice van Parking Airea. Het parkeerterrein bevindt zich op ongeveer 11 minuten rijden van de luchthaven, houdt echter rekening met afhandelingstijd en eventueel wachttijd. Dit geldt overigens voor alle shuttleservices! U kunt na het parkeren uw autosleutels op zak houden. 

 • Prijs: € 37,00 (€ 4,63 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand


Boek nu →

 

 

2. ParkTime

€ 47,00 - 8 dagen

ParkTime Keulen AirportOp de tweede plaats in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat Park Time. Zij bieden al jarenlang een uitstekende shuttleservice aan en bevinden zich op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast, zoals de naam al doet vermoeden, is deze parking ruimschoots geopend; liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 • Prijs: € 47,00 (€ 5,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

3. Park and Fly Köln

€ 49,00 – 8 dagen

Logo Park and Fly Keulen AirportDe aanbieder Park and Fly Köln staat op de derde plek in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren Koln Airport. Ze bieden een shuttleservice aan, waarbij u in 6 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. Deze rit is bij de prijs inbegrepen voor drie personen. De verharde parkeerplaats is 24/7 geopend en is voorzien van camerabewaking en verlichting.

 • Prijs: € 49,00 (€ 9,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

 

Boek nu →

 

 

4. Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 57,00 - 8 dagen

Logo Flughafen Shuttle ParkplatzOp de vierde plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Koln Bonn vindt u Flughafen Shuttle Parkplatz. De naam zegt het al; u parkeer inclusief een shuttleservice. De reistijd bedraagt ongeveer 7 minuten en de parking is 24/7 geopend. De parking is niet overdekt, waardoor ook grote voertuigen hier kunnen parkeren.

 • Prijs: € 57,00 (€ 7,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

5. Trema Parken

€ 57,00 – 8 dagen

Logo Trema ParkenDe parking Trema parken vindt u terug op een nette vijfde plaats (eigenlijk gedeeld vierde) in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. U parkeert middels een shuttleservice, dit doet u op ongeveer 9 minuten van de luchthaven en u kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 • Prijs: € 57,00 per week (€ 7,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Filteren en sorteren

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties.

 

Reserveringsbevestiging en beschrijving parkeerproces

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteFlughafen Shuttle Parkplatz
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2022
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving