Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de meeste voordelige parkeeraanbieders bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
ParkTime€ 66,00€ 8,25Shuttle15 MinX
Ideal Parken - Shuttle€ 66,50€ 8,31Shuttle8 MinX
Parking Airea€ 69,00€ 8,63Shuttle11 Min
Eco Park€ 75,00€ 9,38Shuttle6 MinX
Park and Fly Köln€ 81,00€ 10,13Shuttle6 MinX

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is.


Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! 

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport! Hierin gaan we uiteraard verder dan de vijf goedkoopste parkeermogelijkheden en beschrijven we alle beschikbare opties. 

 

Parkeren bij Keulen-Bonn Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

1. ParkTime

€ 66,00 - 8 dagen

ParkTime Keulen AirportOp de eerste plaats in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat Park Time. Zij bieden al jarenlang een uitstekende shuttle service aan en bevinden zich op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast, zoals de naam al doet vermoeden, is deze parking ruimschoots geopend; liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 • Prijs: € 66,00 (€ 8,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

2. Ideal Parken - Shuttle

€ 66,50 – 8 dagen

Logo Ideal Parken Keulen Airport

Op een mooie tweede plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Koln Bonn vindt u de shuttleservice van Ideal Parken. Nadat u uw auto geparkeerd bent u ongeveer 8 minuten onderweg in de shuttlebus van de parking, let wel dat dit exclusief afhandelings- en wachttijd is. Deze service is 24/7 geopend en beschikbaar. 

 • Prijs: € 66,50 (€ 8,31 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

3. Parking Airea

€ 69,00 – 8 dagen

Parking Airea Keulen AirportZoals u kunt zien aan het parkeertarief hierboven, kunt u bij Parking Airea zeer voordelig parkeren. Deze parking staat dan ook niet voor niets op de derde plaats in de lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Keulen. Uw auto staat hier op een geasfalteerd terrein met verlichting en u wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage.

 • Prijs: € 69,00 per week (€ 8,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

4. Eco Park

€ 75,00 – 8 dagen

Logo Eco Park Keulen AirportDe aanbieder Eco Park staat op de viede plek in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren Koln Airport. Ze bieden een shuttleservice aan, waarbij u in 6 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. Deze rit is bij de prijs inbegrepen voor drie personen. De parkeerplaats is 24/7 geopend en het is tevens mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs.

 • Prijs: € 75,00 (€ 9,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

5. Park and Fly

€ 81,00 – 8 dagen

Park and Fly Keulen AirportPark and Fly Köln vindt u terug op een nette vijfde plaats in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. U parkeert middels een shuttleserivce, dit doet u op ongeveer 6 minuten van de luchthaven en u kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 • Prijs: € 81,00 per week (€ 10,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Filteren en sorteren

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties.

 

Reserveringsbevestiging en beschrijving parkeerproces

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteParkTime
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode mei-juni 2022
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker