Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Parkeren bij de officiële Keulen Airport parkings?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Elite Parken

€ 38,79 - week
€ 4,85 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

ParkTime

€ 38,80 - week
€ 4,85 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

Ideal Parken

€ 38,89 - week
€ 4,86 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 38,89 - week
€ 4,86 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Eco Park

€ 39,00 - week
€ 4,88 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is.


Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! 

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport! Hierin gaan we uiteraard verder dan de vijf goedkoopste parkeermogelijkheden en beschrijven we alle beschikbare opties. 

 

 

Parkeren bij Keulen-Bonn Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

Meer informatie over de goedkope parkeermogelijkheden

1. Elite Parken

€ 38,79- 8 dagen

Logo Elite Parken Keulen AirportOp de eerste plaats in onze lijst van parkeren Keulen airport goedkoop vindt u Elite Parken. Het parkeren inclusief shuttleservice is hier zeer gemakkelijk. De reistijd bedraagt slechts 6 minuten en de parking is 24/7 geopend. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en u kunt tegen meerprijs uw auto laten wassen tijdens uw reis.

 • Prijs: € 38,79 (€ 4,85 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

2. ParkTime

€ 38,80 - 8 dagen

ParkTime Keulen AirportOp de tweede plaats in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat ParkTime. Zij bieden een uitstekende shuttleservice aan en bevinden zich op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast is deze parking ruimschoots geopend; maar liefst 24 uur per dag! Op aanvraag is er een kinderzitje aanwezig en u kunt plaatsnemen in de wachtruimte terwijl u wacht op de pendelbus.

 • Prijs: € 38,80 (€ 4,85 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

3. Ideal Parken

€ 38,89 - 8 dagen

Logo Ideal Parken Köln AirportDe aanbieder Ideal Parken staat op de derde plek in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren Keulen Bonn airport. Ze bieden een shuttleservice aan, waarbij u in 8 minuten naar de luchthaven wordt gebracht. Deze rit is bij de prijs inbegrepen voor drie personen. De verharde parkeerplaats is 24/7 geopend en is voorzien van bewakingscamera's. U mag uw autosleutel meenemen op reis en u kunt tegen meerprijs uw auto laten wassen.

 • Prijs: € 38,89 per week (€ 4,86 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

4. Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 38,89 - 8 dagen

De parking Flughafen Shuttle Parkplatz vindt u terug op een vierde plaats in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. U parkeert middels een shuttleservice, dit doet u op ongeveer 7Logo Flughafen Shuttle Parkplatz Keulen Airport minuten van de luchthaven en u kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. Het terrein is voorzien van camerabewaking en u kunt tegen meerprijs uw auto laten wassen.

 • Prijs: € 38,89 per week (€ 4,86 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

5. Eco Park

€ 40,00 - 8 dagen

Logo Eco Park Keulen AirportOp de vijfde plek vindt u de shuttleservice van Eco Park. Het parkeerterrein bevindt zich op ongeveer 6 minuten rijden van de luchthaven met de shuttlebus, welke is inbegrepen in de prijs voor drie personen. De parking is 24 uur per dag geopend en wordt gedurende deze tijd ook goed bewaakt middels camerabewaking. Kortom: een fijne en betrouwbare optie wanneer u op zoek bent naar goedkoop parkeren vliegveld Keulen. 

 • Prijs: € 39,00 (€ 4,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Filteren en sorteren

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties. De mogelijkheden zijn standaard gesorteerd op basis van prijs. Wanneer u zeker wilt zijn van Keulen airport goedkoop parkeren dan vindt u op deze manier gemakkelijk de ideale optie. 

 

Reserveringsbevestiging en beschrijving parkeerproces

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen11
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteElite Parken
📍 Dichtst bij luchthavenPark and Fly Köln

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode oktober 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u goedkoop parkeren luchthaven Keulen-Bonn? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en reserveer uw parkeerplaats online.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving