Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 29.10.2020

Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Top-5-v2

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Goedkoop Parkeren Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Ideal Parken€ 26,00€ 3,25Shuttle8 Min
Parkshuttle24€ 27,00€ 3,38Shuttle8 Min
Park Cool€ 29,00€ 3,63Shuttle11 Min-
Park and Fly€ 35,00€ 4,38Shuttle6 Min-
ParkTime€ 35,00€ 4,38Shuttle15 Min-

 

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is. Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! Ziet u liever een totaaloverzicht? Bekijk dan eens de parkeertarieven Keulen Airport!

 

1. IdealParken, € 26,00 – 8 dagenIdealParken Keulen Airport

Op een nog steeds mooie derde plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Koln Bonn vindt u IdealParken. Zij bieden tevens een goed georganiseerde shuttleservice aan. De parking bevindt zich op 8 minuten reisafstand en is ook 24-uur per dag geopend én bewaakt. U dient op basis van verzekeringsredenen uw autosleutels in te leveren, deze worden bewaart in een veilige kluis. 

 

2. Parkshuttle24, € 27,00 – 8 dagenParkshuttle24 Keulen Airport

Zoals u kunt zien aan het parkeertarief hierboven, kunt u bij Parkshuttle24 zeer voordelig parkeren. Deze parking staat dan ook niet voor niets op de tweede plaats in de lijst van goedkoop parkeren Vliegveld Keulen. Uw auto staat hier op een geasfalteerd terrein met verlichting en u wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage.

 

3. Park Cool, € 29,00 – 8 dagenPark Cool Keulen Airport

De shuttleservice van Park Cool neemt de derde plaats in betreft het goedkoop parkeren Koln Airport. Deze parking beschikt over 24-uurs bewaking, camera’s, een slagboom en omheining. Uw auto staat hier erg veilig geparkeerd en zo kunt u met een gerust gevoel op reis gaan! ​Let op als u grote bagage bij heeft, er kan een extra tarief voor worden gerekend. 

 

4. Park and Fly, € 35,00 – 8 dagenPark and Fly Köln

Park and Fly vindt u terug op een nette vierde plaats in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. U parkeert middels een shuttleserivce, dit doet u op ongeveer 6 minuten van de luchthaven en u kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. U vindt alle informatie terug door op de naam of het logo te klikken. 

 

5. ParkTime, € 35,00 – 8 dagenParkTime Keulen Airport

Op nummer vijf in de lijst van goedkoop parkeren Keulen, staat Park Time. Zij bieden al jarenlang een uitstekende shuttle service aan en bevinden zich op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Daarnaast, zoals de naam al doet vermoeden, is deze parking ruimschoots geopend; liefst 24 uur per dag! Klik op het logo of de naam voor meer informatie over deze aanbieder en de faciliteiten.

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven van Keulen? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren. Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties. Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode november 2020.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker