Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen-Bonn Airport -

Gaat u op reis vanaf Keulen Airport? Wij geven u graag alle informatie over parkeren vliegveld Keulen en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Keulen Airport al geselecteerd.

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

ParkingKosten per weekService 

Park and Fly

€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag

Shuttle
6 min

Reserveer

Elite Parken

€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag

Shuttle
6 min

Reserveer

Park Time

€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag

Shuttle
15 min

Reserveer

Eco Park

€ 34,49 - week
€ 4,31 - dag

Shuttle
6 min

Reserveer

Airportparks

€ 37,00 - week
€ 4,63 - dag

Shuttle
8 min

Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In de bovenstaande tabel en beschrijvingen ziet u in één handig overzicht de prijzen voor het parkeren bij Keulen Airport en kunt u zien bij welke vijf parkeeraanbieders het goedkoop parkeren Luchthaven Keulen gegarandeerd van toepassing is.

Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer informatie. Hier vindt u een overzicht van alle faciliteiten, foto’s van de parkeerplaats, adresgegevens en alle andere informatie! 

Ziet u liever een totaaloverzicht van alle parkeeraanbieders? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven Keulen Airport! Hierin gaan we uiteraard verder dan de vijf goedkoopste parkeermogelijkheden en beschrijven we alle beschikbare opties. 

 

1. Park and Fly (€ 34,00 / week)

Logo Park and FlyOp de eerste plaats in onze lijst van parkeren Keulen airport goedkoop vindt u Park and Fly. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een uitstekende shuttleservice en bevinden zich op 6 minuten reisafstand van de luchthaven. Deze parkeerplaats is dagelijks geopend, maar liefst 24 uur per dag! Er is een kinderzitje aanwezig en u kunt plaatsnemen in de wachtruimte terwijl u wacht op de pendelbus.

 • Prijs: € 34,00 (€ 4,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

2. Elite Parken (€ 34,00 / week)

De parkeerplaats Elite Parken vindt u terug op een tweede plaats in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren bij Keulen Airport. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 6 minuten rijden van de luchthaven met de shuttlebus, die is inbegrepen in de prijs voor drie personen. Er is een bewaakte parkeerplaats die 24 uur per dag geopend is en die ook goed bewaakt wordt door middel van camerabewaking. Kortom: een prettige en betrouwbare optie wanneer u op zoek bent naar goedkoop parkeren vliegveld Keulen. Logo Elite Parken 

 • Prijs: € 34,00 (€ 4,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

3. Park Time (€ 34,00 / week)

Logo ParkTimeHet logo is een goede kandidaat voor de koppositie, maar qua prijs staat aanbieder ParkTime op de derde plek in onze lijst omtrent het goedkoop parkeren Keulen Bonn airport. U parkeert uw voertuig middels een shuttleservice op ongeveer 15 minuten van de luchthaven en kunt dit op ieder moment van de dag doen dankzij de 24/7 openingstijden. ParkTime zal de sleutel voor u in ontvangst nemen. De toegang tot het terrein is geasfalteerd, verlicht en omheind.

 • Prijs: € 34,00 per week (€ 4,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

4. Eco Park (€ 34,49 / week)

Logo Eco ParkOp de vierde plaats in de lijst van goedkoop parkeren Keulen staat Eco Park. Zij beschikken over een uitstekende shuttleservice en zijn op 6 minuten reisafstand van de luchthaven gelegen. Deze parkeerplaats is 24 uur per dag open! En tegen een meerprijs is uw auto te wassen en helemaal schoon als u terugkomt van uw vakantie!

 • Prijs: € 34,49 (€ 4,31 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

5. Airportparks (€ 37,00 / week)

Logo AirportparksOp de vijfde plek van goedkoop parkeren vliegveld Keulen vindt u de shuttleservice van Airportparks. Deze parkeeraanbieder is te bereiken met een shuttlebus vanaf de luchthaven, op ongeveer 6 minuten rijden. Deze zit inbegrepen in de prijs voor 4 personen. Dit parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en wordt gedurende deze tijd ook goed bewaakt door middel van camerabewaking.  Dit is niet het enige, deze parkeerplaats beschikt over starthulp en op aanvraag een kinderzitje! 

 • Prijs: € 37,00 (€ 4,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

Het vergelijkings- & reserveringsproces

Bent u op zoek naar een parkeerplaats en zoekt u voornamelijk naar het parkeren vliegveld Keulen goedkoop? U vindt het beschikbare aanbod door naast de juiste luchthaven ook uw reisdata te selecteren. Vervolgens tonen wij direct het beschikbare parkeeraanbod, dit kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren.

 

Filteren en sorteren

Tijdens het proces kunt u filteren en sorteren op basis van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een Keulen Airport valet parking? Selecteer dan simpelweg valet parkeren en wij tonen enkel de valet opties. De mogelijkheden zijn standaard gesorteerd op basis van prijs. Wanneer u zeker wilt zijn van Keulen airport goedkoop parkeren dan vindt u op deze manier gemakkelijk de ideale optie. 

 

Reserveringsbevestiging en beschrijving parkeerproces

Na afronding van een boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail waarop alle benodigde informatie staat vermeld. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren, want deze toont u geprint of digitaal bij de parkeeraanbieder. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldParkTime
💶 GoedkoopstePark and Fly
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode maart 2024
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u goedkoop parkeren luchthaven Keulen-Bonn? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en reserveer uw parkeerplaats online.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving