Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Keulen Airport

Plan_Parking_Airport_Cologne

- In dit artikel vindt u een overzicht van de parkeermogelijkheden rondom Keulen Airport met de bijbehorende tarieven -

Bent u van plan om met de auto naar Keulen Airport te rijden en deze hier te parkeren? Dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel zetten we het parkeeraanbod en de parkeertarieven Keulen Airport voor u op een rijtje, zo brengen we weer wat overzicht terug, in het grote aanbod van parkeren op Keulen Airport.

Let op: De officiële parkeermogelijkheden zijn niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door Keulen Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
ParkCool € 26,00€ 3,25Shuttle7 minX
Ideal Parken€ 26,99€ 3,37Shuttle8 min
Parking Airea€ 27,00€ 3,38Shuttle8 minX
Park and Fly Köln€ 35,00€ 4,38Shuttle6 minX
ParkTime € 36,00€ 4,50Shuttle6 minX
ParkSafe€ 52,00€ 6,50Valet0 minX
Sky Autopark€ 59,00€ 7,38Valet0 minX
Ideal Parken valet€ 64,00€ 8,00Valet0 minX
Parking Airea valet€ 65,00€ 8,13Valet0 minX
P3 Keulen€ 74,00€ 9,25Loopafstand1 minX
P2 Keulen € 94,00€ 11,75Loopafstand2 min
P1 Keulen € 99,00€ 12,38Loopafstand1 min
P-Nord Keulen€ 99,00€ 12,38Loopafstand3 min

 

In de bovenstaande tabel ziet u alle parkeermogelijkheden en bijbehorende tarieven in een handige tabel. Hierin is onderscheid gemaakt in de officiële parkeermogelijkheden en de alternatieve budget parkeeraanbieders. De officiële parkeermogelijkheden bevinden zich allen direct, op loopafstand, bij de luchthaven. Deze parkeerplaatsen zijn enkel te reserveren via de officiële website van Keulen-Bonn Airport.

Wilt u voordeliger en net zo eenvoudig parkeren? Bekijk dan de budget parkeeraanbieders. Hier parkeert u in combinatie met een shuttle- of valet service. Zoals u kunt zien in de tabel kunt u al snel bijna de helft besparen tijdens een week parkeren. Hieronder zal een deel van deze parkeeraanbieders kort beschreven worden.

Ziet u liever een kleiner overzicht met de top 5 goedkoop parkeren Keulen Airport? Bekijk dan eens onze blogartikelen. 

 

Budget Parkeeraanbieders

ParkCoolParkCool Keulen Airport

Op het moment van schrijven is ParkCool de meest voordelige parkeeroptie bij Keulen Airport. Hier parkeert u aan de hand van een shuttle parkeerservice, deze shuttleservice brengt u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven. Hierbij dient u rekening te houden met een eventuele wachttijd. 

 • Prijs: € 26,00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Ideal Parken Ideal Parken Keulen Airport

De parkeerplaats van Ideal Parken ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van het vliegveld. De naam Ideal Parkeren komt met name terug in de optie sleutelbehoud, hierbij kan je je sleutels zelf meenemen op reis en hoef je dus niet in te leveren. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een nette, goed beveiligde parkeerplaats. 

 • Prijs: € 26,99 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Parking Airea Keulen AirportParking Airea

Parking Airea is net als de andere aanbieders 24/7 geopend en de parkeerplaats ligt op 11 minuten van de luchthaven. Hier staat uw auto, ook net als de andere aanbieders, op een goed beveiligde parkeerplaats met uitgebreide servicemogelijkheden. U kunt uw sleutels helaas niet behouden, deze dient u af te geven. 

 • Prijs: € 27,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Park and FlyPark and Fly Köln

Zoals de naam al doet vermoeden kunt u bij Park and Fly Köln uw auto parkeren bij Keulen Airport wanneer u een vliegreis gaat maken. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 6 minuten van het vliegveld en u wordt bedient middels een shuttleservice. Het terrein en de services zijn 24/7 geopend en dus dag en nacht beschikbaar. 

 • Prijs: € 35,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

ParkTime Keulen AirportParkTime

De parkeeraanbieder ParkTime ligt op ongeveer 15 minuten reistijd van de luchthaven, houdt hierbij net als alle andere shuttle aanbieders met eventuele wachttijd. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en u dient uw autosleutels af te geven bij de parkeerplaats. 

 • Prijs: € 36,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

ParkShuttle24 Keulen AirportParkShuttle24

Zoals de naam wellicht doet vermoeden kunt u bij ParkShuttle24 op elk moment van de dag en nacht parkeren, de parking is namelijk 24/7 geopend. Parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice, op 8 minuten van de luchthaven, en u kunt tijdens uw reis uw autosleutels behouden.

 • Prijs: € niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

ParkShuttle/Valet Keulen AirportParkShuttle/Valet

Wanneer u voordelig wilt parkeren inclusief valet service dan kunt u terecht bij ParkShuttle. Hier levert u uw auto af bij de luchthaven en wordt deze geparkeerd door een chauffeur. De parkeerplaats en valetservice zijn 24/7 ter beschikking.

 • Prijs: € niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Parkeren Keulen AirportP1 Parkeren Keulen Airport

De parkeerplaats P1 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 1. In totaal beschikt de P1 parking vliegveld Keulen over maar liefst 1.120 parkeerplaatsen, waarvan de meeste overdekt zijn. Vertrekt uw vliegtuig vanaf terminal 2? Dan duurt het ongeveer een minuutje over vanaf deze parking naar terminal 2 te lopen. Voor een uur parkeren betaalt u hier € 4,50 euro en één gehele dag parkeren kost € 30,-. De maximale parkeertijd bedraagt 10 dagen.

 

P2 Parkeren Keulen AirportP2 Parkeren Keulen Airport

De officiele P2 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 2. De parkeerplaats biedt in totaal plaats aan 5.300 auto’s. De mogelijkheid tot bewaakt parkeren is aanwezig, maar hiervoor moet u een toeslag betalen. Wanneer u deze vooraf boekt, kunt u in een afzonderlijk beveiligd gebied parkeren. De parkeerkosten bedragen € 3,00 euro per uur en indien u één dag parkeert kost dat € 27,- euro.

 

P3 Parkeren Keulen AirportP3 Parkeren Keulen Airport

Stipt op nummer 1 aan parkeercapaciteit, staat deze P3 Keulen Airport. Deze parkeergarage heeft namelijk 6.321 parkeerplaatsen. De parkeerplaats ligt het ‘verste’ weg gelegen van de terminals. De afstand tot aan het vliegveld bedraagt 350m en de inrijdhoogte is hier 1,95m. de parkeertarieven zijn vergelijkbaar met de P2 garage en kosten € 3,00 euro per uur, € 24,- euro per dag.

 

P-Nord Keulen AirportP-Nord Keulen Airport

Als uw voertuig niet zo groot is, dan is Park Nord Keulen Airport (PN) uitermate geschikt voor u! Deze parkeerplaats heeft namelijk geen maximale inrijdhoogte. Dat komt omdat de voorziening buiten gelegen is. De Park Nord parking is relatief klein, want hier kunnen slechts 68 auto’s terecht! De parking is gelegen op 150m loopafstand van terminal 2 en er wordt € 3,00 euro per uur gevraagd. Voor een volledige dag parkeren, is de prijs Keulen Airport parking hier € 29,- euro.

 

Meer Info over Keulen Airport

Het zogenaamde ‘’Konrad Adenauer’’ vliegveld, die wordt gedeeld door de steden Keulen en Bonn, is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Het vliegveld beschikt over slechts 3 parkeergarages en een parkeerplaats waar vliegreizigers hun auto kunnen parkeren. Hiervan zijn 2 mogelijkheden direct aan een terminal gelegen. De afmetingen per parkeervak zijn 1,95m breed. Dus heeft u een grotere auto? Houd hier dan rekening mee!

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige shuttle- of valet parking Keulen Airport dan hoeft u enkel bovenaan uw reisdata te selecteren. Vervolgens kunt u het aanbod vergelijken en uw ideale parking direct boeken. Zo kunt u met een voorbereid gevoel op reis gaan en u bespaart al voordat u de deur uit gaat!

- De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2021. 
- De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
- Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker