Parkeertarieven Keulen Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Keulen Airport -

Bent u van plan om met de auto naar Keulen Airport te rijden en deze hier te parkeren? Dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel zetten we het parkeeraanbod en de parkeertarieven Keulen Airport voor u op een rijtje, zo brengen we weer wat overzicht terug, in het grote aanbod van parkeren op Keulen Airport.

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan deze pagina Keulen Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Keulen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Parking Airea€ 69,00€ 8,63Shuttle8 min
P3 Keulen€ 74,00€ 9,25Loopafstand1 min
Eco Park€ 75,00€ 9,38Shuttle6 minX
P2 Keulen € 79,00€ 9,88Loopafstand2 min
ParkTime€ 80,00€ 10,00Shuttle15 minX
Ideal Parken - Shuttle€ 80,50€ 10,06Shuttle8 min
Park and Fly Köln€ 85,00€ 10,63Shuttle6 minX
P1 Keulen€ 99,00€ 12,38Loopafstand1 min
P-Nord Keulen€ 99,00€ 12,38Loopafstand3 min
Ideal Parken - Valet€ 155,00€ 19,38Valet0 minX

 

In de bovenstaande tabel ziet u alle parkeermogelijkheden en bijbehorende tarieven in een handige tabel. Hierin is onderscheid gemaakt in de officiële parkeermogelijkheden en de alternatieve budget parkeeraanbieders. De officiële parkeermogelijkheden bevinden zich allen direct, op loopafstand, bij de luchthaven. Deze parkeerplaatsen zijn enkel te reserveren via de officiële website van Keulen-Bonn Airport.

Wilt u voordeliger en net zo eenvoudig parkeren? Bekijk dan de budget parkeeraanbieders. Hier parkeert u in combinatie met een shuttle- of valet service. Zoals u kunt zien in de tabel kunt u al snel bijna de helft besparen tijdens een week parkeren. Hieronder zal een deel van deze parkeeraanbieders kort beschreven worden.

Ziet u liever een kleiner overzicht met de top 5 goedkoop parkeren Keulen Airport? Bekijk dan eens onze blogartikelen. 

 

Parkeren bij Keulen Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer informatie over de parkeermogelijkheden

Parking Airea

€ 69,00 - 8 dagen

Parking Airea Keulen AirportParking Airea is net als de andere aanbieders 24/7 geopend en de parkeerplaats ligt op 11 minuten van de luchthaven. Hier staat uw auto, ook net als de andere aanbieders, op een goed beveiligde parkeerplaats met uitgebreide servicemogelijkheden. U kunt uw sleutels helaas niet behouden, deze dient u af te geven. 

 • Prijs: € 69,00 (€ 8,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

Eco Park

Eco Park Keulen AirportDe shuttleservice van Eco Park biedt een snelle afhandeling, waardoor u in slechts 6 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Deze reis is bij de prijs inbegrepen voor drie personen. U kunt 24/7 gebruik maken van deze shuttleservice, waarbij u zelf uw auto parkeert. Ook het laten wassen van uw auto behoort tot de mogelijkheden tegen meerprijs. Het parkeerterrein beschikt over 24-uurs camerabewaking, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

 • Prijs: € 75,00 (€ 9,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

ParkTime

€ 80,00 - 8 dagen

ParkTime Keulen AirportDe parkeeraanbieder ParkTime ligt op ongeveer 15 minuten reistijd van de luchthaven, houdt hierbij net als alle andere shuttle aanbieders met eventuele wachttijd. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en u dient uw autosleutels af te geven bij de parkeerplaats. 

 • Prijs: € 80,00 (€ 10,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

Ideal Parken - Shuttle

€ 80,50 - 8 dagen

Ideal Parken Keulen AirportDe parkeerplaats van Ideal Parken ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van het vliegveld. De naam Ideal Parkeren komt met name terug in de optie sleutelbehoud, hierbij kan je je sleutels zelf meenemen op reis en hoef je dus niet in te leveren. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een nette, goed beveiligde parkeerplaats. 

 • Prijs: 80,50 (€ 10,06 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

Park and Fly

€ 85,00 - 8 dagen

Park and Fly Keulen AirportZoals de naam al doet vermoeden kunt u bij Park and Fly Köln uw auto parkeren bij Keulen Airport wanneer u een vliegreis gaat maken. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 6 minuten van het vliegveld en u wordt bedient middels een shuttleservice. Het terrein en de services zijn 24/7 geopend en dus dag en nacht beschikbaar. 

 • Prijs: € 85,00 (€ 10,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

Ideal Parken - Valet

€ 155,00 - 8 dagenIdeal Parken Valet Keulen Airport

Bij Ideal Parken kunt u naast de shuttleservice ook kiezen voor Ideal Parken Valet. Hierbij parkeert een chauffeur van de parking uw auto op hetzelfde parkeerterrein, u komt zelf niet verder dan de luchthaven. Dit is een bijzonder comfortabele service en levert uw minimaal tijdsverlies op. 

 • Prijs: 155,00 (€ 19,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

ParkCool

ParkCool Keulen AirportOp het moment van schrijven is ParkCool helaas niet beschikbaar. Hier parkeert u normaal gesproken aan de hand van een shuttle parkeerservice, deze shuttleservice brengt u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven. Hierbij dient u rekening te houden met een eventuele wachttijd. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Meer info →

 

 

ParkShuttle24

Parkshuttle24 Keulen AirportZoals de naam wellicht doet vermoeden kunt u bij ParkShuttle24 op elk moment van de dag en nacht parkeren, de parking is namelijk 24/7 geopend. Parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice, op 8 minuten van de luchthaven, en u kunt tijdens uw reis uw autosleutels behouden.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Meer info →

 

 

ParkShuttle/Valet

Parkshuttle/valet Keulen AirportWanneer u voordelig wilt parkeren inclusief valet service dan kunt u terecht bij ParkShuttle. Hier levert u uw auto af bij de luchthaven en wordt deze geparkeerd door een chauffeur. De parkeerplaats en valetservice zijn 24/7 ter beschikking.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Meer info →

 

Meer info over de officiële Parkeermogelijkheden

P1 Parkeren Keulen Airport

P1 Keulen AirportDe parkeerplaats P1 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 1. In totaal beschikt de P1 parking vliegveld Keulen over maar liefst 1.120 parkeerplaatsen, waarvan de meeste overdekt zijn. Vertrekt uw vliegtuig vanaf terminal 2? Dan duurt het ongeveer een minuutje over vanaf deze parking naar terminal 2 te lopen. Voor een uur parkeren betaalt u hier € 4,50 euro en één gehele dag parkeren kost € 30,-. De maximale parkeertijd bedraagt 10 dagen.

 

P2 Parkeren Keulen Airport

P2 Keulen AirportDe officiele P2 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 2. De parkeerplaats biedt in totaal plaats aan 5.300 auto’s. De mogelijkheid tot bewaakt parkeren is aanwezig, maar hiervoor moet u een toeslag betalen. Wanneer u deze vooraf boekt, kunt u in een afzonderlijk beveiligd gebied parkeren. De parkeerkosten bedragen € 3,00 euro per uur en indien u één dag parkeert kost dat € 27,- euro.

 

P3 Parkeren Keulen Airport

P3 Keulen AirportStipt op nummer 1 aan parkeercapaciteit, staat deze P3 Keulen Airport. Deze parkeergarage heeft namelijk 6.321 parkeerplaatsen. De parkeerplaats ligt het ‘verste’ weg gelegen van de terminals. De afstand tot aan het vliegveld bedraagt 350m en de inrijdhoogte is hier 1,95m. de parkeertarieven zijn vergelijkbaar met de P2 garage en kosten € 3,00 euro per uur, € 24,- euro per dag.

 

P-Nord Keulen Airport

PN Keulen AirportAls uw voertuig niet zo groot is, dan is Park Nord Keulen Airport (PN) uitermate geschikt voor u! Deze parkeerplaats heeft namelijk geen maximale inrijdhoogte. Dat komt omdat de voorziening buiten gelegen is. De Park Nord parking is relatief klein, want hier kunnen slechts 68 auto’s terecht! De parking is gelegen op 150m loopafstand van terminal 2 en er wordt € 3,00 euro per uur gevraagd. Voor een volledige dag parkeren, is de prijs Keulen Airport parking hier € 29,- euro.

 

Meer Info over Keulen Airport

Het zogenaamde ‘’Konrad Adenauer’’ vliegveld, die wordt gedeeld door de steden Keulen en Bonn, is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Het vliegveld beschikt over slechts 3 parkeergarages en een parkeerplaats waar vliegreizigers hun auto kunnen parkeren. Hiervan zijn 2 mogelijkheden direct aan een terminal gelegen. De afmetingen per parkeervak zijn 1,95m breed. Dus heeft u een grotere auto? Houd hier dan rekening mee!

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige shuttle- of valet parking Keulen Airport dan hoeft u enkel bovenaan uw reisdata te selecteren. Vervolgens kunt u het aanbod vergelijken en uw ideale parking direct boeken. Zo kunt u met een voorbereid gevoel op reis gaan en u bespaart al voordat u de deur uit gaat!

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Keulen parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteParking Airea
📍 Dichtst bij luchthavenEco Park

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2022. 
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker