Parkeertarieven Keulen Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Keulen Airport -

Bent u van plan om met de auto naar Keulen Airport te rijden en deze hier te parkeren? Dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel zetten we het parkeeraanbod en de parkeerkosten Keulen Airport voor u op een rijtje, zo brengen we weer wat overzicht terug, in het grote aanbod van parkeren op Keulen Airport.

 

Prijsoverzicht parkeren bij Keulen Airport

ParkingKosten per weekService 
Park Time€ 32,80 - week
€ 4,09 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Airport Drive Cologne€ 32,90 - week
€ 4,11 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
Elite Parken€ 34,30 - week
€ 4,28 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Eco Park€ 34,49 - week
€ 4,31 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Park and Fly Köln€ 36,00 - week
€ 4,50 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Ideal Parken€ 38,98 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Flughafen Shuttle Parkplatz€ 38,98 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Trema Parken€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
P3 Keulen Airport€ 82,00 - week
€ 9,00 - dag
Lopen
7 min
Reserveer
P2 Keulen Airport
€ 115,00 - week
14,38 - dag
Lopen
7 min
Reserveer
P-Nord Keulen Airport
€ 137,00 - week
€ 17,13 - dag
Lopen
7 min
Reserveer
P1 Keulen Airport
€ 157,00 - week
€ 19,63 - dag
Lopen
7 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Wij krijgen vaak de vraag "wat kost parkeren vliegveld Keulen?". Hier is geen simpel antwoord op te geven, aangezien de prijzen sterk kunnen variëren op basis van uw reis en het moment van vertrek.

In de bovenstaande tabel ziet u alle parkeermogelijkheden en bijbehorende tarieven in een handige tabel. Hierin is onderscheid gemaakt in de officiële parkeermogelijkheden en de alternatieve budget parkeeraanbieders. 

 

ParkTime (€ 32,80 / week)

Logo parktimeWilt u parkeren op Keulen Bonn Airport zonder een hoop geld uit te geven? Dan is de ParkTime Shuttleservice Keulen wellicht de juiste keuze voor u. U parkeert uw auto op de onoverdekte parkeerplaats, levert de sleutel in en staat binnen 15 minuten bij de luchthaven. Dit is mogelijk op elk gewenst moment van de dag, aangezien de parkeeraanbieder 24/7 geopend is. Op deze parkeerplaats is er bijna altijd ruimte en ook hogere auto's kunnen hier terecht. Bovendien wordt de beveiliging versterkt door middel van camerabewaking, waardoor het extra veilig is. 

 • Prijs: € 32,00 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Airport Drive Cologne (€ 32,90 / week)

Airport Drive Keulen AirportParkeert u bij Airport Drive Cologne dan brengt de shuttlebus u en drie andere passagiers binnen 9 minuten naar het vliegveld. De parkeerplaats is 24/7 geopend en vervoer is mogelijk op elk moment van de dag en nacht. Andere services zijn een starthulp bij een defecte accu en een toilet bij de parkeerplaats.

 • Prijs: € 32,90 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Elite Parken (€ 34,30 / week)

Logo Elite ParkenDe shuttleservice van Elite Parken biedt een snelle afhandeling. Bent u op zoek naar kosten parkeren Keulen Airport? Dan is parkeren middels de pendelbus Elite Parken wellicht de juiste keuze voor u. Hier parkeert u op een buitenparkeerterrein en de shuttleservice brengt u binnen 6 minuten van de parkeerplaats naar de luchthaventerminal. De parkeerplaats is voorzien van bewakingscamera’s en is omheind, waar u 24 uur per dag terechtkan.

 • Prijs: € 33,80 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

 

Elite Parken (€ 33,80 / week)

Logo Elite ParkenDe shuttleservice van Elite Parken biedt een snelle afhandeling. Bent u op zoek naar kosten parkeren Keulen Airport? Dan is parkeren middels de pendelbus Elite Parken wellicht de juiste keuze voor u. Hier parkeert u op een buitenparkeerterrein en de shuttleservice brengt u binnen 6 minuten van de parkeerplaats naar de luchthaventerminal. De parkeerplaats is voorzien van bewakingscamera’s en is omheind, waar u 24 uur per dag terechtkan.

 • Prijs: € 33,80 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Eco Park (€ 34,49 / week)

Logo Eco ParkAls u op zoek bent naar voordelige parkeertarieven Keulen Airport dan kunt u kiezen voor Eco Park. Dit vervoer is inbegrepen bij de parkeerkosten Keulen Bonn. U kunt 24/7 gebruikmaken van deze shuttleservice, waarbij u zelf uw auto parkeert. Ook het laten wassen van uw auto behoort tot de mogelijkheden tegen meerprijs. Het parkeerterrein beschikt over 24 uurs-camerabewaking, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

 • Prijs: € 34,49 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Park and Fly (€ 36,00 / week)

Logo Park and fly

Voordelig parkeren en besparen op uw parkeerkosten vliegveld Keulen kunt u doen bij Park and Fly. Nadat de auto is geparkeerd en de sleutel is ingeleverd, kunt u binnen 6 minuten bij de vertrekhal komen door middel van een pendelbus. Deze parkeeraanbieder is niet alleen een efficiënte en snelle parkeeraanbieder, maar heeft ook andere voordelen, waaronder service zoals bagagehulp en een kinderzitje op aanvraag. 

 • Prijs: € 35,90 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Ideal Parken (€ 38,98 / week)

Logo Park and fly

Voordelig parkeren en parkeertarieven Keulen Bonn kunt u goedkoop vinden bij Ideal Parken. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en licht op ongeveer 8 minuten rijden met de shuttlebus van de luchthaven. Ook is deze goed beveiligd door middel van camerabewaking, een volledige omheining en een slagboom. Daarnaast is er ook een beveiliger aanwezig op het terrein. Verder is de parkeerplaats geasfalteerd waardoor het terrein gelijk is. Er is ook geen maximale doorrijhoogte waardoor grotere auto's hier ook terechtkunnen. Als extra service en faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, kunt u bijvoorbeeld uw auto laten wassen tegen een meerprijs. 

 • Prijs: € 38,99 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Flughafen Shuttle Parkplatz (€ 38,98 / week)

Logo Flughafen Shuttle ParkplatzDe parkeerplaats van Flughafen Shuttle Parkplatz ligt op ongeveer 7 minuten reistijd van het vliegveld. Op deze parkeerplaats kunt u de auto parkeren op een onoverdekte parkeerplaats. Er zijn veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking, een volledige omheining die is afgesloten door middel van een slagboom, en er is altijd beveiliging aanwezig. Als extraatje kunt u uw eigen sleutel behouden. 

 • Prijs: € 38,98 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Trema Parken (€ 48,00 / week)

Logo Trema ParkenDe parkeeraanbieder Trema Parken ligt op ongeveer 7 minuten reistijd van de luchthaven. U parkeert de auto op de onoverdekte parkeerplaats. Wanneer u de sleutels veilig heeft opgeborgen, kunt u in de shuttlebus stappen en binnen 7 minuten bij de vertrekhal worden gebracht. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, dus u kunt altijd terecht. 

 • Prijs: € 32,49 - 8 dagen
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

P1 Keulen Airport (122,00 / week)

P1 Keulen AirportDe parkeerplaats P1 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 1. In totaal beschikt de P1 parking vliegveld Keulen over maar liefst 1.120 parkeerplaatsen, waarvan de meeste overdekt zijn. Vertrekt uw vliegtuig vanaf terminal 2? Dan duurt het ongeveer een minuutje om vanaf deze parking naar terminal 2 te lopen. Wellicht vraagt u zich af 'Wat kost parkeren Keulen Airport? Voor een uur parkeren betaalt u hier € 4,50 en één gehele dag parkeren kost € 30. De maximale parkeertijd bedraagt 10 dagen.

 • Prijs: € 122,00 - 8 dagen
 • Service: Parkeerplaats op 50 meter loopafstand

Boek online →

 

P2 Keulen Airport (€ 97,00 / week)

P2 Keulen AirportDe officiële P2 Keulen Airport bevindt zich direct bij terminal 2. De parkeerplaats biedt in totaal plaats aan 5.300 auto’s. De mogelijkheid tot bewaakt parkeren is aanwezig, maar hiervoor moet u een toeslag betalen. Wanneer u deze vooraf boekt, kunt u in een afzonderlijk beveiligd gebied parkeren. De parkeerkosten bedragen € 3 per uur en indien u één dag parkeert kost dat € 27.

 • Prijs: € 97,00 - 8 dagen
 • Service: Parkeerplaats op 50 meter loopafstand

Boek online →

 

P3 Keulen Airport (€ 82,00 / week)

P3 Keulen AirportStipt op nummer 1 aan parkeercapaciteit, staat deze P3 Keulen Airport. Deze parkeergarage heeft namelijk 6.321 parkeerplaatsen. De parkeerplaats ligt het ‘verste’ weg gelegen van de terminals. De afstand tot aan het vliegveld bedraagt 350m en de inrijhoogte is hier 1,95m. De prijs parkeren Keulen Airport bij P3 zijn vergelijkbaar met de P2 garage en kosten € 3 per uur, € 24 per dag.

 • Prijs: € 82,00 - 8 dagen
 • Service: Parkeerplaats op 450 meter loopafstand

Boek online →

 

P-Nord Keulen Airport (€ 128,00 / week) 

PN Keulen AirportAls uw voertuig niet zo groot is, dan is Park Nord Keulen Airport (PN) uitermate geschikt voor u! Deze parkeerplaats heeft namelijk geen maximale inrijhoogte. Dat komt omdat de voorziening buiten gelegen is. De Park Nord parking is relatief klein, want hier kunnen slechts 68 auto’s terecht! De parking is gelegen op 150m loopafstand van terminal 2 en er wordt € 3 per uur gevraagd. Voor een volledige dag parkeren, is de prijs Keulen Airport parking hier € 29.

 • Prijs: € 128,00 - 8 dagen
 • Service: Parkeerplaats op 200 meter loopafstand

Boek online →

 

Samenvatting parkeermogelijkheden Keulen Airport

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Keulen parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldTrema Parken
💶 GoedkoopsteElite Parken
📍 Dichtst bij luchthavenEcoPark

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode april 2024.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving