#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 17 Nov 2018

Park Nord parkeren, Keulen Airport

PN parkeren Keulen

Wilt u meer informatie over alle parkeerfaciliteiten op Cologne (Keulen) Bonn Airport? Dat is goed, want op die manier weet u wat alle mogelijkheden, parkeertarieven zijn. Zo komt u geen vervelende verrassingen tegen, vlak voor de reis! Indien u met de auto naar het vliegveld reist, en  dus moet parkeren, zijn er in totaal 3 parkeergarages op de luchthaven van Keulen aanwezig. Er is slechts één parking beschikbaar, voor voortuigen met een bijzondere hoogte, deze PN buitenparking! In dit artikel informeren we u over de laatste, Park Nord Parking (PN). Zo kunt u goed voorbereid op reis gaan. Wij helpen u graag verder bij het parkeren bij Keulen Airport.

Alle info over PN, parkeren vliegveld Keulen

Op het vliegveld van Keulen zijn in totaal vier verschillende parkeerfaciliteiten aanwezig voor het lang parkeren Keulen Airport. De drie parkeergarages tezamen, beschikken over meerdere verdiepingen en in totaal plaats voor 12.700 auto’s, waarvan er maar liefst 6.231 alleen op de P3 parking staat. Deze P3, bevindt zich echter op 350m loopafstand van de terminal en daarmee ligt hij verderweg dan de PN parkeervoorziening. Op PN kunnen slechts 68 auto’s parkeren, desalniettemin bevindt PN zich op maar 150m loopafstand en hier kunnen ook auto’s met een grote afmeting terecht.

Parkeertarieven PN Keulen Bonn Airport

Direct op de luchthaven parkeren en snel naar de terminal, dat wil iedereen! Vaak is hier wel een prijskaartje aan verbonden. Dus wanneer dit wenselijk is, dan is het overwegen P1 en P2 aanbevolen. Wilt u liever parkeren met oog op uw portemonnee? Dan zijn er gelukkig genoeg aanbieders die het goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen mogelijk maken! De hoge parkeertarieven van PN worden hieronder vergeleken met aanbieders die in evengoed in de buurt liggen van Keulen Airport. U hoeft hiervoor nauwelijks extra reistijd in te plannen en middels hun shuttle services, staat u in no-time in de vertrekhal. Voor meer info, check het volledige overzicht van de parkeertarieven op vliegveld Keulen. Goedkoop parkeren bij Keulen? Klik op onderstaande parkings, voor info, foto’s, faciliteiten en beschikbaarheid!  

 

Lang Parkeren vliegveld Keulen

8 dagen

14 dagen

Afstand

PN (official)

€ 79,00

€ 138,00

3 min lopen

Park Time

€ 32,00

€ 53,00

15 min met shuttle

Ideal Parken

€ 50,00

€ 70,00

8 min met shuttle

Park and Fly Koln

€ 54,00

€ 91,00

6 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018.

Zoals u hierboven zelf kunt zien, is het parkeren bij Keulen Bon goedkoop wel mogelijk. Maar dit is weliswaar niet op de officiele P parkings van de luchthaven. Bovenstaande aanbieders bieden namelijk een shuttle service aan, waardoor u veel minder hoeft te betalen! Kiest u toch liever voor comfort? Zorg dan dat u tijdig uw boeking maakt, wegens beperkte plaatsen én houd rekening met de maximale inrijdhoogte!  

Tips en info van Vliegen en Parkeren

Er zijn bij Keulen airport parkeren, dus eigenlijk twee kanten die u kunt opgaan. Enerzijds, het comfortable luxe parkeren wat eigenlijk voor de deur gebeurd en anderzijds het goedkoop lang parkeren middels shuttle services. Wat u ook kiest, het is natuurlijk belangrijk dat u ook betrouwbaar geparkeerd staat! Al jarenlang werken wij bij Vliegen en Parkeren aan een uitgebreid parkingportfolio. Middels recensies en nauw klantcontact durven wij te garanderen, dat welke parking u ook boekt, op ons platform zijn de aanbieders allemaal gescreend én betrouwbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan voert u simpelweg uw reisdata in en vergelijk dan zelf alle goedkope parkeerplaatsen voor uw periode! Voor het reserveren is geen account nodig en dit duurt slechts twee minuutjes. Onlangs onderzochten wij wat de allergoedkoopste parkeermogelijkheden bij Keulen Bonn Airport zijn, deze vindt u terug in de TOP 4 goedkoop parkeren Keulen Airport. Fijne reis!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )