P3 Keulen Airport

Airport-Koeln-P3

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het parkeren Keulen Airport? Dan bent u aan het juiste adres! In dit artikel vertellen wij u alles over één van de vier officiële parkeerplaatsen; P3 Keulen Airport. Wij vertellen u alles over het parkeerproces, het parkeerterrein, de parkeertarieven en vergelijken alles met een aantal alternatieve parkeeropties. 

Wilt u parkeren bij P3 Keulen Airport? Klik op de link en reserveer eenvoudig en voordelig uw parkeerplaats direct online!

Parkeren bij P3 Keulen Airport
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Parkeertarieven P3 Keulen & Alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

P3 Keulen Airport

€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag

Loopafstand
> 7 min

Reserveer

Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 21,92 - week
€ 2,74 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Ideal Parken

€ 21,92 - week
€ 2,74 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

ParkTime

€ 22,00 - week
€ 2,75 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

Parking Airea

€ 23,70 - week
€ 2,96 - dag

Shuttle
> 9 min

Reserveer

Park and Fly

€ 32,00 - week
€ 4,00 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

 

Alle info over P3 Keulen Airport

P3 Keulen Airport

P3 Vliegveld Keulen is de grootste officiële parking van Keulen Bonn Airport. De parkeerplaats biedt plaats aan maar liefst 6.300 auto’s, hiermee is het net wat groter dan P2 Keulen Airport, ruim 5x zo groot als P1 Keulen Airport en is het verschil met P-Nord al helemaal niet te vergelijken.

De parkeerplaats Keulen P3 is het verst verwijderd van Keulen Airport van alle officiële parkeeropties. De afstand tot terminal 2 is ongeveer 350 meter, dit is ongeveer 7 minuten loopafstand. Wanneer u veel bagage mee moet sjouwen is P3 Köln dus niet de meest ideale optie, maar hier betaalt u dan ook minder voor de lagere gradatie van gemak. U kunt maximaal 6 weken parkeren en minstens 24 uur, indien u een online reservering maakt. 

Boek P3 Keulen Airport online →

 

Het parkeerproces

Het parkeren bij Keulen Airport P3 doet u zoals gezegd op loopafstand en het terrein is dankzij de aanwezige bewegwijzering zeer eenvoudig te vinden. U kunt het terrein inclusief én exclusief reservering betreden, reservering wordt echter aangeraden. Zodoende weet u zeker dat u een parkeerplek heeft en de tarieven kunnen eventueel voordeliger uitvallen. 

 • Inclusief reservering: Indien u een online reservering heeft gemaakt dan betreedt u het parkeerterrein middels kentekenherkenning. U rijdt simpelweg naar het parkeerterrein en de slagboom opent automatisch, u dient dus geen parkeerticket te nemen. Bij terugkomst verlaat u het terrein nogmaals met behulp van kentekenherkenning, een zeer eenvoudig parkeerproces dus!
 • Exclusief reservering: Indien u zonder reservering gaat parkeren dan rijdt u naar het terrein van P3 Keulen Bonn en trekt u bij de slagboom een ticket, bewaar dit ticket goed! Bij terugkomst loopt u namelijk naar de kassa-automaten, voert u uw parkeerticket in worden op basis van dit ticket de kosten berekend. Na betaling ontvangt u een uitrijticket welke u invoert bij de slagboom om het terrein weer te kunnen verlaten. 

Het parkeerterrein

Het parkeerterrein biedt plaats aan maar liefst 6.300 auto's en ligt op 350 meter loopafstand van terminal 2. Online is het mogelijk te reserveren en het is tevens mogelijk om te zien hoeveel lege parkeerplaatsen er nog beschikbaar zijn. Het terrein is grotendeels overdekt, u kunt dus met enig geluk een nette overdekte plaats regelen, maar hier zijn geen garanties voor. 

Houd er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte van 1,95 meter is en dat extra lange en brede voertuigen zich van tevoren goed moeten informeren over de mogelijkheden. Het is mogelijk een motorfiets of een scooter te parkeren, hiervoor dient u echter bij P2 Keulen Airport te zijn. 

Parkeren bij P3 Keulen samengevat:

🚗 ParkeerterreinGrotendeels overdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (7 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Plaats voor 6.300 voertuigen
 • Parkeren op loopafstand, 7 minuten afstand tot terminal 2
 • Parkeren mogelijk incl. én excl. reservering
 • Max inrijhoogte 1,95 meter
 • Minimale parkeertijd 24 uur
 • Maximale parkeertijd 6 weken. 

Boek P3 Keulen Airport online →

 

Meer informatie omtrent de parkeertarieven

P3 Vliegveld Keulen is de meest voordelige parkeeroptie van de Keulense luchthaven, zoals ook te zien is in ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Keulen Airport. U levert echter wel enigszins wat in op gemak, u parkeert namelijk verder weg van het vliegveld en het is niet de meest ideale optie wanneer u veel bagage meeneemt, u bent namelijk 7 minuten aan het lopen. Toch ligt de parking nog steeds zeer dicht bij de luchthaven en is nog steeds een comfortabele optie.

De alternatieve parkeeropties bedienen u middels een shuttle- of valetservice en zijn in sommige gevallen weer net wat voordeliger dan P3 Koln Airport. De reistijden variëren hierbij van 0 minuten in het geval van de valetservice, tot ongeveer 15 minuten in het geval van de shuttleservices. Deze mogelijkheden kunt u eenvoudig vergelijken door uw reisdata te selecteren bovenaan deze pagina. Benieuwd waar u het meest voordelig kunt parkeren? Bekijk dan ons artikel omtrent de goedkoopste parkeerplaatsen bij Keulen Airport!

 

Meer info over de alternatieve parkeeropties

In het overzicht van de prijzen heeft u al een aantal andere parkeeraanbieders kunnen zien. Dit zijn alternatieve opties voor het parkeren bij Keulen Airport welke direct via onze website te reserveren zijn. Hier parkeert u met behulp van een shuttleservice of een valetservice. 

 • Shuttle parkeren: Wanneer u kiest voor een shuttleservice dan parkeert u uw auto en wordt u vervolgens naar de luchthaven gebracht in een shuttlebus(je). Bij terugkomst wordt u na telefonisch contact weer opgehaald vanaf het vliegveld en teruggebracht naar het parkeerterrein en uw auto. 
 • Valet parkeren: Wanneer u kiest voor een valetservice dan rijdt u direct naar de luchthaven. Hier neemt een chauffeur uw auto over en parkeert deze op het parkeerterrein. Bij terugkomt wordt uw auto na telefonisch contact weer teruggebracht naar de luchthaven en zo stapt u direct bij de luchthaven weer in. 

Wilt u parkeren bij Keulen Airport, ook wel Cologne Bonn Airport genoemd, en wilt u graag de mogelijkheden vergelijken? Klik dan op de onderstaande button! Selecteer vervolgens uw aankomst- en terugkomstdata, inclusief de verwachte tijden, en vergelijk het parkeeraanbod. U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren. Na het afronden van een reservering ontvangt u een bevestiging/voucher per mail. 

Parkeren bij Keulen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier

 

Parking Airea

Logo Parking Airea KeulenOp zoek naar een goedkope parkeerplaats? Dan bent u bij Parking Airea aan het juiste adres! U parkeert met een shuttleservice en bent ongeveer 11 minuten onderweg. 

Boek online →EcoPark

Logo EcoPark Keulen AirportOok bij EcoPark kunt u terecht voor een voordelige shuttleservice. Het parkeerterrein van EcoPark ligt op slechts 6 minuten van de luchthaven, let wel op eventuele afhandelings- en wachttijd. De service wordt 24/7 aangeboden en u dient uw autosleutels in te leveren. Deze worden uiteraard netjes en veilig bewaard. 

Boek online →

 

ParkTime

Logo ParkTime Keulen AirportBij ParkTime parkeert u op ongeveer 15 minuten van de luchthaven, inclusief een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats is geheel onoverdekt, overdekt parkeren is niet mogelijk. Ook deze service wordt 24/7 aangeboden en ook hier dient u uw autosleutels in te leveren zodra uw auto geparkeerd staat. 

Boek online →

 

ParkCool

Logo ParkCool Keulen AirportWilt u de keuze hebben tussen een shuttle- of een valetservice? Dan ben u bij Ideal Parken aan het juiste adres. Met ParkCool parkeert u uw auto op ongeveer 8 minuten van de luchthaven, met ParkCool Valet parkeert u uw auto direct bij de luchthaven. Waar u ook voor kiest, u kunt 24/7 gebruik maken van de services. 

Boek shuttle →   Boek valet →

 

Park and Fly Köln

Logo Park and Fly KölnBij Park and Fly Köln kunt u, verrassend genoeg, uw auto parkeren en vervolgens een vliegreis maken. Het onoverdekte parkeerterrein ligt op 6 minuten reistijd en ook hier kunt u 24/7 uw auto parkeren/ophalen. Uw sleutels dient u in te leveren, zo kan men het terrein beheersbaar houden en is tevens verzekeringstechnisch vereist. 

Boek online →

 

Elite Parken

Elite Parken Keulen AirportZeer voordelig parkeren doet u bij Elite Parken. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven toe vanaf de parkeerplaats. Uw auto blijft achter op een verharde en verlichte parkeerplaats welke omheind is en voorzien van camerabewaking.

Boek online →

 

 

 

Disclaimer:

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P3 Keulen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand december 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving