P3 Keulen Airport

Airport-Koeln-P3

Wanneer u op vliegreis gaat vanaf Keulen Airport bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Wanneer u kiest voor parkeren Keulen Airport is het zaak om ruim van tevoren een parkeerplaats te reserveren. De luchthaven zelf heeft vier verschillende opties voor het parkeren van uw auto. U kunt uw auto overdekt parkeren bij parkeergarages P1, P2 en P3 Keulen Airport. Op Parkeerplaats Noord kunt u uw auto onoverdekt parkeren en hier is geen maximale doorrijhoogte. In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten over parkeergarage P3 Luchthaven Keulen. Wij helpen u graag op weg!

Let op: P3 Keulen Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door Keulen Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens direct reserveren.

 

P3 Keulen AirportAlle info over P3, parkeren Keulen Airport

P3 Vliegveld Keulen is de grootste officiële parking van Keulen Bonn Airport. P3 Keulen biedt plaats aan maar liefst 6.324 auto’s, hiermee is het net wat groter dan P2 Keulen Airport en ruim 5x zo groot als P1 Keulen Airport. De parkeerplaats Keulen P3 is het verst verwijderd van Keulen Airport van alle parkeeropties. De afstand van P3 tot terminal 2 is ongeveer 350 meter en 7 minuten loopafstand. Wanneer u veel bagage mee moet sjouwen is P3 dus niet de meest ideale optie, maar hier betaalt u dan ook minder voor de lagere gradatie van gemak. U kunt maximaal 6 weken parkeren op P3 en ook hier is een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter.

 

Parkeertarieven P3 Keulen Bonn Airport

 

ParkeeraanbiederParkeervormKosten per week (8 dagen)Kosten per dagTransfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Keulen Airport

Loopafstand

€ 64,00

€ 8,00

7 min

Budget Parkeeraanbieders

ParkTime

Shuttle

€ 37,00

€ 4,63

15 min

Parking Airea

Shuttle

€ 41,00

€ 5,13

11 min

Park and Fly

Shuttle

€ 50,00

€ 6,25

6 min

ParkShuttle/Valet

Valet

€ 74,00

€ 9,25

0 min

Sky Autopark

Valet

€ 75,00

€ 9,38

0 min

 

P3 Keulen is de meest voordelige parkeeroptie van Keulen Airport, u levert namelijk enigszins in op gemak. U parkeert namelijk verder weg van het vliegveld en het is niet de meest ideale optie wanneer u veel bagage meeneemt. Toch ligt de parking nog steeds zeer dichtbij de luchthaven en is nog steeds een comfortabele optie. Parkeren op P3 kost u € 3 per uur en € 24 voor een hele dag. Ondanks dat P3 de meest voordelige parkeeroptie van Keulen Airport is, is het nog steeds prijziger dan ons aanbod. U kunt op een week parkeren nog steeds tientallen euro´s besparen, terwijl u nauwelijks tot niets inlevert op gemak van het parkeren. Shuttle parkeren is de meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en dat is dan ook niet voor niets.

 

Disclaimer

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker