#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Keulen Airport

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk online het parkeeraanbod bij Keulen Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Met onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Begint uw reis vanaf Keulen Airport? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt, vergelijkt en boekt u eenvoudig de gewenste parkeerplaats. Het parkeren kunt u doen met behulp van een shuttleservice, een valetservice of u kunt simpelweg parkeren op loopafstand. Elke parkeermethode kent uiteraard verschillende tarieven. U kunt het parkeeraanbod eenvoudig sorteren en filteren naar wens, zo heeft u al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats gevonden. Reserveer deze parkeerplaats direct online en u kunt met een onbezorgd gevoel naar de luchthaven afreizen. 

 

Open aanbiederlijst
Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Keulen-Bonn Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Keulen-Bonn Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.5/10, gebaseerd op 330 reviews.

De parkeeropties bij Keulen Airportparkeermogelijkheden keulen airport

Rondom Keulen Airport kunt u uw auto parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervormen. Dit kan met behulp van een shuttlesevice, valetservice en op loopafstand. Via onze website kunt u de shuttle- en valet opties reserveren, hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.

 

Icoon shuttle parkingParkeren inclusief shuttleservice

Parkeren Luchthaven Keulen met shuttleservice is altijd bij de prijs inbegrepen. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald.

  • ParkingAirea is een van de meeste voordelige opties. Hier parkeert u op ongeveer 11 minuten reistijd en u kunt er 24/7 parkeren.
  • Tuna Parkhaus is een nette overdekte locatie, gelegen op 8 minuten reistijd. Ook hier kunt u 24/7 terecht en uw auto staat dus beschermd tegen de elementen.  

 

Icoon valet parkingParkeren inclusief valetservice

Wanneer u kiest voor Keulen Airport parkeren inclusief valetservice dan wordt uw auto bij de luchthaven overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking.

  • Parkshuttle/valet biedt beide parkeerservices aan. De parking is uitstekend beveiligd en met bijbehorende services 24/7 geopend.
  • Sky Autopark is een valet specialist. Uw auto wordt geparkeerd op een nette, afgesloten parkeerplaats en u kunt zelfs uw auto laten wassen tijdens uw reis.

 

Icoon parkeren op loopafstandParkeren op loopafstand

Parkeren Keulen vliegveld kan ook op loopafstand, dit kan enkel bij de officiële parkeerplaatsen en zijn enkel via de website van Keulen Airport te reserveren. Keulen-Bonn Airport heeft vier verschillende parkeerplaatsen, deze kunt u met en zonder online reservering betreden.

  • P1 Keulen Airport ligt direct bij terminal 1 en heeft een capaciteit van 1.120 auto’s. Dit is veruit de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven.
  • P2 Keulen Airport ligt direct bij terminal 2 heeft plaats voor 4.699 auto’s. De tarieven zijn fors maar prima geschikt voor wanneer u wat langer wilt parkeren.
  • P3 Keulen Airport ligt op 350 meter afstand en biedt plaats aan 6.621 auto’s. Dit is de meest voordelige officiële parkeeroptie bij de luchthaven.
  • P-Nord Keulen Airport ligt op 150 meter afstand en heeft plaats voor slechts 68 auto’s. De tarieven zijn gelijk aan die van P2, hier heeft u echter geen hoogtebeperking.

 

Alle parkeerinfo bij Keulen Airport samengevat

lijsticoon Aantal parkings vergeleken +/- 15
troffee-icoon Best beoordeeld Frankfurt Airport Parking
geldicoon Meest betaalbaar Ideal Parken - Valet*
afstandicoon Dichtstbij de luchthaven Park and Fly Köln

 

Meer info over Keulen Airport

De luchthaven van Keulen verwerkt circa 12 miljoen passagiers en ongeveer 150.000 vliegbewegingen op jaarbasis. In de Nederlandse volksmond wordt het vliegveld ‘Keulen Airport’ genoemd maar de Duitsers noemen het ‘Keulen-Bonn’. Veel Nederlanders vliegen vanaf deze luchthaven vanwege de vele low cost vluchten. Een parkeerplaats vooraf reserveren is gezien de prijs zeer verstandig, daarnaast bent u ook zeker van een parkeerplaats en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan.

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders, met name vanwege de ligging en de voordelige vluchtmaatschappijen. De luchthaven ligt net over de grens, op slechs een uur van Maastricht en Roermond. Wanneer u op zoek bent naar Parkeren Vliegveld Keulen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vergelijkt én reserveert u direct een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Lees verder wanneer u meer wilt weten over de parkeermogelijkheden rondom de luchthaven.

 

Waarom parkeren bij Keulen Airport?

Keulen Airport is een zeer interessante luchthaven voor ons Nederlanders. Er vertrekken namelijk veel low-budget vluchten en de tarieven rondom de luchthaven zijn voordeliger wanneer het vergeleken wordt met bijvoorbeeld Schiphol.

Een van deze low-budget maatschappijen is het welbekende Ryanair. U kunt al voor een paar tientjes naar hele leuke bestemmingen en zo voordelig aan uw vakantie beginnen.

Niet alleen de vluchten zijn voordelig, ook de parkeerplaatsen. In het hoogseizoen kunt u al voor een paar tientjes meer dan een week bij Vliegveld Keulen parkeren. Daarnaast zijn er veel verschillende opties dus u vindt altijd een parkeerplaats die aan uw wensen voldoet.

 

Meer nuttige informatie

Bent u op zoek naar maar achterliggende of verdiepende informatie over ons, het parkeeraanbod bij Keulen Airport of de luchthaven zelf? Bekijk eens onze handige blogartikelen of neem gerust contact op!

>> Algemene Voorwaarden 

>> Parkeertarieven Keulen Airport

>>Top 5 Goedkoop parkeren Keulen Airport Top 5 Goedkoop Parkeren Keulen Airport

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b