#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Keulen-Bonn Airport

Kies voor reizen in comfort: rijd in uw eigen auto van en naar het vliegveld en kies voor parkeren bij Vliegveld Keulen. Voordelig en veilig! Vul eenvoudig uw reisdatums in en ontvang meteen een overzichtje met de voordeligste aanbieders van parkeerplekken nabij het vliegveld.

Open aanbiederlijst
Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken
Hoe werkt Vliegen en Parkeren?
1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeerd.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.
Parkeervormen bij Keulen-Bonn Airport
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar deluchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Parkeren Keulen-Bonn Airport

Steeds vaker maken mensen gebruik van het vliegtuig om via vliegveld Keulen-Bonn hun bestemming te bereiken. Reizen per vliegtuig is snel en betaalbaar en daarom wilt u de luchthaven ook vlot kunnen bereiken en bij terugkomst vlot weer verlaten. In de meeste gevallen komt het erop neer dat u het vliegveld het snelst bereikt met uw auto. Vanzelfsprekend wilt u niet meer betalen dan nodig is om uw auto te parkeren. Parkeren Keulen-Bonn Airport is een voordelige en veilige manier om uw auto tijdens uw vliegreis te stallen.

Shuttle parkeren Keulen Airport

De beste manier voor goedkoop parkeren Keulen Airport is shuttle parkeren. Dit houdt in dat u met uw auto naar de parkeerplaats rijdt op ongeveer 5 minuten vanaf luchthaven Keulen-Bonn en vervolgens met een shuttlebus comfortabel met uw bagage naar het vliegveld wordt gebracht. Shuttle parkeren is de voordeligste manier voor lang parkeren vliegveld Keulen tijdens een vliegreis. Bij terugkomst wordt u door de pendelbus weer opgehaald en naar uw auto gebracht zodat u direct uw reis terug naar huis kunt vervolgen.

Valet parkeren luchthaven Keulen

Wilt u het vliegtuig instappen met zo min mogelijk tijdsverlies? Dan kiest u voor Valet parkeren vliegveld Keulen Cologne. Deze service is met name voor mensen wiens tijd extra kostbaar is. Uw auto wordt bij de ingang van het vliegveld overgenomen door een chauffeur en u loopt direct door naar de incheckbalie met uw bagage. Bij terugkomst staat uw auto klaar bij de uitgang en rijdt u direct naar huis vanuit het vliegveld. Zo ziet u maar, door de voordelige en praktische opties voor parkeren Keulen Bonn neemt u eenvoudig het vliegtuig in Keulen-Bonn vanuit België of Nederland! Welke parking u ook kiest, of dat nou valet of shuttle parkeren betreft kijk ook eens op de aanbieder review pagina. Hierin worden alle parkings rondom Keulen Airport met elkaar vergeleken o.b.v. services en beoordeeld door onze eigen klanten! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )