#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Keulen-Bonn Airport

De luchthaven van Keulen verwerkt jaarlijks circa 12 miljoen passagiers. Dit zorgt ervoor dat de luchthaven de 7e plek bezet houdt indien het gaat om het aantal passagiers. Wanneer het gaat om het daadwerkelijk aantal vliegbewegingen dan zijn dit er circa 142.000! In de Nederlandse volksmond wordt het vliegveld Keulen Airport genoemd maar de Duitsers noemen het echter ‘Keulen-Bonn’. Veel Nederlanders vliegen vanaf deze luchthaven vanwege de vele low cost vluchten. Een parkeerplaats vooraf reserveren is gezien de prijs zeer verstandig. En laat Vliegen en Parkeren nu net de expert zijn op het gebied van parkeren vliegveld Keulen.

Gemakkelijk parkeren Keulen Airport doet u via Vliegen en Parkeren! Bij ons vergelijkt én reserveert u direct een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Via onze website kunt u een parkeerplaats reserveren met shuttle of valet service tegen een zeer scherpe prijs.

Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Met een gerust gevoel op reis

Via Vliegen en Parkeren gaat u met een gerust gevoel op reis! Daarnaast bent u ook zeker verzekert van goedkoop parkeren vliegveld Keulen! U selecteert de data dat u wenst te parkeren en geeft eventueel direct uw tijden in dat u verwacht aan te komen op de parking en te landen. Deze tijden zijn ter indicatie dus indien dit wat afwijkt vormt dit geen probleem bij het lang parkeren Keulen. U geeft de opties in die u wenst zoals overdekt, sleutelbehouden of valet parkeren en doet uw reservering online. Vervolgens krijgt u van ons een reserveringsbevestiging met daarop de stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd. Ter plaatse krijgt u ook nog instructies zodat het allemaal vlekkeloos verloopt.

Parkeervormen bij Keulen-Bonn Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Vliegveld Keulen parkeren kan op diverse manieren. Bij ons heeft u de mogelijkheid uit shuttle parkeren of valet parking. Bij shuttle parkeren rijdt u zelf naar de aanbieder toe en parkeert u uw auto. Vervolgens wordt u door middel van een shuttlebus binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer bij het vliegveld opgehaald op de locatie die u telefonisch overeenkomt. Valet parking Keulen werkt net wat anders, hierbij rijdt u zelf naar het vliegveld toe. 20 minuten voordat u verwacht aan te komen neemt u contact op met de parking en dan zal een chauffeur ter plaatse de auto voor u parkeren. Bij terugkomst wordt u auto dan alweer voorgereden zodat u direct huiswaarts kunt keren.

Timo

Het grootste aanbod van parkeerplaatsen bij vliegvelden vindt u op onze site én bovendien super handig te reserveren. Echter, helpen we u ook ontzettend graag bij vragen of het afronden van uw reserveren. Dit doen we geheel gratis via telefoon, mail, chat & WhatsApp! Ook betaald u geen reserveringskosten bij het maken van uw reservering. Gezien we onze bezoekers van de site al helpen sinds 2013 hebben we hier zeer geruime ervaring mee. Ook de aanbieders waar we mee te maken hebben bij het vliegveld Keulen parkeren kennen we dus al lang. Iets dat zeker zorgt voor het waarborgen van de kwaliteit.

Geheel onafhankelijk

We zijn volledig onafhankelijk in het tonen van het aanbod dat we hebben! Geen addertjes onder het gras dus. Of u nu wilt gaan voor de goedkoopste optie omtrent parkeren Keulen vliegveld of de meest betrouwbare.

Betrouwbaarheid

Doordat we al van start zijn gegaan in 2013 hebben we ontzettend veel ervaring met het helpen van onze klanten. Tegelijkertijd hebben we ook jaren lang ervaring met de parkeer aanbieders zelf! Alleen maar handig dus!

Laagste prijs

De laagste prijs is voor ons en u natuurlijk erg belangrijk. Elke dag zijn we weer bezig om ervoor te zorgen dat u kunt kiezen voor goedkoop parkeren Keulen via onze website.

Veilig reserveren

Uw betaling naar ons is ten alle tijden veilig door middel van ons SSL-certificaat. Daarnaast maken we gebruik van de services van Multi Safepay om alles in goede banen te leiden.

Keulen Airport parkeren, de ervaringen van onze klanten

Wat natuurlijk erg goed helpt bij het maken van een keuze wanneer het gaat om vliegveld Keulen parkeren zijn reviews. Elke klant krijgt een dag na zijn terugkomst de kans om zijn ervaring te delen.

Sky Autopark
Beoordeling
9.1 Top!
Park Shuttle/Valet
Beoordeling
7.8 Goed
Parkshuttle24
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Park and Fly
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Köln Parkplatz
Beoordeling
7.8 Goed
Ideal Parken
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Keulen-Bonn Airport

Parkeren op Keulen Airport, wat zijn de tarieven?

Naast het parkeeraanbod rondom de luchthaven geven we u ook alle informatie omtrent de officiële parkeerlocaties. Lang parkeren Keulen kunt u doen op verschillende locaties zoals: P1, P2, P3 en PN. De bedragen die u betaald voor het parkeren voor deze locatie liggen beduidend hoger dan het aanbod op Vliegen en Parkeren.

Denk daarom goed na over uw wensen: Wilt u goedkoop parkeren Keulen of kiest u liever voor dichtbij en luxe parkeren? Valet parking keulen biedt de uitgelezen kans om uw auto voor de terminal over te dragen aan de chauffeur. Voor de laagste prijs, zou u vooral alle shuttle opties moeten overwegen. Deze liggen op enkele minuten afstand van de luchthaven. 

Een goed besluit maken om te kunnen parkeren vliegveld Koln doet u dus altijd via onze website. Of het nu gaat om parkeren op de officiële parkeerlocatie of een van onze alternatieven. Voor informatie en parkeertarieven on-airport, klik op onderstaande link. Daarin vindt u alle informatie over de officiële vliegveld parkings én hun tarieven. Bovendien ziet u meteen alle verschillen tussen de luchthavenparkeertarieven en de prijzen van parkings rondom Keulen Airport. 

Keulen-Bonn Airport

Naast parkeren zijn er nog veel meer interessante dingen die u kunnen helpen bij het comfortabel op reis gaan, lees hierover meer onze blog!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )