#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

P-Nord Keulen AirportP-Nord Keulen Airport

Wilt u meer informatie over alle parkeerfaciliteiten op Cologne (Keulen) Bonn Airport? Dat is goed, want op die manier weet u wat alle mogelijkheden en de parkeertarieven zijn. Indien u met de auto naar het vliegveld reist, en dus moet parkeren Keulen Airport, zijn er in totaal 3 parkeergarages op de luchthaven van Keulen aanwezig. Er is slechts één onoverdekte parking beschikbaar voor voertuigen met een bijzondere hoogte en dat is P-Nord Keulen Airport! In dit artikel informeren we u over Park Nord Parking (PN). Zo kunt u goed voorbereid op reis gaan. Wij helpen u graag verder bij het parkeren bij Keulen Airport.

 

Alle informatie over de parkeerplaats P-Nord

Op het vliegveld van Keulen zijn in totaal vier verschillende parkeerfaciliteiten aanwezig om uw auto te parkeren. De drie parkeergarages tezamen, beschikken over meerdere verdiepingen en in totaal plaats voor 12.700 auto’s. Park Nord Keulen Airport is de verreweg de kleinste parkeerplaats. Op PN kunnen slechts 68 auto’s parkeren, desalniettemin bevindt PN zich op maar 150 meter loopafstand en hier kunnen ook auto’s met een grote afmeting terecht, vandaar de lagere capaciteit.

 

Parkeertarieven PN Keulen Bonn Airport

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P-Nord Keulen Airport

Loopafstand

€ 92,00

€ 11,50

3 min

Budget Parkeeraanbieders

ParkTime

Shuttle

€ 37,00

€ 4,63

15 min

Parking Airea

Shuttle

€ 41,00

€ 5,13

11 min

Park and Fly

Shuttle

€ 50,00

€ 6,25

6 min

Tuna Park

Shuttle

€ 50,00

€ 6,25

7 min

Park Safe

Shuttle/valet

€ 54,00

€ 6,75

14 min

ParkShuttle

Valet

€ 74,00

€ 9,25

0 min

Sky Autopark

Valet

€ 75,00

€ 9,38

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Direct op de luchthaven parkeren en snel naar de terminal, dat wil iedereen! Vaak is hier wel een prijskaartje aan verbonden. Dus wanneer dit wenselijk is, dan kunt u de officiële parkeerplaatsen zeker overwegen. Wilt u liever parkeren met oog op uw portemonnee? Dan zijn er gelukkig genoeg aanbieders die het voordelig parkeren bij vliegveld Keulen mogelijk maken! De hoge parkeertarieven van PN Keulen worden hieronder vergeleken met aanbieders die in evengoed in de buurt liggen van Keulen Airport. U hoeft hiervoor nauwelijks extra reistijd in te plannen en middels hun shuttle services, staat u in no-time in de vertrekhal. Voor meer info, check het volledige overzicht van de parkeertarieven op vliegveld Keulen.

Zoals u hierboven zelf kunt zien, is het wel degelijk mogelijk om voordelig te parkeren bij Keulen Bonn. Bovenstaande budget parkeeraanbieders bieden namelijk een shuttle service aan, waardoor u veel minder hoeft te betalen! Kiest u toch liever voor comfort? Zorg dan dat u tijdig uw boeking maakt, wegens beperkte plaatsen én houdt rekening met de maximale inrijdhoogte!  

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b