Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Parkeer uw auto

  U parkeert uw auto, hoort waar u bij terugkomst wordt opgehaald en krijgt een telefoonnummer mee.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus heenreis

  De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus terugreis

  U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking hebt gekregen en u loopt naar de afgesproken plek.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen.

Lang Parkeren Dusseldorf Airport

Düsseldort Airport is een grote luchthaven, de op twee na grootste van Duitsland. Jaarlijks gebruiken circa 25 miljoen reizigers de luchthaven middels ruim 220.000 vluchten. Wanneer u op vliegreis gaat via Düsseldorf Airport dan is de kans groot dat u hier met de auto naar toe rijdt en uw auto moet parkeren. Maar net als op de luchthaven zelf zijn ook de parkeerplaatsen druk. Door deze drukte kan het parkeren rondom deze luchthaven nogal hectisch zijn. Bent u op zoek naar parkeren Düsseldorf Airport? Zoek dan niet verder!

Via onze website vindt u zeer eenvoudig het beschikbare aanbod en kunt u lang parkeren Dusseldorf eenvoudig reserveren. Düsseldorf Airport heeft officiële on-airport parkeermogelijkheden en er zijn ook alternatieve off-airport parkeermogelijkheden. De on-airport tarieven liggen doorgaans vele malen hoger dan de off-airport tarieven. Hoe dichterbij en meer comfortabel u parkeert, hoe meer u betaalt. Ontdek de mogelijkheden van off-airport parkeren en zie hoe u al snel tientallen euro’s kunt besparen!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

De parkeermogelijkheden bij Dusseldorf Airport

De luchthaven van Düsseldorf bestaat uit drie verschillende terminals die elk dichtbij elkaar liggen. Hierdoor zijn echter niet alle parkeerplaatsen ideaal voor elke terminal. Gelukkig is dit met een shuttleservice geen probleem, u wordt naar de luchthaven gebracht en kan bij iedere terminal afgezet worden. Zo kunt u, ook wanneer u slecht ter been bent, gebruik maken van alle shuttle parkings. Ook het valet parkeren Dusseldorf Airport is een comfortabele optie. 

Toch geven wij u graag een overzicht van de terminals, zo heeft u wellicht een beter overzicht waar u moet zijn en welke terminal u kunt aanhouden op de dag van uw vlucht. 

Plan_Parking_DUS_airport

De verschillende Terminals bij Düsseldorf Airport

Dusseldorf Airport is onderverdeeld in drie verschillende terminals, namelijk Terminal A, B en C. Iedere terminal is geschikt voor Dusseldorf lang parkeren. 

 

Lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport heeft enorm veel verschillende parkeermogelijkheden en daardoor ook veel verschil in de tarieven. Shuttle parkeren is hierbij de meest voordelige parkeeroptie. Wanneer u gegarandeerd voordelig wilt parkeren bekijk dan ons Dusseldorf Airport lang parkeren aanbod. 

 

Overzicht van het shuttle parkeeraanbod

Parking icoon Aantal parkeerplaatsen9
Beoordeling icoon Best beoordeeldSpot Park
Geld icoon Goedkoopste parkingParken Flughafen DUS
Afstand icoon Dichtst bij luchthavenVIP Parken

 

Parkeren bij Dusseldorf Airport, what to know

De luchthaven van Düsseldorf ligt natuurlijk niet om de hoek, maar is toch dichterbij dan je denkt. Vanuit Eindhoven is het slechts een uurtje rijden, hierdoor kan een vlucht bij onze oosterburen een zeer aantrekkelijke optie zijn. 

Dusseldorf is een grote luchthaven, zelfs voor Duitse standaarden. Zoals iedere grote luchthaven betaamt zijn er ongekend veel mogelijkheden en zul je hoe dan ook een voordelige vlucht vinden. Dit in combinatie met de voordelige parkeertarieven zult u hoe dan ook besparen. 

De parkeertarieven zijn ongekend laag, zowel in het laagseizoen als het hoogseizoen kunt u al voor een paar tientjes parkeren. Hierbij levert u niet in op de aanwezigheid van veiligheids- of service faciliteiten, alle parkeerplaatsen zijn uitstekend beveiligd.

Wij zijn al sinds 2013 fulltime actief bezig in de parkeerbranche. Hierdoor kennen wij de gehele markt en onze producten natuurlijk zeer goed. Dankzij onze specialistische inzichten weten wij precies wat voor aanbod we op onze website zetten en kunnen zo de kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen. Dit aanbod proberen wij zo voordelig maar nog belangrijker ook zo betrouwbaar mogelijk te houden. Lang parkeren Düsseldorf kunt u dus met een gerust hart doen maar ook met het oog op de portemonnee!

 

Extra Nuttige Informatie

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De Top 5 Goedkoopste parkings bij Dusseldorf Airport vindt u hier

Een overzicht van de parkeertarieven rondom Dusseldorf Airport vindt u hier

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker