#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 19 Juli 2019

TOP 5 Goedkoop parkeren Charleroi Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport kent slechts een officiële parkeerplaats en daar betaalt u grof geld. Gelukkig kunt u stukken goedkoper parkeren bij Charleroi, door gebruik te maken van de shuttle diensten rondom het vliegveld. Graag gaan wij bij Vliegen en Parkeren samen met u op zoek naar de ideale en meest goedkope parking! In onderstaande TOP 5 vind u de parkings, die middels hun shuttle services het goedkoop parkeren Charleroi Airport mogelijk maken. Wilt u meer informatie over het shuttle parkeren, kijk dan ook naar de uitleg en instructiefilmpjes op onze pagina over parkeervormen.

 

1. ProPark, € 33/8dagen, € 4,13/dag

logo propark

Wilt u gegarandeerd zeker zijn van goedkoop parkeren Vliegveld Charleroi, dan is ProPark de beste optie! Tijdens het hoogseizoen haneert deze parking de laagste tarieven, en dit betekent niet dat u inlevert op veiligheid, faciliteiten of service. U parkeert hier met een shuttleservice, de reistijd bedraagt ongeveer 9 minuten.

2. 123 Parking, € 35,00/8dagen, € 4,38/dag

logo 123 parking

123 Parking is de nummer 2 in onze goedkoop parkeren Charleroi Airport lijst. 123 Parking ontvangt al jarenlang Nederlandse vliegreizigers en is gevestigd dichtbij de luchthaven. U kun hier op ieder moment van de dag parkeren en genieten van hun service, zij zijn namelijk 24 uur per dag geopend. Daarnaast hebben zij veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, een omheinig en een slagboom.

3. A1 Parking, € 36,99/8dagen, € 4,62/dag

logo a1 parking

Op de derde plaats staat A1 Parking in de rij van voordelige parkings. Ook zij hanteren super scherpe tarieven en de parking ligt een stukje dichterbij. De reisasfstand van de shuttle service bedraagt namelijk maar 7 minuten. Waardoor u in no – time de weg naar het inchecken kunt vervolgen.

4. Park & Fly, € 45,00/8dagen, € 5,63/dag

logo park & fly charleroi

Vierde in onze lijst staat Park & Fly Charleroi. Deze parking wordt goed beoordeeld door onze klanten en dat komt door de verschillende veiligheids-/service faciliteiten waarover zij beschikt. De parking is 24 uur per dag geopend en bewaakt. Dus hier kunt u niet alleen goedkoop parkeren Charleroi, maar ook nog eens veilig en betrouwbaar!

5. Eco Park, € 55,00/8dagen, € 6,88/dag

logo eco park

Last but not least, maar er is nog steeds sprake van goedkoop parkeren Luchthaven Charleroi: Eco Park. Vierde in de rij, maar het best beoordeeld door onze eigen klanten! Eco Park beschikt namelijk over een uitstekende shuttle service en zij zijn net als nummer 3 en 4, 24-uur per dag geopend. Klik ook op het logo van de aanbieders, voor meer info en een sfeerimpressie.

Vergelijk & Reserveer direct uw eigen goedkope Charleroi airport Parking! 

Zoals u kunt zien, liggen de prijzen van onze aanbieders vrij dicht bij elkaar! Het goedkoop parkeren Charleroi Airport is dus wel degelijk mogelijk! Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 8 dagen parkeren in de maand Juni 2019. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw eigen reisdata invoeren en vergelijk & reserveer direct uw eigen voordelige parkeerplek! Voor meer info over het parkeren bij Charleroi, kijk in onze FAQ of contact onze gratis klantenservice.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )