#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 25 Jan 2019

P6 Comfort Parkeren Rotterdam Airport

P6 Rotterdam Airport

Wilt u lang parkeren Rotterdam Airport, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is het P6 Comfort Parkeren terrein wellicht een geschikte keuze! Hier neemt u het beste van twee werelden. De parkeertarieven zijn namelijk gemiddeld en u parkeert vlakbij de terminal! De P6 is daarmee een uitstekende parking vliegveld Rotterdam.

Let op: P6 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle info P6 Rotterdam Airport

De parking P6 Rotterdam Airport wordt aangeprezen als het gaat om comfort. U betaalt hier immers niet de hoofdprijs én parkeert dichtbij de terminal! Vooral dit laatste benadrukt de comfortabele ligging. De loopafstand tot aan de luchthaven bedraagt circa 2-3 minuten. De P6 Comfort Parkeren locatie kunt u vlot op- en afrijden vanwege kentekenherkenning en u kunt uw auto elektrisch opladen. Deze parking kunt u online reserveren en het wijzigen of annuleren van uw reservering is mogelijk tot één dag voor vertrek. Echter, dit is niet verplicht zoals bij de P10 Budget Parking Rotterdam Airport.

Parkeertarieven van P6 Comfort Parkeren

Hierboven wordt al benoemd dat P6 Luchthaven Rotterdam niet de duurste parking van luchthaven Rotterdam is. Echter, het is ook zeker niet de goedkoopste! Vreemd genoeg is de Rotterdam P6 namelijk duurder dan de P1 of P3. Voor 8 dagen bedraagt het parkeertarief € 110 euro terwijl dit op P1 of P3 slechts € 65 euro is. Wij raden u hierdoor niet aan om te kiezen voor het lang parkeren Rotterdam Airport op P6. Daarvoor kunt u beter de P1(A), P6 of P10 van het vliegveld kiezen. In onderstaande tabel vindt u de parkeertarieven van P6, in vergelijking met die van particuliere parkings nabij vliegveld Rotterdam. Wilt u meer informatie over een van onderstaande aanbieders? Klik dan op hun naam in de tabel. 

Lang Parkeren Rotterdam Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

P6 Rotterdam (official)

€ 110,00

€ 150,00

2-3 min lopen

Garant Parking

€ 45,00

€ 69,00

1 min lopen

NuParkeren

€ 55,99

€ 63,00

1 min lopen

Easy Valet Parking

€ 57,99

€ 75,00

1 min lopen

Park Air

€ 57,99

€ 68,99

1 min lopen

Bovenstaande tarieven komen van de officiële website van Rotterdam Airport en Vliegen en Parkeren. Deze zijn gebaseerd op dezelfde periode in maart 2019.

 

Zoals u zelf kunt zien, klinkt het parkeren op P6 Rotterdam wellicht aantrekkelijker dan het is. Het klinkt ook alsof u ‘verderweg’ van de luchthaven parkeert en dus een lager parkeertarief betaalt. Bovenstaande bewijst echter anders. De overige vier parkeeraanbieders zijn valet parking rondom Rotterdam. Deze bieden het valet parkeren aan wat dus betekent dat u slechts 1 tot 2 minuten naar de terminal lopen moet. U rijdt direct naar de vertrekhal en daar ontmoet u een chauffeur van de parking. Hij of zij zal uw auto gaan parkeren. Bij terugkomst belt u de parking en de chauffeur rijdt uw auto weer dan netjes voor. Op die manier bent u geen tijd kwijt aan het zoeken van een parking, het parkeren zelf, het lopen naar de terminal en u kunt uw weg naar het inchecken of naar huis vlot voortzetten! Lang parkeren Rotterdam luchthaven was nog nooit zo comfortabel! Voor meer info over het valet parkeren, check onze pagina over parkeervormen.

Vliegen en Parkeren, bij Rotterdam Airport

Vliegen en Parkeren werd in 2013 het eerste onafhankelijke vergelijkingsplatform voor de parkeerbranche rondom vliegvelden. Destijds nog enkel voor de Nederlandse- en Vlaamse vliegreizigers, maakten we het goedkoop parkeren bij luchthavens mogelijk. Met inmiddels jaren ervaring en een heus parkingportfolio garanderen we niet alleen het voordelig, maar ook het betrouwbaar parkeren. Het is natuurlijk fijn als u een centje overhoudt voor de reis, maar het is minstens zo belangrijk dat uw auto veilig geparkeerd staat! Lees daarom voorafgaand aan het boeken ook altijd reviews, bekijk foto’s en overige faciliteiten. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor een parking en dat uw auto in goede handen is. Lekker onbezorgd op reis begint bij Vliegen en Parkeren! Voor de allerscherpste parkeerdeals, kijk in onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b