#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 18 Jan 2019

P2 Rotterdam Airport

P2 Rotterdam Airport

Op zakenreis en uw vlucht vertrek op Rotterdam Airport? Dan bent u vast benieuwd naar P2 parkeren Rotterdam Airport mogelijkheden. In dit artikel lichten we P2 Rotterdam Airport voor u uit. Hier vindt u alles wat u wilt en moet weten voorafgaand aan de reis!

Let op: P2 Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle info over parkeren P2 Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport staat erom bekend dat u dichtbij de terminal kan parkeren. De parking P2 Rotterdam Airport maakt dit helemaal waar: U parkeert hier namelijk direct voor de vertrekhal, op een officiëel parkeerterrein van de luchthaven. Rotterdam Airport benoemt dat de P2 geschikt is voor het business parkeren maar ook wanneer u extra luxe wilt ervaren! Het is mogelijk om uw auto kosteloos elekrisch op te laden en het adres van P2 Rotterdam Airport is Airportplein 60. Hierna hoeft u nog maar één minuut te lopen om de reis te beginnen. Vanwege de parkeertarieven is parkeren P2 Rotterdam Airport vooral geschikt voor het kort parkeren Rotterdam Airport, of wanneer u iemand komt ophalen/wegbrengen. Het vooraf online reserveren van de parking is niet verplicht, maar dit wordt wel aanbevolen i.v.m. lagere tarieven. U kunt de boeking maken, wijzigen of annuleren tot één dag voor vertrek. Of men hier overdekt of onoverdekt parkeert, is reeds onbekend.

Parkeertarieven P2 vliegveld Rotterdam

Zoals hierboven benoemd wordt het aanbevolen om vooraf een reservering te maken, daarmee kunt u kosten besparen. Echter, aan de goede locatie van P2 hangt een prijskaartje… De kosten van één dag parkeren zijn € 39,69 en dat betekent dat men hier € 317,50 moet betalen voor slechts 8 dagen! Het is daarom beter dat u P2 boekt indien u wilt kort parkeren vliegveld Rotterdam. In onderstaande tabel vindt u het overzicht van de parkeertarieven op Rotterdam Airport, met daarin suggesties van alternatieven. Voor meer informatie over de desbetreffende parking, lees verder onder tabel of klik op de naam in de tabel. Let wel, het lang parkeren Rotterdam Airport op P2 Business is niet mogelijk voor 14 dagen!

Lang Parkeren Rotterdam Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

P2 Rotterdam (official)

€ 317,50

€ 97,50

0 -1 min lopen

Garant Parking

€ 45,00

€ 69,00

1 min lopen

NuParkeren

€ 55,99

€ 63,00

1 min lopen

Easy Valet Parking

€ 57,99

€ 75,00

1 min lopen

Park Air

€ 57,99

€ 68,99

1 min lopen

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op april 2019 en hiervoor is de officiële Rotterdam Airport The Hague Airport pagina geraadpleegd.

 

Zoals u kunt zien verschillen de parkeertarieven enorm. Daarbij vermeld dat het ook nog goedkoper is om vooraf te reserveren op P2 Luchthaven Rotterdam! Deze € 317,50 is het ‘voordelige’ vooraf gereserveerde parkeertarief, wat het op locatie extra kost is onbekend. Overig genoemde parkings zijn valet aanbieders. Dat houdt in dat u rechtstreeks naar de terminal van Rotterdam rijdt, daar handigt u de auto over aan een chauffeur die het parkeerproces voor u gaat volbrengen. Bij terugkomst rijdt hij of zij de auto weer netjes voor. Dat is nog eens prettig lang parkeren Rotterdam The Hague Airport! De allerscherpste en laagste parkeerdeals vindt u terug in onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b