Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Parkeer uw auto

  U parkeert uw auto, hoort waar u bij terugkomst wordt opgehaald en krijgt een telefoonnummer mee.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus heenreis

  De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus terugreis

  U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking hebt gekregen en u loopt naar de afgesproken plek.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen.

Lang parkeren Zaventem

Brussel Airport, ook wel Zaventem Airport genoemd, is de grootste luchthaven van België. Er zijn ruim 200.000 vliegbewegingen en ongeveer 25 miljoen reizigers bij deze drukke luchthaven. De luchthaven ligt in de gemeente Zaventem en daar komt dan ook de naam Zaventem Airport vandaan, sinds 2006 is Brussels Airport de officiële naam. Het is zeer druk, dit geldt niet alleen voor de vluchten maar ook voor het parkeren rondom dit vliegveld. Bent u op zoek naar parkeren Zaventem, dan bent u aan het juiste adres. U heeft eenvoudig een parkeerplaats gereserveerd en binnen enkele minuten wellicht al tientallen euro’s bespaard.

Op deze pagina vindt u alle informatie over lang parkeren Zaventem, ook wel shuttle parkeren Zaventem genoemd. Dit is de meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en wij snappen ook wel waarom. Het parkeren gaat zeer eenvoudig in zijn werking en de tarieven die de parkeerbedrijven op onze website hanteren zijn stukken voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van Brussel Airport.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Ga goed voorbereid op reis!

Wanneer u op vliegreis gaat dan is het aangeraden van tevoren een parkeerplaats te reserveren. De tarieven zijn doorgaans voordeliger wanneer u online reserveert én u bent gegarandeerd zeker van een parkeerplaats. Het voordeel van lang parkeren Brussels Airport is dat u geen vrienden of familie hoeft te vragen en ook direct weer met uw eigen auto naar huis kunt. Shuttle parkeerplaatsen zijn meestal tot 2 uur van tevoren te reserveren en valet parkeerplaatsen zijn meestal tot 12 uur van tevoren te reserveren.

Parking_zaventem_plan

Shuttle parkeren bij Brussel Airport

Via onze website reserveert u gemakkelijk een parkeerplaats die u direct afrekent middels de bekende betaalmethoden. Vervolgens krijgt u van ons binnen enkele minuten uw bevestiging toegezonden. Indien u kiest voor lang parkeren Brussel Zaventem rijdt u op de dag van vertrek naar de parking en parkeert u al daar uw auto. Vervolgens wordt u binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht, veelal is dit binnen 15 minuten. U krijgt een kaartje mee van de parking met daarop het te bellen nummer voor de terugweg. Dit nummer vindt u tevens op uw reserveringsbevestiging. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft mogen nemen. U wordt vervolgens weer opgehaald door een shuttle Zaventem en naar de parkeerplaats gebracht. Bekijk voor een uitgebreide uitleg over shuttle of valet parking Zaventem onze parkeervormen pagina!

 

Overzicht van het shuttle parkeeraanbod

Parking icoon  Aantal parkeerplaatsen3
Beoordeling icoon Best beoordeeldExpress Parking
Geld icoon Goedkoopste parkingAeropark1000
Afstand icoon Dichtst bij luchthavenExpress Parking

 

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Wij zijn al jarenlang full-time actief in de parkeerbranche. Dit heeft meerdere voordelen want hierdoor kennen wij de parkeerbranche én de parkeerproducten zeer goed. Wij weten precies wat we wel en niet moeten aanbieden op onze website. Wij werken namelijk alleen samen met parkeerbedrijven die aan onze strenge eisen voldoen. Onze website is daarnaast zo ingericht om het vergelijkings- en reserveringsproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Op zoek naar Zaventem lang parkeren? U heeft al binnen enkele minuten uw ideale parkeerplaats gevonden én gereserveerd.

Beoordelingen en Ervaringen van lang parkeren Zaventem

Wij willen u graag alles vertellen over onze website en over lang parkeren Brussel. Niemand kan dit echter beter dan onze klanten! Daarom krijgt iedere klant een uitnodiging om een beoordeling te geven over hun gekozen parkeeraanbieder. Zij kunnen u precies vertellen hoe het werkt en hoe het ervaren wordt!

 

Lang parkeren bij Zaventem, de Tarieven en Locaties

Lang parkeren Zaventem Airport kent veel verschillende mogelijkheden, locaties en tarieven. Goed om te weten is dat u doorgaans meer betaalt naarmate u dichterbij parkeert. De parkeerplaatsen op loopafstand en in de vorm van valet parking zijn de meest prijzige. De parkeerplaatsen in de vorm van shuttle parking zijn het meest voordelig en net zo makkelijk! U kunt al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u reserveert in het hoogseizoen.

Op de foto aan de rechterzijde ziet u alle mogelijkheden betreft de officiële p-producten. Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden met elke variërende tarieven. Wilt u meer informatie over de tarieven? Op onze blog pagina vindt u alle informatie over deze parkeerproducten en hierin worden deze producten tegenover onze producten gezet. Zo ziet u in één oogopslag wat u kunt besparen!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker