#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

P2 Bremen AirportP2 Bremen Airport

Gaat u op reis vanaf Bremen Airport? Dan zult u erachter komen hoe eenvoudig het is en dat u wellicht veel geld kan besparen. Rondom deze kleine luchthaven zijn er twee officiële parkeerplaatsen te reserveren en meerdere budget parkeeraanbieders. De officiële parkeerplaatsen zijn enkel te reserveren via de website van Bremen Airport. De budget parkeeraanbieders zijn eenvoudig via onze website te reserveren.

Parkeren Bremen Luchthaven is mogelijk bij de parkeerplaatsen P1 en P2 Bremen. Wij vertellen u in dit artikel graag alles over het parkeren bij de luchthaven van Bremen en de P2 locatie.

 

Meer informatie over het parkeren bij Bremen Airport

Bremen Airport ligt net over de Duitse grens, op slechts 2 uur reistijd van een aantal grote Nederlandse steden. Omdat het met het openbaar vervoer lastig te bereiken is kiezen veel mensen ervoor om met de auto naar de luchthaven te reizen. In totaal zijn er 4.500 parkeerplaatsen beschikbaar verdeeld over twee locaties. Het gros van deze parkeerplaatsen zijn gelokaliseerd in een parkeergarage. Vanaf P2 Airport Bremen is het ongeveer 150 meter lopen tot alle terminals. Het adres van de parkeergarage is Fitzmauricestraße, 28199 Bremen.

 

Parkeertarieven van P2 Bremen

In de onderstaande tabel vindt u de kosten voor het parkeren bij Bremen Airport. Hierin zijn P2 Bremen Airport en de drie beschikbare budget parkeeraanbieders toegevoegd. De parkeerlocaties zijn hierin te vergelijken op basis van de parkeervorm, kosten per week, kosten per dag en de transfertijd. U kunt direct zien dan de officiële locatie een stuk prijziger is dan de budget parkeeraanbieders. Tijdens een week parkeren in het hoogseizoen kunt u al snel € 35,00 besparen.

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P2 Bremen

Loopafstand

€ 75,00

€ 9,38

5 min

Budget Parkeeraanbieders

MyParkPoint

Shuttle

€ 30,99

€ 3,75

10 min

Parkflug24

Shuttle

€ 33,99

€ 4,25

3 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Bremen Airport parkeren website.

 

De informatie over het parkeerproces

U kunt ervoor kiezen een reservering te maken, dit is echter niet noodzakelijk. In beide gevallen rijdt u naar het adres Fitzmauricestraße, 28199 Bremen. Wanneer u geen reservering heeft gemaakt dan trekt u een kaartje en de slagboom zal openen. U kunt de kosten bij terugkomst betalen. Wanneer u wel een reservering heeft gemaakt dan betaalt u online en zal op de dag van parkeren de slagboom openen middels kentekenherkenning. Wanneer u zorgeloos op reis wilt gaan dan is een online reservering aan te raden.

 

Extra tip voor het parkeren bij Airport Bremen

Wanneer u gegarandeerd een voordelige parkeerplaats wilt, dan hoeft u op onze website enkel Bremen Airport en uw reisdata te selecteren. U wordt direct het beschikbare aanbod getoond, dit kunt u eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren. Zodra u een keuze heeft gemaakt dat kunt u deze direct reserveren en zo simpel bent u dus voorzien van een parkeerplaats.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b