Lang Parkeren Rotterdam Airport

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Rotterdam Airport inclusief shuttleservice? Middels onze handige vergelijkingstool helpen we u met het vinden én boeken van een voordelige en veilige parkeerplaats. 

Gaat u een vliegreis maken en bent u nog op zoek naar het lang parkeren Rotterdam the Hague Airport? U bent bij ons aan het juiste adres. U hoeft enkel uw reisdata te selecteren en wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod. U kunt de vergelijking starten en direct uw gewenste parkeerplaats vastleggen. 

Vergelijkt u liever ook andere vormen van het parkeren Rotterdam Airport, zoals valet parkeren? Selecteer simpelweg uw voorkeuren en wij passen het parkeeraanbod aan. Na afronding van een reservering ontvangt u alle informatie omtrent het parkeren per mail. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

icoon shuttle parkerenOntdek de shuttle parkeergelegenheden

Door het jaarlijks groeiende aantal bezoekers en het stijgende aantal vliegreizen, is het belangrijk dat de parkeerplaatsen meegroeien. Gelukkig beschikt Rotterdam Airport over meer dan genoeg parkeeraanbieders rondom het vliegveld, die wij bij Vliegen en Parkeren graag voor u op een rijtje zetten.

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent een long term parking Rotterdam Airport, ook wel shuttle parkeren genoemd. Wilt u liever meer informatie over een valet parking Rotterdam Airport? Bekijk dan eens de desbetreffende pagina voor meer info en inzicht in het parkeeraanbod. 

Airport-Rotterdam-parking

Shuttle Parkeren bij Rotterdam Airport

De meest voorkomende parkeervorm rondom Rotterdam Airport is het valet parkeren. Valet parkeren is een comfortabele maar ook prijzige parkeervorm. Op het moment van schrijven is er slechts een shuttle parkeerplaats beschikbaar en dat is Speed parking. 

Wanneer u kiest voor Zestienhoven lang parkeren bij Speed Parking dan rijdt u direct naar het adres van de parking en parkeert u hier uw auto. U wordt vervolgens zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht middels de aanwezige shuttleserivce, houdt rekening met eventuele wachttijd. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebrach naar de parkeerplaats. 

 

🅿️ Aantal parkeerplaatsen1
🏆 Best beoordeeldSpeed Parking
💶 Goedkoopste parkingSpeed Parking
📍 Dichtst bij luchthavenSpeed Parking

 

Speed Parkinglogo Speed Parking Rotterdam Airport

Speed Parking ligt op ongeveer 5 minuten reistijd van Vliegveld Rotterdam. Long parking Rotterdam Airport heeft één groot voordeel ten opzichte van de valetservices; bij Speed Parking kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis en u hoeft ze dus niet in te leveren. De parkeerplaats en services zijn geopend van 05:00 tot 00:00. 

Boek nu →

 

Meer info over het parkeren bij Rotterdam Airport

Zoals al eerder benoemd kunt u parkeren aan de hand van verschillende parkeermethodes. U kunt in totaal kiezen uit drie verschillende parkeervormen; shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. 

Naast het aanbod beschikbaar op onze website, kunt u uw auto ook parkeren op een van de parkeerplaatsen van Luchthaven Rotterdam zelf. Het vliegveld heeft zelf namelijk 6 mogelijke parkeeropties, met allemaal hun eigen tarieven. Zeker wanneer u wilt lang parkeren luchthaven Rotterdam, is het misschien verstandig om de parkings op onze website te overwegen. Dat scheelt namelijk behoorlijk wat geld aan het eind van de rit!

Bent u benieuwd naar een totaaloverzicht van de tarieven, dus inclusief de officiële parkeerplaatsen? Bekijk dan eens ons artikel omtrent de parkeertarieven Rotterdam Airport. Hier vindt u alle mogelijkheden in één handig overzicht.

Reviews en ervaringen bij Rotterdam The Hague Airport

Om de kwaliteit van de parkeerservices te waarborgen én stimuleren hebben we uw hulp nodig. Wij kunnen u namelijk 100 keer vertellen hoe betrouwbaar en veilig de parkings zijn, maar dat laten we liever onze klanten zelf doen. Om deze reden worden terugkerende klanten gevraagd naar hun parkeerervaring. Zo kunnen zij toekomstige klanten inspireren en wellicht adivseren bij het maken van hun ideale parking keuze!

Wilt u zo voordelig mogelijk parkeren zonder in te leveren op service? Bekijk eens onze top 5 goedkoop parkeren Rotterdam Airport en kom erachter hoe voordelig het parkeren bij de luchthaven kan zijn.

 

Meer info over Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport, door de Nederlanders ook wel Rotterdam Airport genoemd heeft in de laatste jaren een flinke groei aan passagiers gehad; tegenwoordig starten hier jaarlijks bijna 2 miljoen vliegreizigers aan hun reis. Rotterdam Airport werd opgericht in 1956 en heeft inmiddels heel wat naamsveranderingen doorgevoerd. De luchthaven heet tegenwoordig Rotterdam The Hague Airport en is de tweede grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alles over het vliegveld zelf, maar ook over het lang parkeren airport Rotterdam.

Door de toemende drukte in vliegreizigers wordt het steeds belangrijker dat men voorafgaand aan de reis een parking boekt. Dit kan namelijk onnodig stress voorkomen. Het zou zonde zijn als u gehaast of in paniek op het vliegveld nog zoekt naar een plekje, waarbij uiteindelijk vaak het hoogste tarief nog betaald wordt. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van uw ideale parking! Zo hoeft het lang parkeren Rotterdam niet duur te zijn en kunt u deze al geregeld hebben in slechts twee minuutjes.  

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker