Hoe gaat het in zijn werk?

 • Parking Type Step icon
  Parkeer uw auto

  U parkeert uw auto, hoort waar u bij terugkomst wordt opgehaald en krijgt een telefoonnummer mee.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus heenreis

  De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.

 • Parking Type Step icon
  Shuttlebus terugreis

  U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking hebt gekregen en u loopt naar de afgesproken plek.

 • Parking Type Step icon
  Naar huis

  Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen.

Lang Parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport werd opgericht in 1956 en heeft inmiddels heel wat naamsveranderingen doorgevoerd. De luchthaven heet tegenwoordig Rotterdam The Hague Airport en is de tweede grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alles over het vliegveld zelf, maar ook over het lang parkeren airport Rotterdam.v

Door de toemende drukte in vliegreizigers wordt het steeds belangrijker dat men voorafgaand aan de reis een parking boekt. Dit kan namelijk onnodig stress voorkomen. Het zou zonde zijn als u gehaast of in paniek op het vliegveld nog zoekt naar een plekje, waarbij uiteindelijk vaak het hoogste tarief nog betaald wordt. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van uw ideale parking! Zo hoeft het lang parkeren Rotterdam niet duur te zijn en kunt u deze al geregeld hebben in slechts twee minuutjes.  

Waarom kiezen voor ?
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Ga voorbereid op reis

Rotterdam The Hague Airport, door de Nederlanders ook wel Rotterdam Airport genoemd heeft in de laatste jaren een flinke groei aan passagiers gehad; tegenwoordig starten hier jaarlijks bijna 2 miljoen vliegreizigers aan hun reis. Door het jaarlijks groeiende aantal bezoekers en het stijgende aantal vliegreizen, is het belangrijk dat de parkeerplaatsen meegroeien. Gelukkig beschikt Rotterdam Airport over meer dan genoeg parkeeraanbieders rondom het vliegveld, die wij bij Vliegen en Parkeren graag voor u op een rijtje zetten. Het parkeren Rotterdam Airport begint op onze website! 

Airport-Rotterdam-parking

Shuttle Parkeren bij Rotterdam Airport

De meest voorkomende parkeervorm rondom Rotterdam Airport is het valet parkeren. Een groot voordeel hiervan is dat u direct naar de luchthaven van Rotterdam rijdt en vanaf hier wordt het parkeerproces door de parking overgenomen. Deze manier van parkeren wordt stap voor stap nogmaals uitgelegd op uw reserveringsbevestiging. U zult zelf ervaren hoe gemakkelijk en luxe het lang parkeren vliegveld Rotterdam eigenlijk is! Via onze website vindt u eenvoudig alle parkeermogelijkheden en valet aanbieders die beschikbaar zijn in uw reisperiode. Heeft u nog vragen, contact dan ook gerust onze klantenservice of kijk bij valet parking Rotterdam.

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Omdat reizen met het vliegtuig vaak wat duurder is, wilt u natuurlijk niet ook nog een flink bedrag aan parkeerkosten betalen. Dat begrijpen wij helemaal. Al sinds 2013 zijn we bij Vliegen en Parkeren actief in de parkeerbranche rondom vliegvelden. Dat houdt in dat wanneer u bij Rotterdam Airport lang parkeren gaat, wij u gemakkelijk van advies kunnen voorzien.

Reviews en ervaringen bij Rotterdam The Hague Airport

Om de kwaliteit van de parkeerservices te waarborgen én stimuleren hebben we uw hulp nodig. Wij kunnen u namelijk 100 keer vertellen hoe betrouwbaar en veilig de parkings zijn, maar dat laten we liever onze klanten zelf doen. Om deze reden worden terugkerende klanten gevraagd naar hun parkeerervaring. Zo kunnen zij toekomstige klanten inspireren en wellicht adivseren bij het maken van hun ideale parking keuze!

Vliegveld Rotterdam, de tarieven & on-airport locaties

Bovenstaande tekst is vooral gebaseerd op de aanbieders die wij op ons platform aanbieden. Dat zijn parkings die niet op, maar rondom de luchthaven gevestigd zijn. Hiervan merkt u echter bijna niets, want de chauffeur zal uw auto bij de terminal komen ophalen en afzetten.

Natuurlijk is het wel goed om te weten wat de mogelijkheden van Rotterdam Airport zelf zijn. Het vliegveld heeft zelf namelijk 6 mogelijke parkeeropties, met allemaal hun eigen tarieven. Zeker wanneer u wilt lang parkeren luchthaven Rotterdam, is het misschien verstandig om de parkings op onze website te overwegen. Dat scheelt namelijk behoorlijk wat geld aan het eind van de rit!

Voor meer informatie over de verscheidene parkeerfaciliteiten van Rotterdam Airport, klik op onderstaande knop. Daarin vindt u info en kenmerken over alle on-airport parkeerplaatsen en de bijbehorende kosten.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker