Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 4 Goedkoop Parkeren Weeze Airport

Top-5-frame3

Weeze Airport is tegenwoordig een populaire luchthaven voor Nederlandse vliegreizigers. Dat komt omdat het maar net over de Duitse grens ligt, waardoor u in no-time op de luchthaven bent. Vliegveld Weeze mag dan wat kleiner zijn, maar ook zij hebben parkeerplaatsen nodig. U heeft meerdere opties, u kunt namelijk direct bij Weeze Airport parkeren, maar ook nabij de luchthaven in combinatie met een shuttleservice. U kunt zowel de officiële als de on-officiële parkings via onze website reserveren. Wij vertellen u alles over onze parkeermogelijkheden!

 

Parkeertarieven bij Weeze Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Safe & Save Parking € 49,99€ 6,25Shuttle9 Min-
P3 Weeze€ 62,00€ 7,75Loopafstand10 Min
P2 Weeze€ 74,00€ 9,25Loopafstand3 Min
P1 Weeze€ 88,00€ 11,00Loopafstand1 Min

 

1. Safe & Save Parking, € 49,99 - 8 dagen

Nummer 1 in onze lijst is Safe and Save parking. De naam zegt het al: Hier kun je goedkoop parkeren Weeze airport, terwijl uw auto op een veilige plek staat geparkeerd, dat is wel zo prettig. Bovendien, bevindt de parking zich maar op 8 minuten reisafstand van de luchthaven. Helemaal handig voor de Nederlandse vliegreizigers: De parking is gevestigd in Nederland! U bespaart zo niet alleen op uw parkeerkosten en op benzine kosten, u kunt zelfs communiceren in eigen taal!

 

2. P3 Weeze Airport, € 62,00 - 8 dagen

Zoals hierboven al vermeld, is het parkeren op Airport Weeze vaak duurder dan het parkeren nabij. P3 Weeze Airport biedt de goedkoopste parkeermogelijkheid op de luchthaven. Een stukje lopen wordt hierbij wel van u gevraagd. P3 bevindt zich namelijk op 10 minuten loopafstand, want u parkeert de auto op circa 600 meter vanaf de terminal. Reisbureau’s en gehandicapten kunnen bij P3 een speciaal tarief krijgen en zo kan het parkeren Weeze goedkoop nog voordeliger!

 

3. P2 Weeze Airport € 74,00 - 8 dagen

Derde in de lijst van parkeren Weeze Airport goedkoop is P2 Weeze Airport. Deze parking bevindt zich op ongeveer 300 meter loopafstand en u kunt uw autosleutel meenemen op reis. De parkeerplaats is riant voozien op de vlakken van veiligheid, faciliteiten en service. U kunt er op ieder moment van de dag parkeren, het is namelijk 24/7 geopend.

 

4. P1 Weeze Airport, € 88,00 - 8 dagen

Last but not least in onze lijst van parkeren Weeze Vliegveld goedkoop vindt u P1 Weeze Airport, hier parkeert u praktisch voor de deur, namelijk op slechts 50 meter loopafstand. Dat heeft voordelen, maar ook een prijskaartje. U kunt hier 24/7 terecht, uw autosleutels meenemen en de parkeerplaats is uitermate goed beveiligd.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker