Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Weeze Airport

ParkingTarifs

Gaat u op vliegeis vanaf Weeze Airport en bent u hierdoor op zoek naar een Weeze Airport parking? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de parkeertarieven rondom de luchthaven, in dit artikel vindt u een handig overzicht van de tarieven en wordt iedere parkeeroptie verder uitgelegd. Zo weet u precies wat u kunt verwachten! 

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Weeze Airport

ParkeeraanbiederKosten per week 
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijd

P1 Weeze

€ 63,68

€ 7,98

Loopafstand

50M

P2 Weeze

€ 76,22

€ 9,53

Loopafstand

300M

P3 Weeze

€ 90,64

€ 11,33

Loopafstand

600M

Safe & Save Parking

X*

X*

Shuttle

8 min

Safe & Save Parking

X*

X*

Valet

0 min

X*: geen beschikbaarheid via Vliegen en Parkeren

 

In de bovenstaande tabel van de parkeren Weeze kosten vindt u al onze parkeerproducten bij Weeze Airport terug. Zoals u kunt zien zijn er drie officiële producten en één budget parkeeraanbieder te reserveren op het moment van schrijven. De parkeerplaatsen P1, P2 en P3 Weeze zijn allen op loopafstand gelegen van Weeze Airport. De tarieven gaan omhoog naarmate u dichterbij parkeert. Ondanks dat het officiële producten zijn kunt u alsnog tegen scherpe tarieven parkeren, zelfs tijdens het hoogseizoen. Bij budget parkeeraanbieder kunt u kiezen voor een shuttle én valetservice, hierbij is het shuttle parkeren de voordelige variant.

Let op: de tarieven van Safe & Save Parking worden niet getoond omdat deze parking (tijdelijk) niet te boeken is via onze website. 

 

Meer info over de Parkeermogelijkheden

P1 Weeze Airport

Zoals eerder vermeld parkeert u bij P1 Weeze Airport op loopafstand. De parkeerplaats ligt direct bij de luchthaven, hierdoor bedraag de loopafstand slechts 50 meter en zo bent u dus binnen een oogwenk op de luchthaven. Wanneer u reserveert kunt u de parkeerplaats betreden middels kentekenherkenning.

  • Prijs: € 90,64
  • Parkeervorm: Loopafstand
  • Service: Sleutelbehoud & kentekenherkenning

Boek nu →

 

P2 Weeze Airport

De tweede parkeerplaats van de luchthaven, P2 Weeze Airport, ligt op ongeveer 300 meter afstand, zo bent u dus binnen enkele minuten bij de luchthaven. Ook hier betreedt en verlaat u de parkeerplaats middels kentekenherkenning.

  • Prijs: € 76,22
  • Parkeervorm: Loopafstand
  • Service: Sleutelbehoud & kentekenherkenning

Boek nu →

 

P3 Weeze Airport

De derde en laatste officiële parkeerplaats, P3 Weeze Airport ligt op ongeveer 600 meter afstand. Hierdoor bent u dus nog steeds slechts enkele minuten onderweg. U kunt net als bij P1 en P2 uw autosleutels behouden bij P3 Weeze en ook hier betreedt u de parkeerplaats met kentekenherkenning.

  • Prijs: € 63,86
  • Parkeervorm: Loopafstand
  • Service: Sleutelbehoud & kentekenherkenning

Boek nu →

 

Safe & Save Parking

Safe & Save Parking is de enige beschikbare budget parkeeraanbieder. Deze parkeerplaats is te reserveren met zowel shuttle- als valetservice. De parkeerplaats ligt op 8 minuten reistijd en ligt nog in Nederland, ook wel zo fijn voor onze Nederlandse reizigers. De kans is dan ook groot dat u wordt geholpen door Nederlandse werknemers.

 

 

Meer info over Weeze Airport

Weeze Airport is een kleine Duitse luchthaven, net over de Nederlandse grens bij Bergen. De luchthaven wordt vanwege zijn ligging en voordelige vluchten veelvuldig gebruikt door Nederlandse reizigers. Reizigers vanuit bijvoorbeeld Nijmegen hoeven slechts 30 kilometer te rijden. Jaarlijks gebruiken ongeveer 2 miljoen reizigers de luchthaven. Daarvan komen de meesten met de auto en zijn hierdoor op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden en kunt u eenvoudig terecht bij de officiële parkings. 

Het is wellicht een luchthaven waar u niet zoveel vanaf weet, daarom vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en kosten parkeren Weeze. Rondom de luchthaven zijn er een drietal officiële parkeermogelijkheden die allen direct bij de luchthaven gevestigd zitten. Wij vertellen alles over de parkeermogelijkheden en de bijbehorende parkeerkosten Weeze.

 

Disclaimer van de prijzen

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2021.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten zijn opgenomen in het bovenstaande overzicht.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker