#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Weeze

Airport Weeze, voormalig Flughafen Niederrhein, is een vliegveld in Duitsland en ligt in Weeze. Vlak over de Noord-Limburgse grens van Bergen en op 33 km afstand vanaf Nijmegen, bevindt zich het Duitse kleine vliegveld. Dit maakt dat Weeze zodanig gelegen is, dat het gemakkelijk en snel te bereiken valt voor zowel Vlaamse- als Nederlandse vliegreizigers. Behalve de gunstige locatie, is het vliegen vanaf Weeze Airport tevens interessant vanwege de vliegprijzen. Nederlanders vliegen graag vanuit Weeze, omdat de kosten voor het vluchten veelal lager zijn in Duitsland dan in Nederland. Sterker nog, in 2008 werd bekend gemaakt dat het merendeel maar liefst 52% (!) van de reizigers op Weeze Airport, Nederlands zijn!

Vliegveld Weeze wordt weleens verward met Dusseldorf Airport, vanwege haar ‘bijnaam’ Dusseldorf Weeze Airport. Echter, in 2004 werd de naam Weeze Airport aangenomen en werd benadrukt dat de luchthaven niet langer Airport Düsseldorf-Weeze genoemd mag worden. Echter, Ryanair (de budget airline) mag reeds, opvallend genoeg, nog wel de aanduiding Düsseldorf (Weeze) gebruiken en dat kan wellicht verwarring veroorzaken voor reizigers. Dit is misleidend, zeker omdat de luchthaven zich op maar liefst 80 km afstand van het grote Dusseldorf bevindt. Op onze website proberen wij een zo goed mogelijk onderscheid te maken tussen het parkeren Weeze en het Parkeren Dusseldorf Weeze. Om deze reden schrijven we in onderstaande tekst enkel over Weeze airport en het parkeren Weeze Airport. 

Adres Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Zoals hierboven omschreven is Weeze airport uitstekend bereikbaar vanuit Nederland. De snelweg A73, A77, A57 leiden reizigers naar de Duitse luchthaven. Voor alle reizigers die met de auto komen, is het verstandig om vooraf hun Weeze parking te boeken. De luchthaven zelf, beschikt slechts over 3 parkeerfaciliteiten. De P1 ook wel Terminal Parking genoemd, de P2 ofwel Smart Parking en de P3 Weeze met als bijnaam Budget Parking vangen in totaal een klein gedeelte van alle reizigers op. Echter, hier zijn de tarieven hoog. Daarnaast ontstaat er schaarste in parkeerplekken omdat er ieder jaar meerdere vliegreizigers vanuit Weeze aan hun reis beginnen. Het is daarom goed om u vooraf te informeren over alternatieve mogelijkheden en alvast een plek te reserveren voor uw auto. Het goedkoop parkeren Weeze Airport doet u door vroeg te boeken. Want wat geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe meer parkeerkosten u bespaart!

Parkeervormen bij Weeze Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Op Weeze parkeren kan op twee manieren. U kunt enerzijds on-airport parkeren. Dit kan op de Terminal-, Smart- of Budget parking van de luchthaven zelf. Of u kunt kosten besparen door een shuttle parkeerdienst te boeken. Het shuttle parkeren is eenvoudig parkeeralternatief, wat veel geboekt wordt bij vliegveld Weeze. Dit houdt in dat u niet op de luchthaven, maar in de buurt daarvan parkeert. U rijdt naar het adres van de geboekte parking toe, waarna de reis naar het vliegveld met een shuttle bus wordt voortgezet. Deze bussen rijden op basis van een flexibel rijschema en dus hoeft u nooit langer dan 30 minuten te wachten. Bovendien, helpt de chauffeur met het in- en uitladen van uit bagage en wordt u direct voor de terminal afgezet. Voor het shuttle parkeren hoeft u dus nauwelijks extra reistijd in te plannen en op die manier kunt u goedkoop lang parkeren bij Weeze Airport. Indien gewenst, kan men ook een parkeerplek bij P3 Weeze reserveren via onze website Vliegen en Parkeren!

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

U begint met de auto aan uw reis en wilt daarom parkeren bij vliegveld Weeze. Maar u ziet door de bomen het bos niet meer, of u wilt meer informatie over alle mogelijkheden? Dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het goede adres. In 2013 werden wij het eerste Nederlandse onafhankelijke vergelijkingsplatform dat Nederlandse- en Vlaamse vliegreizigers helpt bij het vinden van hun ideale parkeerplaats rondom luchthavens. Het lang parkeren Weeze kan op verschillende manieren. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u goedkoop, maar ook betrouwbaar parkeert. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie en wordt onnodige stress voorkomen. Boek daarom uw parking al voordat u op reis gaat. Zo bent u verzekerd van een plek en bovendien, hoe eerder u reserveert hoe meer kosten u kunt besparen!  

Onafhankelijk

Bij Weeze Airport parkeren kan op verschillende manieren, bij Vliegen en Parkeren willen we dat uw auto veilig geparkeerd staat, maar tegen een eerlijke prijs. Hierom doen wij ook alles op een eerlijke en transparante manier. Als objectief vergelijkingsplatform, laten we u alle mogelijkheden van parkeren Airport Weeze zien. Bekijk alle foto’s, tarieven en informatie per parking en maak daarna een weloverwogen keuze.

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring in de parkeerbranche, kennen wij onze parkeerproducten erg goed. Bij Vliegen en Parkeren vinden we betrouwbaarheid minstens zo belangrijk als een goede prijs. Door regelmatig contact met parkeeraanbieders en terugkerende klanten, kunnen we de kwaliteit van ons platform waarborgen. Zo maken we niet alleen het goedkoop parkeren Weeze mogelijk, maar ook weten we zeker dat uw auto in goede handen is!

De laagste prijs

Dagelijks is het Vliegen en Parkeren team bezig met het scoren van de scherpte parkeerdeals. Zo weten we zeker dat u goedkoop bij vliegveld Weeze kunt parkeren. Speciaal voor onze Vlaamse en Nederlandse vliegreizigers onderhandelen wij over parkeertarieven en houden we andere platforms nauwlettend in de gaten. Is uw ideale parking ergens anders goedkoper? Laat het ons gerust weten!

Veilig reserveren

Een reservering maken via Vliegen en Parkeren is volstrekt betrouwbaar. Onze website is voorzien van het SSL-certificiaat. Dat is te herkennen aan het groene slotje. Bovendien, alle betalingen lopen via de bekende betalingsprovider: Multi Safepay. 

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Weeze Airport

Hierboven is het al kort besproken; om de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons platform te behouden, verzamelen wij dagelijks klantervaringen. Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat de parkeeraanbieders op onze website betrouwbaar zijn, maar dat kunnen onze klanten nog veel beter! Hun verhaal telt! Wij hopen dat zij u, met hun parkeerervaring, een advies kunnen bieden en/of kunnen inspireren in de zoektocht naar uw meest geschikte parking. Bekijk daarom ook altijd voor u een parking reserveert, wat de reviews zijn. Zo kunt u zorgeloos aan de reis beginnen! Bent u net terug van de reis en wilt u ook uw mening delen? Contact dan gerust onze gratis klantenservice!

P3 Weeze
Beoordeling
7.7 Goed
Safe & Save Parking
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Valet Parking Weeze
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Easy Airport Parking Weeze
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Weeze Airport

Parkeren op vliegveld Weeze, Tarieven en Locaties

Parkeren vliegveld Weeze kunt u o.a. doen op één van de drie locaties die Weeze Airport zelf in haar bezit heeft. Deze drie officiële parkeervoorzieningen zijn met elkaar vergeleken, het Vliegen en Parkeren team zocht naar de tarieven, informatie en verschillen van de drie locaties. Deze vindt u terug door op onderstaande knop te drukken.

Daarnaast, geven we in die artikelen ook alternatieve en goedkopere parkeermogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig alle prijzen en opties met elkaar vergelijken. Het lang parkeren Weeze, van 8 dagen kost op de Terminal parking namelijk € 88 euro, de Smart parking kost 74 euro en de Budget parking € 62. Deze prijzen zijn verschaft van de officiële Weeze airport pagina. Daarnaast, bieden wij ook de P3 Weeze aan op onze website, dus deze kunt u meteen reserveren! Wilt u meer informatie over voorgenoemde drie mogelijkheden? Dan vindt u die informatie in onderstaande link.

Op onze website kost het parkeren van uw auto, voor 8 dagen slechts € 57,50! Bovendien, duurt het maken van een reservering maar twee minuten en hiervoor is geen account nodig. Direct na het boeken ontvangt u een e-mail met daarin het adres, telefoonnummer en overige info van de parking. Dit is tevens het inrijdbewijs op de parking. Bij Weeze Airport is er zelfs de mogelijkheid om nog in Nederland te parkeren, bij een Nederlands sprekende parking! Dat maakt communiceren toch net een stukje makkelijker…  

Wilt u nog meer of aanvullende informatie over Weeze Airport ontvangen? Klik dan op onderstaande link en vindt alles wat u moet weten over vliegveld Weeze! 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )