#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Weeze

Airport Weeze, voormalig Flughafen Niederrhein, is een Duitse luchthaven vlak voorbij de Nederlandse grens bij Bergen en ligt op slechts 33 km afstand van Nijmegen. Hierdoor is Weeze airport een zeer aantrekkelijke luchthaven voor Nederlandse reizigers. De laatste jaren vertrekken er een kleine 2 miljoen reizigers op jaarbasis vanaf de luchthaven.

Door de enorme groei van de laatste jaren is het lastiger geworden een goed overzicht te krijgen van parkeren Vliegveld Weeze. Er zijn namelijk officiële parkeerplaatsen maar ook on-officële externe parkeeraanbieders. Weeze Airport kent drie offciële p-parkeerplaatsen, deze vindt u samen met een aanbod van externe parkeeraanbieders terug op onze website. Wij adviseren van tevoren te reserveren, zo bent u verzekerd van een parkeerplaats een bespaart u gegarandeerd!

Open aanbiederlijst
Adres Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Weeze Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Weeze Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.9/10, gebaseerd op 184 reviews.

De verschillende parkeervormen bij Weeze Airport

Categorie Beste optie
Best beoordeeld: P1 Weeze
Goedkoopste Shuttle parking: Safe & Save Parking
Goedkoopste Valet parking: Valet Parking Weeze
Parkeren op Loopastand: P1, P2 & P3
Aantal Parkeermogelijkheden:  5 parkeerplaatsen

 

Er zijn drie verschillende vormen van Parkeren Weeze Airport te onderscheiden, dit zijn shuttle parking, parkeren op loopafstand en valet parking. Alle drie de parkeervormen zijn te vinden én te reserveren via onze website.

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Er zijn meerdere parkeeraanbieders waar u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Deze zijn vanwege de lage tarieven de beste opties wanneer u lang wilt parkeren.

  • Safe & Save Parking is de goedkoopste optie. De reistijd bedraagt ongeveer 8 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema.
  • Easy Airport Parking ligt op ongeveer 11 minuten reistijd van de luchthaven en ook hier rijden de bussen volgens een flexibel schema.

Parkeeraanbieders op loopafstand

Wilt u dichtbij parkeren en simpelweg lopend naar de luchthaven? Dat kan, er zijn namelijk drie p-producten die allen een parkeerplaats op loopafstand aanbieden.

  • P1, P2 en P3 zitten allen direct bij de luchthaven gevestigd. U bent, afhankelijk van de parkeerplaats, ongeveer 1 tot 6 minuten aan de wandel en zijn ook prima geschikt om een langere periode te parkeren.

Parkeeraanbieders met valetservice

Wilt u écht direct bij de luchthaven parkeren dan kunt u kiezen voor valet service. U overhandigt uw auto namelijk direct bij de vertrekhal aan een chauffeur van de parking.

  • Valetparking Weeze is de enige valet optie op onze website. De chauffeur zal altijd voor u klaar staan, zowel bij aankomst als vertrek.

Reserveer een parkeerplaats bij Weeze Airport

Er zijn meerdere redenen waarom Weeze Airport parkeren de beste optie is wanneer u op vliegreis gaat. Airport Weeze is lastig en tijdrovend om met het openbaar vervoer te bereiken. Er gaan shuttlebussen vanaf Kevelear maar deze gaan niet frequent. Mist u de bus dan kunt u al snel een half uur tot uur wachten en wellicht uw vlucht missen.

Er vertrekken namelijk low-budget vluchten van maatschappijen zoals Ryanair. U kunt dus zeer goedkoop op vliegreis.

Luchthaven Weeze ligt net over de grens en is zeer eenvoudig te bereiken met de auto. Vanaf steden als Venlo en Nijmegen bent u slechts een half uur onderweg.

Om meer te weten

Onze Algemene Voorwaarden

Onze Top 4 Goedkoop Parkeren Weeze Airport

Een overzicht van de Parkeertarieven Weeze Airport

Alle informatie over P1 Weeze Airport

Alle informatie over P2 Weeze Airport

Alle informatie over P3 Weeze Airport

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b