#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
1
Bekijk beoordelingen

Xclusive Parking Valet Schiphol

Bent u op zoek naar een kwalitatieve valetservice bij Schiphol? Een waar uw auto overdekt staat, terwijl u weg bent? Dan bent u bij Xclusive Parking Schiphol aan het juiste adres. XP Schiphol is een van de weinige parkeeraanbieders die vrijwel alle mogelijke veiligheidsmaatregelen en faciliteiten levert. Denk aan 24-uurscamerabewaking, voertuiginspectie vooraf, omheining met slagbomen, een geasfalteerd en verlicht terrein, starthulp (als uw auto niet wil starten), bagagehulp op het vliegveld en 24 uur geopend.

Valet is een praktische oplossing voor wie niet onnodig veel tijd wil kwijt zijn aan het parkeren van zijn of haar auto. U rijdt simpelweg naar de vertrekhallen van de luchthaven en levert uw auto daar in bij een medewerker van Xclusive Parking. Hij of zij parkeert uw auto dan voor u. U hoeft zich vervolgens enkel nog te focussen op uw vlucht, de airport parking Schiphol doet de rest.

 

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3, 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Xclusive Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Xclusive Parking Valet
Xclusive Parking Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Stinenbosch- 17-03-2020 "Afspraak gemaakt en betaald voor Valet Parking, echter bij aankomst Schiphol wist men niks van Valet Parking op het door hen opgegeven telefoonnummer. 100 euro weggegooid!!! Nooit meer doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt valet-parkeren bij Xclusive Parking Amsterdam Airport

Op de dag van vertrek stelt u uw navigatie in op het adres van de vertrekhallen van luchthaven Schiphol. Daar wacht een medewerker van XP Parking Schiphol u op in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Hij zal u herkennen aan het door u opgegeven kenteken, waarna hij zich identificeert door de reserveringsbevestiging met daarop uw gegevens aan u te tonen. De medewerker zal de reservering met u doornemen, uw auto inspecteren en deze, nadat u een formulier hebt ondertekend, van u overnemen en naar de parkeerplaats rijden. U hoeft zich enkel nog om uw vlucht te bekommeren.

 

Ervaringen en beoordelingen van klanten

U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven, maar kunt ook de beoordelingen en ervaringen van onze klanten over Xclusive Parking Valet lezen. Na uw reservering krijgt u zelf de kans om uw ervaring met ons en die met de parkeeraanbieder te beoordelen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b