#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Valet Parking Zaventem

Brussel Airport, ook wel Zaventem Airport genoemd, is de grootste luchthaven van België. Er vertrekken en landen ruim 200 duizend vluchten en een kleine 25 miljoen passagiers op jaarbasis via deze drukke luchthaven. De luchthaven heet Zaventem omdat het gevestigd is in de gemeente Zaventem en ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van Brussel. Officieel is de naam in 2006 veranderd van Zaventem- naar Brussels Airport. Echter wordt de naam Zaventem nog veelvuldig gebruikt in de volksmond.

De meeste reizigers die via Brussels Airport op vliegreis gaan, reizen met de auto naar het vliegveld. De luchthaven is gemakkelijk te bereiken via de A201 en R0 ringweg. Brussels Airport heeft met behulp van de officiële parkeerplaatsen plek voor 10.600 auto’s. Hiermee kunnen de kleine 25 miljoen reizigers natuurlijk niet bediend worden. Hierdoor zult u vast denken dat het moeilijk is om parkeren Zaventem te reserveren, maar dat is niet het geval! Als u zeker wilt zijn van een parkeerplaats dan kunt u deze eenvoudig vooraf reserveren via onze website. Lees hieronder alles wat u moet weten over valet parkeren Zaventem.

Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert, dan kunt u voor vervelende verrassingen komen te staan. De luchthaven is al enorm druk en is ook nog eens op jaarlijkse basis aan het groeien. De groei geldt echter niet voor het aantal on-airport parkeerplaatsen. Er zijn gelukkig nog veel meer opties om met een gerust hart voor parkeren Zaventem te kiezen. Er zijn veel externe parkeerbedrijven rondom de luchthaven gevestigd die Brussel Airport parking aanbieden in de vormen van shuttle en valet parking Brussel Airport. U kunt de reservering voor shuttle parkeren nog tot 2 uur van tevoren te boeken en valet parking kunt u tot 12 uur van tevoren boeken. Meer informatie over de parkeervormen vindt u hieronder of op onze parkeervormen pagina. U heeft shuttle of valet parking Zaventem al binnen twee minuten geregeld!

Parkeervormen bij Brussel-Zaventem Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Wilt u lang parkeren Zaventem? Dat kan op twee manieren, namelijk shuttle en valet parking Brussel. Valet parking is een duurdere maar ook zeer comfortabele parkeervorm die rondom Zaventem Airport niet veel voorkomt. De meest gekozen parkeervorm rondom Zaventem is shuttle parking, dit betekent niet dat valet parking een mindere parkeervorm is, in tegendeel zelfs. Wanneer u valet parking Brussel Zaventem heeft geboekt dan rijdt u direct naar de vertrekhal van de luchthaven. Ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren neemt u telefonisch contact op met de door u gereserveerde parking. Bij aankomst zal er een chauffeur van de parking klaar staan om uw auto, na een korte inspectie, over te nemen. De chauffeur zal uw auto netjes parkeren op de parkeerplaats. Bij terugkomst zal hetzelfde proces zich herhalen en u kunt gemakkelijk en snel weer uw reis vervolgen. Makkelijker gaat parkeren Brussel Airport niet worden!

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

In uw zoektocht naar valet parking Zaventem Airport bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang bezig met een missie, en dat is parkeren rondom vliegvelden zo gemakkelijk, betrouwbaar én voordelig mogelijk te maken. Wij werken alleen maar samen met parkings die gecertificeerd zijn en aan onze strenge eisen voldoen. In 2013 waren wij zelfs het eerste boekingsplatform voor parking Brussel Airport. Waar wacht u nog op en regel parkeren op Brussels Airport via onze website, u bespaart gegarandeerd! Heeft u vragen? Aarzel dan niet en maak gebruik van onze gratis klantenservice of bekijk onze handige FAQ-pagina, wij helpen u graag op weg!

Onafhankelijk

Wij tonen al onze informatie op een eerlijke en subjectieve manier. Alles wordt dus feitelijk weergegeven waarbij niks of niemand bevoordeelt of benadeeld wordt. U komt alles te weten over een parking dankzij onze klantervaringen, details van de parkeerplaatsen en foto’s van de parkings.

Betrouwbaar

Onze parkings hanteren voordelige tarieven, dit betekent echter niet dat u ergens op inlevert. Alle parkings scoren ruime voldoende op de gebieden van veiligheid, service én faciliteiten. Iedere klant ontvangt na elke reservering een uitnodiging om hun ervaring met ons te delen. Hiermee kunnen samen met u de kwaliteit van onze website en ons aanbod waarborgen.

Laagste prijs

Wij zijn iedere dag bezig de laagst mogelijke tarieven te realiseren. Wij doen dit door scherpe onderhandelingen met de parkeeraanbieders en door alle prijzen dagelijks in de gaten te houden en waar nodig aan te passen. Is uw ideale parking ergens anders goedkoper? Laat het ons dan weten!

Veilig reserveren

Alle betalingen zijn veilig, onze website is namelijk voorzien van een SSL-certificaat. De betalingen worden geregeld door de algemeen bekende payment provider, namelijk Multi Safepay.

Reviews en ervaringen van parkeren bij Zaventem Airport

Omdat wij uw mening ontzettend belangrijk vinden kunt u na een reservering zelf een review achter laten én de review van al onze andere klanten lezen. Hiermee wordt de kwaliteit van onze website gewaarborgd en willen wij de betrouwbaarheid en transparantie een boost geven. Wij blijven hiermee zo up-to-date mogelijk en kunnen wij u gepast advies geven.

Holiday Inn
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Sky Parking
Beoordeling
6.3 Prima
Aeropark1000
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Flyparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park and GO
Beoordeling
7.0 Goed
Park Flug
Beoordeling
7.6 Goed
UParking
Beoordeling
4.1
Sky Parking Valet
Beoordeling
6.7 Prima
Ector Parking
Beoordeling
9.4 Top!
Times Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Car Hotel
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Express Parking
Beoordeling
9.2 Top!
Brussel-Zaventem Airport

Parkeren Brussel Airport, de Tarieven en Locaties

Bent u nog niet zeker over parkeren bij Brussel Airport, dan is het wel zo fijn als u precies kunt zien wat de parkeeropties rondom Brussel Airport en de bijbehorende tarieven zijn. Wij hebben deze informatie voor u allemaal op een rijtje gezet en zo weet u precies wat u te wachten staat. Zo zult u er ook snel genoeg achter komen dat goedkoop parkeren rondom de luchthaven bij ons ook écht goedkoop is.

Waar u ook voor kiest, zorg ervoor dat u van tevoren reserveert. Zo heeft u gegarandeerd een parkeerplaats en kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan. U vindt ons beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdata in te voeren. U heeft een parkeerplaats al binnen twee minuten geregeld en u bespaart gegarandeerd ten opzichte van de dure on-airport parkings van Zaventem Airport. Zo kunt u uw welverdiende centen uitgeven aan leukere zaken tijdens uw vakantie!

Aanbieders bij Brussel-Zaventem Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 7.9/10, gebaseerd op 378 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b