#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Valet Parking Schiphol

Wie op reis gaat via Schiphol Airport moet weten dat het een enorme luchthaven is die zeer hectisch kan zijn. In 2017 ontving Schiphol maar liefst 68,5 miljoen passagiers dus u kunt zich wel voorstellen dat het chaotisch kan zijn in en rondom de grootste luchthaven van Nederland. Schiphol ligt gevestigd in Haarlemmermeer op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam. De luchthaven is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, toch kiezen de meeste reizigers ervoor om met de auto te reizen en te parkeren.

De drukte op de luchthaven zet door bij de parkeergelegenheden. Schiphol heeft de welbekende officiële on-airport parkings, er zijn echter ook veel alternatieve parkings gevestigd rondom het airport waar u veel voordeliger kunt parkeren en niks inlevert op service. Parkeren Schiphol kan hier in de vormen van shuttle- of valet parking. De makkelijkste parkeervorm is valet parking Schiphol, hier leest u alles over valet parkeren rondom Schiphol en de bijbehorende voordelen!

Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Viegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis!

Vanwege de drukte en grote prijsverschillen raden wij u ten zeerste aan om ruim van tevoren uw parking te reserveren. De prijzen van parkeren rondom vliegvelden is net als de vlucht seizoensgebonden. Hierdoor kunt u veel geld besparen door buiten het seizoen om te reserveren. Via onze website kunt u eenvoudig het aanbod van valetparking Schiphol vergelijken en direct reserveren. Zodra u gereserveerd heeft bent u zeker van een parkeerplaats, zo kunt u met een onbezorgd gevoel aan uw reis beginnen!

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Zoals gezegd kunt u bij Schiphol parkeren in de vormen van shuttle- en valet parking. Beide parkeervormen zijn zeer comfortabel en zeer voordelig. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, ook wel lang parkeren Schiphol genoemd, dan wordt u middels een shuttlebus vervoert tussen de parking en de luchthaven. Wanneer u kiest voor Schiphol valet parking dan rijdt u direct naar de vertrekhal, u neemt ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. Op deze manier kan de parking ervoor zorgen dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Deze chauffeur neemt uw auto na een inspectie over en u kunt simpelweg uw reis vervolgen. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op, de parking zal er vervolgens voor zorgen dat de auto weer klaarstaat en u kunt lekker naar huis!

Timo

De voordelen van Vliegen en Parkeren

Wij zijn al jarenlang bezig met een missie en dat is het regelen van de beste parkeerdeals en ervoor zorgen dat u zo gemakkelijk mogelijk kunt reserveren. Zodoende kunnen wij u een tip geven en dat is valet parkeren Schiphol boeken via onze website! Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij onze parkeerproducten zeer goed en kunnen wij u van alle informatie voorzien. Alle parkings zijn door ons persoonlijk gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. U kunt alle informatie, zoals foto’s en reviews, direct op onze website vinden en u kunt vervolgens ook direct boeken! Wilt u advies hebben of heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag op weg!

Betrouwbaar

Alle parkings zijn gecertificeerde parkeerbedrijven die u optimaal zullen bedienen. Wij beoordelen de parkings op basis van veiligheid, faciliteiten en service en enkel degenen die voldoende scoren worden toegevoegd op ons platform. Daarnaast kunt u de reviews van onze klanten lezen en zo komt u er makkelijk achter wat u te wachten staat.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk platform, alle informatie die u op onze website vindt is dus feitelijk en objectief bekeken en toegevoegd. Wij zijn transparant in het aanbod en de informatie die we tonen. Wij vinden uw mening superbelangrijk en daarom nodigen wij iedere klant uit tot het schrijven van een review!

Laagste prijs

Wij zijn dagelijks bezig met het zoeken naar de laagste prijzen. Dit doen we door alle website te checken en onze prijzen waar nodig aan te passen naar het laagste vindbare. Heeft u elders lagere tarieven gevonden? Laat het ons gerust weten!

Veilig reserveren

Onze website is voorzien van een SSL-cerfiticaat, te herkennen aan het groene slotje, en onze betalingen worden afgehandeld door de welbekende payment provider Multi Safepay. Zodoende zijn uw betalingen en reserveringen in betrouwbare handen.

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Schiphol

Omdat wij elke klant een uitnodiging sturen tot het invullen van een review vindt u eenvoudig de Valet parking Schiphol ervaringen. Wij vinden uw mening enorm belangrijk en willen alle informatie zo transparant mogelijk tonen. Onze klanten kunnen u helpen met informeren en wellicht ook inspireren voor het vinden van uw ideale parking.

Budget Valet
Beoordeling
6.5 Prima
WeParc
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Drive up Services
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Flight Parking
Beoordeling
7.9 Goed
Comfort Parking
Beoordeling
9.1 Top!
24:7 Schiphol Parking Premium
Beoordeling
7.9 Goed
Ontime Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
The Valet Guys
Beoordeling
8.0 Uitstekend
24:7 Valet Parking
Beoordeling
9.1 Top!
Secure Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
The Star Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
EasyPark2Fly
Beoordeling
8.6 Uitstekend
P4 Schiphol
Beoordeling
9.0 Top!
MOBIHUB 247 & Taxi
Beoordeling
9.4 Top!
AutoMotel
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Sky Park
Beoordeling
9.3 Top!
24:7 Parking
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Sky Park Ibiza
Beoordeling
9.3 Top!
Schiphol Smart Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Central Parking
Beoordeling
9.6 Top!
Autohotel Rijsenhout
Beoordeling
9.4 Top!
iParking
Beoordeling
9.1 Top!
Total Care Parking
Beoordeling
9.8 Top!
ParkingPoint
Beoordeling
9.1 Top!
Xclusive Parking
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Budget Shuttle
Beoordeling
7.6 Goed
Move on Parking
Beoordeling
6.5 Prima
Goodparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Schiphol Airport

Parkeren op Schiphol, meer over de Tarieven en Locaties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven en dus valet parking Schiphol vergelijken? Dit heeft u via onze website binnen enkele minuten gedaan! Op onze blogpagina vindt u allerlei interessante artikelen over bijvoorbeeld de tarieven van de officiële on-airport parkings. In deze artikelen informeren wij u over de mogelijkheden en zetten deze tegenover ons aanbod. Zo zult u er snel genoeg achter komen dat u al snel tientallen euro’s kunt besparen. U kunt alles over de tarieven lezen door op de onderstaande knop te drukken.

De prijzen zijn voornamelijk gebaseerd op de locatie van de parking en wat er voor faciliteiten zijn. Dit geldt ook voor ons parkeren Schiphol valet aanbod. U kunt de faciliteiten van ons aanbod eenvoudig zien door op de desbetreffende parking te klikken. Wat uw voorkeur ook is, u heeft binnen enkele minuten een parkeerplaats gereserveerd en zodoende binnen enkele minuten bespaard. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging via de mail waarop al uw informatie en die van het parkeren staan vermeld.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )