#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Schiphol Airport

Dit is onze pagina waarin wij enkel de aanbieders weergeven die gespecialiseerd zijn in valet parking Schiphol. Selecteer uw datums en parkeer super voordelig en geniet van een super service!

Open aanbiederlijst
Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Gemakkelijk reserveren en goedkoop parkeren!

Wanneer u wilt parkeren nabij een vliegveld onderscheiden we 2 diensten van elkaar, deze zijn shuttle parkeren en valet parkeren. Over de laatst genoemde wijden we een speciale categorie zodat u alleen de aanbieders te zien krijgt waar u kunt valet parkeren. Enkele van deze aanbieders hebben zich gespecialiseerd in enkel valet parkeren bij anderen kunt u naast valet parkeren ook terecht voor shuttle parkeren. Vergeet niet alle valet parkings Schiphol te checken op klantreviews. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat wanneer u kiest voor valet parkeren, de beoordelingen van een valet parking belangrijk voor u zijn. Kijk daarom op onze reviewpagina over de aanbieders bij Schiphol Airport.

Voordelen van valet parkeren

De reden waarom men voor valet parkeren kiest is dat men geen tijd verliest. Wanneer u naar de door u gekozen luchthaven rijdt hoeft u niet eerst naar een parkeergarage. Eenmaal aangekomen bij de door u gekozen luchthaven overhandigt u de sleutels aan  het bedrijf waar u de boeking heeft gedaan. Eenmaal teruggekomen van uw reis staat men weer netjes met uw auto op u te wachten en zodoende kunt u direct aanrijden zonder tijd te verliezen.

Hoe gaat het valet parkeren in zijn werk?

Wanneer u een reservering heeft gedaan bij een parkeergelegenheid bij een vliegveld staat daar aangegeven hoe het valet parkeren in zijn werking gaat. Er staat een medewerker van de parkeergelegenheid te wachten op een vooraf bepaalde plek. Hij of zij laat een pasje zien en u uw reserveringsbewijs. Zodoende weten beiden dat ze te maken hebben met de juiste partij. Vervolgens spreekt u een tijd af wanneer de auto weer voor u klaar moet staan of pleegt u een belletje bij aankomst op uw luchthaven.

De regels kunnen per aanbieder verschillen, lees deze voor de zekerheid dus goed na!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )