#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Orly Airport

Orly Airport is de tweede luchthaven van Parijs en wordt gebruikt voor internationaal vliegverkeer, binnenlandse vluchten en chartermaatschappijen. De luchthaven, oorspronkelijk bekend als Villeneuve-Orly Airport, ligt ongeveer 14 km ten zuiden van Parijs. Ondanks dat het niet de grootste luchthaven van Frankrijk en zelfs Parijs is vliegen er nog steeds ongeveer 30 miljoen reizigers op jaarbasis.

Hierdoor is het enorm druk, dit geldt ook het bereiken van de luchthaven. Het wordt aangeraden om de auto te parkeren maar ook hier kan het druk zijn. Er zijn zeven officiële parkeerplaatsen en daarnaast zijn er nog verschillende extern gelegen parkeerbedrijven waar u voordelig kunt parkeren. U kunt het beschikbare parkeren Parijs Orly aanbod eenvoudig vinden en u kunt direct reserveren via onze website.

Open aanbiederlijst
Adres Orly Sud 103, 94396 Orly, Orly, Frankrijk
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Orly Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Orly Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.7/10, gebaseerd op 17 reviews.

De verschillende parkeervormen bij Orly Airportparkeermogelijkheden orly airport

Rondom Orly Airport kunt u parkeren Orly middels twee verschillende parkeervormen. Parkeren Orly Airport kan op loopafstand en in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice.

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Er zijn zowel officiële als alternatieve parkeeraanbieders waar u kunt kiezen voor shuttle parkeren. Vanwege de voordelige tarieven zijn dit de beste opties wanneer u een lange periode wilt parkeren.

  • Parkineo ligt op ongeveer 7 minuten reistijd van de luchthaven en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema.  
  • Adonis heeft geen shuttleservice maar een tram service. U reist tegen een kleine vergoeding met de tram binnen 10 minuten naar de luchthaven.
  • Parking Soleil heeft een flexibele shuttleservice en u bent ongeveer 8 minuten onderweg van de parkeerplaats naar de luchthaven.
  • P7 is de officiële shuttleservice van Orly Airport. De shuttleservice rijdt elke 9 tot 19 minuten.

Parkeeraanbieders op loopafstand

De parkeeraanbieders die direct bij de luchthaven zijn gevestigd en waarvan u na het parkeren van de auto te voet naar de luchthaven kan zijn allen officiële parkings. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

  • P0, P1, P2, P3 en P6 bevinden zich op 100 tot 600 meter loopafstand van de vertrekhal, hier heeft u tevens de mogelijkheid uw motor te parkeren.
  • P4 en P5 bevinden zich op 100 tot 600 meter loopafstand van de vertrekhal. Beide parkeerplaatsen zijn uitsluitend voor abonnees.

Reserveer een parkeerplaats bij Orly Airport

Er zijn twee voornamelijke redenen waarom het parkeren Orly Luchthaven van uw auto rondom de luchthaven de beste optie is. De redenen hebben met tarieven en bereikbaarheid te maken.

Er vertrekken veel vluchtmaatschappijen die voordelige tarieven hanteren. Hierdoor kunt u eenvoudig besparen op uw vliegreis.

Ondanks dat de luchthaven goed te bereiken is met het openbaar vervoer wordt het aangeraden om met de auto te reizen. Wanneer u kiest voor parkeren Luchthaven Orly heeft u namelijk alles in eigen hand en kunt u op ieder moment van de dag vertrekken, dus ook ’s nachts.

Wilt u meer weten

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b