#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Central Parking Valet Schiphol

Central Parking is een aanbieder die actief is bij meerdere luchthavens. Bij vestiging in de buurt van Schiphol kunt u kiezen voor een parkeerplaats middels shuttle of valetservice. Dankzij de aanwezige veiligheids, facilitaire en servicevoorzieningen staat uw auto op een betrouwbare en veilige Schiphol parkeerplaats. Deze parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 7 minuten reistijd van de luchthaven. U kunt 24/7 terecht bij Schiphol Central Parking Valet, dit geldt zowel voor het parkeren als de geboden services. Het terrein is, zoals u op de foto’s kunt zien, geasfalteerd en geheel omheind. Tijdens het proces van parkeren voorziet Central Parking Schiphol van voertuig inspectie en bagage hulp. Het is mogelijk een elektrische auto op te laden, dit is echter niet te reserveren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Middenweg 11, 1432 DE, Aalsmeer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Central Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Het proces van valet parkeren bij Central Parking

Wanneer u kiest voor valet parkeren dan kiest voor de meest eenvoudige en comfortabele variant. U hoeft de auto namelijk niet eens zelf te parkeren! Op de dag van uw vliegreis rijdt u direct naar de luchthaven, het adres van de vertrekhallen is Vertrekpassage 1118. Na telefonisch contact 30 minuten voor aanvang zal de chauffeur klaarstaan in de bocht tussen vertrekhallen 2 en 3. Uw auto wordt vervolgens geïnspecteerd en geparkeerd door de chauffeur van Central Parking Schiphol Airport.

Bij terugkomst belt u, nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen, Schiphol Central Parking weer op en zij zullen direct een chauffeur in uw auto naar de luchthaven sturen. U krijgt uw auto direct bij de luchthaven weer terug en kunt zo eenvoudig en snel uw reis vervolgen. Dit gehele proces staat ook vermeld op de bevestiging die u krijgt via de mail. Hierbij staan natuurlijk ook de contactgegevens vermeld.

Beoordelingen van de aanbieders en klantreviews

Wij willen u graag zo duidelijk en transparant mogelijk informeren over de parkeeraanbieders. Wij zijn een vergelijkings- en boekingsplatform en dienen zelf natuurlijk subjectief te blijven. Daarom kunt u meer te weten komen over Central Parking Vliegveld Schiphol door de reviews te lezen. Hier ziet u precies omschreven hoe onze klanten het parkeren ervaren. Hierbij ziet u ook een rapportcijfer die gebaseerd is op schaal van 1 tot 10.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b