#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Xclusive Parking Schiphol

Wellicht kent u deze parking al van het aangeboden valet parkeren Schiphol. Echter biedt Xclusive Parking Schiphol Airport tevens een uitstekende shuttleservice aan. Deze nette parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en daarmee dag en nacht beschikbaar. Xclusive Parking Airport Schiphol beschikt over alle verschillende voorzieningen op het gebied van veiligheid. Ten eerste is de parking niet alleen 24 uur bereikbaar, maar ook beveiligd. Er zijn meerdere camera’s aanwezig en wordt er zelfs een voertuiginspectie uitgevoerd. Hierbij zal uw voertuig nagekeken worden door Xclusive Parking Schiphol luchthaven, zodat u deze in dezelfde staat terugkrijgt. Het geheel afgesloten terrein is beveiligd met een slagboom en beschikt over verlichting. Bovendien is het verhard en zijn er een wachtruimte en een toilet aanwezig. Xclusive Parking luchthaven Schiphol biedt te allen tijde bagagehulp aan en er bestaat zelfs de extra mogelijkheid om uw sleutels te behouden. Omdat dit bij veel parkings niet zo is, kunt u dit beschouwen als een unieke optie.

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Xclusive Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Xclusive Parking Shuttle
Xclusive Parking Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BERNIE Van Rosmalen- 18-08-2019 "Onze ervaring is goed alleen via vliegen en parkeren geboekt daar kregen we een verkeerd telefoon nummer door waar door we één uur op Schiphol hebben gestaan voor onze auto opgehaald werd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van der Wielen- 09-08-2019 "waren niet aanwezig toen we kwamen, toen we terugkwamen wisten ook ze niet dat we terug kwamen. parkeer plaats stond te vol en veel auto's buiten lijnen en erg chaotisch "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Alles is heel vlot verlopen en de mensen van Xclusive waren steeds stipt op tijd. Ook mijn vader was zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Waren meerdere parkings op een locatie. Ik had wel het minst betaald :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nabib Amhalial- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd auto zag er bij terugkomst ook nog netjes uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ivo - 19-12-2017 "Lang moeten wachten bij terugkomst. verder alles netjes geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren met Xclusive Parking Schiphol

Zoals bovenstaand gezegd, parkeert u middels een shuttleservice. Deze service kent een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Door de gunstige ligging van Xclusive Parking vliegveld Schiphol bent u binnen 8 minuten bij de terminal. Na het boeken ontvangt u een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie, waaronder het telefoonnummer van Schiphol Airport Xclusive Parking. Bij terugkomst neemt u contact op met dit telefoonnummer en de shuttlebus zal u weer op komen halen. Voordat u het weet bent u weer op weg naar huis!

Beoordelingen Xclusive Parking Schiphol

Omdat wij de ervaring van de klant het aller belangrijkst vinden, vragen wij iedere klant een review te plaatsen voor zowel ons als Airport Schiphol Xclusive Parking. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het aanbod op onze website garanderen en blijven optimaliseren. Omdat wij een onafhankelijke vergelijkingsplatform zijn, staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom zijn al deze beoordelingen voor u zichtbaar! Neem een kijke tussen de reviews, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Om een indruk van de parking te krijgen zijn er tevens foto’s beschikbaar. Laat u informeren en wellicht inspireren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b