#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Xclusive Parking Schiphol

Wanneer u vliegt via Schiphol en u graag op eigen vervoer reist dan moet ergens bij Schiphol parkeren. Dit kan grote problemen opleveren wanneer u niet vooraf een parkeerplek reserveert. De parkeergelegenheden bij Schiphol zijn vaak al bezet of extreem duur. Dit kunt u voorkomen door eenvoudig vooraf een parkeerplek te reserveren. Wilt u parkeren bij Schiphol dan kunt u eenvoudig alle parkeerplaatsen Schiphol vergelijken en de voor u meest geschikte parkeerplek vinden via Vliegen en Parkeren. U kunt betrouwbaar én voordelig parkeren Schiphol via onze website. Lees de over ons pagina en kom erachter hoe en waarom wij dat doen!  

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Xclusive Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Xclusive Parking Shuttle
Xclusive Parking Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BERNIE Van Rosmalen- 18-08-2019 "Onze ervaring is goed alleen via vliegen en parkeren geboekt daar kregen we een verkeerd telefoon nummer door waar door we één uur op Schiphol hebben gestaan voor onze auto opgehaald werd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van der Wielen- 09-08-2019 "waren niet aanwezig toen we kwamen, toen we terugkwamen wisten ook ze niet dat we terug kwamen. parkeer plaats stond te vol en veel auto's buiten lijnen en erg chaotisch "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Alles is heel vlot verlopen en de mensen van Xclusive waren steeds stipt op tijd. Ook mijn vader was zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Waren meerdere parkings op een locatie. Ik had wel het minst betaald :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nabib Amhalial- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd auto zag er bij terugkomst ook nog netjes uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ivo - 19-12-2017 "Lang moeten wachten bij terugkomst. verder alles netjes geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Schiphol, altijd veilig via Vliegen en Parkeren

Parkeren bij Schiphol vanaf 3 dagen wordt gezien als lang parkeren Schiphol. De tarieven voor parkeren Schiphol kunt u eenvoudig vinden door de exacte data van uw vertrek en aankomst in te voeren. Automatisch zullen de prijzen van verscheidene parkeeraanbieders weergegeven worden waardoor u deze eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Zo bent u zeker dat u een goede keus maakt voor waar u uw auto gaat parkeren. Wanneer het mogelijk is om overdekt te parkeren zal dit bij de aanbieder worden weergegeven inclusief de extra kosten die hierbij horen. De kosten van lang parkeren Schiphol liggen door Vliegenenparkeren.nl altijd veel lager dan u op voorhand dacht! Tevens is het gemakkelijk om onze veel gestelde vragen pagina te raadplegen.

Shuttle parkeren bij Xclusive Parking

Met Xclusive parking kunt u gebruik maken van verschillende diensten zoals Shuttle parkeren maar ook goedkoop Schiphol valet parkeren. Dit is een luxere variant van parkeren waarbij u uw auto overdraagt aan een van de medewerkers van de desbetreffende parkeeraanbieder. Uw auto wordt dan voor u geparkeerd. Met deze dienst heeft u een minimaal verlies van tijd waardoor u zorgeloos uw reis kunt vervolgen. Bij terugkomst dient u de parkeeraanbieder in te lichten zodat zij weer met uw auto klaarstaan bij de luchthaven om uw weg naar huis te vervolgen. Zoals u merkt is Xclusive Parking een echte Budget parking Schiphol te noemen maar met een uitstekend verzorgde parkeerplaats. Weet u niet direct het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren bekijk dan de instructievideo!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )