#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Valet Parking Rotterdam

Rotterdam Airport behoort tegenwoordig tot een van de grootste luchthavens in het land. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met het OV, of zelfs met de fiets maar toch kiezen veel reizigers nog voor hun auto als vervoersmiddel. Dat hoeft geen probleem te zijn, mits de luchthaven over genoeg parkeercapaciteiten beschikt. Al jarenlang is de groei in parkeerplekken gestagneerd, terwijl het aantal vliegreizigers maar blijft noemen.

Gelukkig zijn er behalve op de luchthaven, ook nog genoeg manieren om te parkeren rondom het vliegveld. Valet parking Rotterdam  is één van de meestgebruikte oplossingen rondom van dit probleem en op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over het valet parkeren Rotterdam.

Adres Airportplein 60, 3045 AP, Rotterdam, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Bij Rotterdam airport parkeren kan op verscheidene manieren. Wat de keuze ook wordt, bij Vliegen en Parkeren informeren we u graag over alle mogelijkheden. Op die manier kunt u zorgeloos en goed voorbereid aan de reis beginnen. Om u hier een handje bij te helpen, zetten we alle beschikbare parkings voor u op een rijtje. Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata in te voeren. Hierna volgen de beschikbare parkeerplaatsen vanzelf. Het reserveren van uw valet parking Rotterdam Airport duurt slechts 2 minuutjes en hiervoor is geen account nodig!

Parkeervormen bij Rotterdam Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Gaat u met de auto naar het vliegveld? Dan bestaat de keuze bij vliegveld Rotterdam uit enerzijds het on-airport parkeren en anderzijds het valet parkeren Rotterdam airport. Het eerste houdt in dat u uw auto wegzet op één van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld zelf. U kunt zich voorstellen dat hier de tarieven relatief hoog liggen. Zeker wanneer u wilt lang parkeren Rotterdam, is het wellicht interessant om naar een van de alternatieven te kijken. Dit is het regelen van uw eigen Rotterdam airport valet parking. Het grootste voordeel is dat het u veel tijd scheelt en u daardoor zonder zorgen naar het vliegveld kunt rijden. Wel dient u uw sleutel in te leveren, omdat u de auto als het ware overhandigt aan de chauffeur. Gelukkig wordt deze altijd veilig opgeborgen in een kluis.

Timo

De voordelen van Vliegen en Parkeren

In 2013 begonnen wij, als eerste vergelijkingswebsite van parkeerplaatsen rondom vliegvelden, in de Nederlandse en Belgische markt. De reden hierover is heel simpel. Graag wilden wij reizigers informeren over het betrouwbaar & voordelig parkeren bij luchthavens. Met inmiddels een heus parking portfolio, durven wij rustig te garanderen dat wanneer u via ons een parking boekt deze altijd aan de verwachting voldoet. Door parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken vindt u altijd een passende parking en de laagste prijs. U voert bij Vliegen en Parkeren eenvoudig uw wensen en uw reisdata in, daarna ziet u vliegensvlug welke optie het beste bij u past.

Betrouwbaar

Omdat wij sinds 2013 al actief zijn in de parkeerbranche, kennen wij onze producten goed. Dat houdt in dat we u niet alleen uitstekend kunnen informeren bij uw keuze, maar ook dat we al jarenlange relaties onderhouden met onze parkings. Klantreviews en het regelmatige contact zorgt ervoor dat wij de betrouwbaarheid van onze parkings kunnen waarborgen. Welke Rotterdam Airport valet parking u ook kiest, uw auto is dus altijd in goede handen!

Onafhankelijk

Vliegen en Parkeren is opgericht als een onafhankelijke organisatie en dat zijn wij nog steeds. Op basis van uw reiswensen gaan wij op een transparante en objectieve manier te werk. Wanneer u uw reisdata heeft ingevoerd, worden alle beschikbaarheden getoond. Dit gebeurt op basis van prijs laag naar hoog, maar dat kunt u zelf wijzigen naar reisafstand of beoordeling.

De laagste prijs

Door de lange relatie met parkings hebben wij toegang tot exclusieve parkeerdeals en daarbij werkt ons team dag in, dag uit hard aan het scoren van de laagste prijs. Het valet parkeren Rotterdam Airport regelt u daarom natuurlijk via Vliegen en Parkeren!

Veilig reserveren & betalen

Het veilig parkeren begint natuurlijk bij een betrouwbaar reserveringsproces. Hierom zijn wij voorzien van het SSL-certificaat. Bovendien worden alle betalingen geregeld door de bekende payment provider: Multi SafePay. 

Reviews & ervaringen van valet parkeren Rotterdam airport

Door het kiezen voor een valet parking Zestienhoven, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele extra reistijd. Valet parkeren bij vliegveld Rotterdam houdt namelijk in dat u zelf direct naar de luchthaven rijdt. Op het afgesproken punt zal de chauffeur van de parking voor u klaar staan om de auto over te nemen. Ook bij de terugkomst heeft dit voordelen: Direct na aankomst staat uw auto weer klaar zodat u zonder enige vertraging of gezeul met uw bagage de weg naar huis kan vervolgen. U hoeft dus nergens op te wachten! We kunnen onszelf goed voorstellen dat u graag van anderen hoort hoe reizigers dit hebben ervaren. Daarom vragen wij terugkerende klanten altijd om hun parkeerervaring met ons te delen. Klik op de knop hieronder voor de reviews en meer insights over de parkeerservices.

Speed Parking
Beoordeling
9.3 Top!
NuParkeren
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park Air
Beoordeling
9.1 Top!
Easy Valet Parking
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Mission Valet Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Garant Parking
Beoordeling
9.4 Top!
Cruise Valet Parking
Beoordeling
7.4 Goed
Valet Parkeer Service
Beoordeling
9.8 Top!
ParkBird Valet
Beoordeling
10.0 Top!
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Central Parking Rotterdam
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Rotterdam Airport

Parkeren Rotterdam Airport, locaties & tarieven

Wilt u desondanks de voordelige tarieven van onze valet parkings, meer informatie ontvangen over het on-airport parkeren? Dat kan, ook hierover lichten wij u graag in.

Rotterdam Airport beschikt over 6 parkeerlocaties, allen in het bezit van de luchthaven zelf. Waar deze gelegen zijn en wat de bijbehorende tarieven zijn, vindt u in onderstaand artikel. Klik op de knop: ‘Meer over de tarieven’ en daar vindt u alles wat u moet weten, als u toch wilt parkeren bij het vliegveld zelf. Bovendien ziet u gelijk wat de (prijs)verschillen zijn tussen het valet parkeren en het parkeren op de officiële locaties. Vergelijk & overtuig uzelf!

Aanbieders bij Rotterdam Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.4/10, gebaseerd op 361 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b