#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Valet Parking Eindhoven

In de afgelopen jaren is het vliegveld van Eindhoven ontzettend gegroeid. Dat brengt voordelen, maar ook nadelen met zich mee. In 2018 ontving de luchthaven maar liefst 6 miljoen passagiers! Deze kunnen met het openbaar vervoer het vliegveld bereiken, maar dit gebeurt toch veelal nog met een auto. Op deze pagina informeren we u graag over het valet parkeren Eindhoven Airport.

Het valet parkeren wordt aangeboden door verschillende partijen. Het is daarom mogelijk om hen te vergelijken o.b.v. prijzen, maar ook op reviews of voorzieningen. Bij Vliegen en Parkeren zetten we alle feiten voor u op een rijtje. Wordt dit de eerste keer dat u gebruik maakt van een valet parking Eindhoven? Lees dan hieronder verder voor de verschillende stappen en mogelijkheden.

 

Adres Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis!

Wanneer u zoekt naar een geschikte Valetparking Eindhoven, bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! U vult gemakkelijk uw reisdata in en wij gaan met u op zoek naar de meest geschikte parking, deze wordt gebaseerd op uw reiswensen. Op onze website vindt u alleen aanbieders die geregestreerd staan bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast houden we ook de recensies van de verschillende aanbieders in de gaten evenals de prijzen

Parkeervormen bij Eindhoven Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Bij Eindhoven Airport biedt men twee parkeervormen aan, het shuttle parkeren wordt veelal geboekt bij het lang parkeren vliegveld Eindhoven. Hier focussen we echter op het valet parkeren. Hoe werkt het valet parkeren nou precies? Nou dat is heel eenvoudig. Het valet parkeren wordt veelal omschreven als luxe parkeren, omdat u zelf niets eens aan parkeren toekomt! In plaats van zelf uw auto parkeren, wordt dit namelijk voor u gedaan. Indien u een reservering heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarop het telefoonnummer van de parking. Dat telefoonnummer mag u circa 30 minuten voor aankomst bellen. De chauffeur van de parking zal u dan telefonisch vertellen waar precies jullie elkaar gaan ontmoeten. Hierna overhandigt u de auto vrijwel direct voor de terminal en gaat hij/zij de auto parkeren. Bij terugkomst van de reis wordt uw auto weer netjes voorgereden en kunt u vlot de weg naar huis vervolgen. Dat is nog eens zorgeloos op reis gaan… U hoeft niets eens extra reistijd voor het parkeren in te plannen!

 

Timo

De voordelen van Vliegen en Parkeren

Al sinds 2013 werkt ons team hard aan het betrouwbaar parkeren, tegen een eerlijke prijs. Destjids zijn we begonnen met Nederlandse en Belgische parkeerbranche, waardoor we inmiddels een heus parking portfolio hebben opgebouwd. Het vinden van uw ideale valet parking Eindhoven Airport is nu een eitje! Speciaal voor onze vliegreizigers, zetten wij alle beschikbare mogelijkheden op een rijtje. Het enige wat u nog hoeft te doen is het vergelijken & reserveren, maar dat duurt slechts twee minuutjes!

Betrouwbaar

Zoals al benoemd zijn wij sinds 2013 actief in het parkeren rondom luchthavens. Bovendien waren wij het eerste vergelijkingsplatform dat alle mogelijkheden transparant & objectief weergaf. Door de lange relaties met parkeeraanbieders, kennen wij onze parkeerproducten en ons aanbod erg goed.

Onafhankelijk

Omdat wij een volledig onafhankelijk platform zijn, kunnen wij alle beschikbaarheden objectief tonen. Hierin kunt u filtermogelijkheden kiezen zoals sorteren op prijs, afstand of beoordelingen. Wij informeren u op eerlijke en transparante manier, de keuze laten we uiteraard aan u over!

De laagste prijs

Door het jarenlange contact met de parking en dagelijkse onderhandelingen, durven wij te zeggen dat u uw parking nergens goedkoper vindt. Iedere dag werkt ons Vliegen en Parkeren team hard aan het scoren van de beste parkeerdeals. Heeft u uw Eindhoven valet parking ergens voordeliger gespot? Laat het ons dan gerust weten!

Veilig reserveren & betalen

Zowel het reserveren als het betalen gebeurt op een veilige manier. Dat komt omdat wij voorzien zijn van het SSL-certificaat, wat u kunt herkennen aan het groene slotje bovenaan de website. Bovendien verlopen alle betalingen via de bekende payment provider: Multi Safepay.

 

Reviews & ervaringen van het parkeren Eindhoven Airport

Wij kunnen u natuurlijk blijven vertellen dat het reserveren & parkeren via onze website betrouwbaar is. Maar dat kunnen onze klanten veel beter. Bij terugkomst ontvangen reizigers namelijk een uitnodiging om hun parkeerervaring te delen. Op die manier blijven niet alleen wij op  de hoogte van de parkeerservices, maar kunnen zij ook u adviseren bij het vinden van de ideale Eindhoven Airport valet parking! Check hierom altijd voorafgaand de reviews van het valet parkeren Eindhoven, zo weet u zeker dat u een weloverwogen maakt en kunt u zorgeloos aan de reis beginnen.  

 

Park en Fly P22 Meet en Greet
Beoordeling
9.5 Top!
EazzyPark Eindhoven
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Central Parking
Beoordeling
9.5 Top!
SchippersStop
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Park en Fly Short Stay
Beoordeling
9.7 Top!
EazzyPark Valet
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park en Fly Valet Buiten
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Park en Fly Long Stay
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park en Fly Mid Stay
Beoordeling
9.2 Top!
Eindhoven Airport

Parkeren op Eindhoven Airport, locaties & tarieven

Vindt u het toch nog een beetje spannend om voor het valet parkeren te kiezen? Dan kunt u wellicht het shuttle parkeren overwegen. Daarnaast is er uiteraard nog de mogelijkheid om direct op de luchthaven te parkeren, op een van de officiële parkeerplekken van vliegveld Eindhoven.

Het parkeren op een on-airport parking is veelal prijziger, maar ook vaak dichterbij gelegen. Alle informatie hierover vindt u terug in onze blog artikelen. Daarin vindt u de afstanden, maar ook de prijsverschillen tussen de officiële parkeergelegenheden en de parkings op onze website. Zo ziet u zelfs dat het valet parkeren, waarbij er dus geen sprake is van een loopafstand of extra parkeertijd, goedkoper is dan de meeste parkeervoorzieningen van het vliegveld waarbij u wel nog honderen meters moet afleggen! Voor alle mogelijkheden voor het parkeren Eindhoven Airport, klik op de link. 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )