#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Autowäsche Autowäsche
  • Elektrisch laden <small>( + 15,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 15,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

ParkingPoint Schiphol

ParkingPoint biedt valet parkeren bij Schiphol aan. De luxe en het gemak van valet parking maar dan voor dezelfde prijs als voor shuttle parkeren. Goedkoop parkeren direct bij Schiphol dus! ParkingPoint is 24 uur per dag op alle dagen van het jaar bereikbaar. Mocht u een late vlucht hebben, dan wordt hier rekening mee gehouden. Extra diensten die ParkingPoint aanbiedt zijn onder andere het opladen van uw elektrische auto en overdekt parkeren. Ook als u uw reis in een schone auto wilt vervolgen, biedt ParkingPoint diverse soorten wasbeurten aan. Kortom een uitgebreide service tot het stallen van uw auto tijdens uw afwezigheid.

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3, 1118 Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkingPoint bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over ParkingPoint
ParkingPoint wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Janse de Jonge- 14-06-2019 "Prima service met duidelijke uitleg tegen een zeer redelijke prijs. Een ding is op Schiphol wat lastig: als je aankomt na een vlucht is het de bedoeling dat je eerst naar een hogere verdieping gaat en je daar de auto daar weer gaat halen bij de vertrekhallen 1,2,of 3. Auto's staan dus niet bij de aankomsthallen en dat geeft even wat verwarring. Schipholservice helpt je daarbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Very good experience. Didn't have to wait at all."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leroy van de Pol- 06-06-2019 "Helemaal goed. Ze hebben precies gedaan wat belooft is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Prima service en erg vriendelijke medewerkers. Kleine aanbeveling voor een 10 score. De auto staat bij aankomst terug al klaar. Maar verder prima geregeld. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Klein- 03-06-2019 "Snelle service correcte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol Parking met Vliegen en Parkeren

Een parkeerplaats vergelijken bij luchthaven Schiphol doet u het gemakkelijkst via Vliegen en Parkeren. Ook voor parkings bij luchthavens in België, Duitsland en vlakbij andere airports in Nederland, bieden wij het grootste aanbod. De prijs is hetzelfde als die van de aanbieder, u betaalt dus altijd de laagste prijs en nooit extra kosten. Bekijk eens onze veelgestelde vragen en zie hoe wij te werk gaan. U kunt ook gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Valet Parking bij Parkingpoint

Bij valet parking Schiphol rijdt u zelf naar de luchthaven en neemt een chauffeur de auto van u over. 15 minuten voor aankomst of vertrek neemt u contact op met de chauffeur. Uw auto wordt dan op tijd opgehaald of weer bij u teruggebracht. Door deze snelle en efficiënte service hoeft u niet te wachten op een shuttle bus en kunt u direct inchecken. Uw auto wordt op een beveiligde locatie vlakbij Schiphol geparkeerd en de chauffeurs van ParkingPoint dragen zorg voor uw auto tijdens uw (zaken-) reis. ParkingPoint werkt uitsluitend met representatieve, vakbekwame en ervaren chauffeurs. Daarnaast registreren zij elke kilometer die met uw auto gereden wordt. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )