#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel afgeven
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

ParkingPoint Schiphol

ParkingPoint biedt valet parkeren bij Schiphol aan. De luxe en het gemak van valet parking maar dan voor dezelfde prijs als voor shuttle parkeren. Goedkoop parkeren direct bij Schiphol dus! ParkingPoint is 24 uur per dag op alle dagen van het jaar bereikbaar. Mocht u een late vlucht hebben, dan wordt hier rekening mee gehouden. Extra diensten die ParkingPoint aanbiedt zijn onder andere het opladen van uw elektrische auto en overdekt parkeren. Ook als u uw reis in een schone auto wilt vervolgen, biedt ParkingPoint diverse soorten wasbeurten aan. Kortom een uitgebreide service tot het stallen van uw auto tijdens uw afwezigheid.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Kruisweg 365, Rozenburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkingPoint bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over ParkingPoint
ParkingPoint wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol Parking met Vliegen en Parkeren

Een parkeerplaats vergelijken bij luchthaven Schiphol doet u het gemakkelijkst via Vliegen en Parkeren. Ook voor parkings bij luchthavens in België, Duitsland en vlakbij andere airports in Nederland, bieden wij het grootste aanbod. De prijs is hetzelfde als die van de aanbieder, u betaalt dus altijd de laagste prijs en nooit extra kosten. Bekijk eens onze veelgestelde vragen en zie hoe wij te werk gaan. U kunt ook gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Valet Parking bij Parkingpoint

Bij valet parking Schiphol rijdt u zelf naar de luchthaven en neemt een chauffeur de auto van u over. 15 minuten voor aankomst of vertrek neemt u contact op met de chauffeur. Uw auto wordt dan op tijd opgehaald of weer bij u teruggebracht. Door deze snelle en efficiënte service hoeft u niet te wachten op een shuttle bus en kunt u direct inchecken. Uw auto wordt op een beveiligde locatie vlakbij Schiphol geparkeerd en de chauffeurs van ParkingPoint dragen zorg voor uw auto tijdens uw (zaken-) reis. ParkingPoint werkt uitsluitend met representatieve, vakbekwame en ervaren chauffeurs. Daarnaast registreren zij elke kilometer die met uw auto gereden wordt. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )